Iz krajnje neobjasnjivih razloga vec dva dana ne mogu da udjem(samo i iskljucivo) na temu SAD poklanjaju Hrvatskoj 40 borbenih aviona za.... Kad kliknem samo se pojavi bela stranica i to je to...dok apsolutno sve ostalo radi besprekorno! Pokusavao sam vise puta...pokusavao sam da udjem na 3iil4ili5 stranicu ali uvek sve isto...bela prazna stranica i tastina praznine
Pa mi je izmedju ostalog palo na pamet...zasto se teme lockuju. Jel postoji mogucnost da se nekako isprogramira da kad neko pocne da truje temu d ase samo njemu zabrani ulazak na temu (kao sto ja ne mogu d udjem na gore pomenutu temu) a ne da se svim clanovima (zbog jednog trovaca) uskrati mogucnost da diskutuju...?
Pa mi je izmedju ostalog palo na pamet...zasto se teme lockuju. Jel postoji mogucnost da se nekako isprogramira da kad neko pocne da truje temu d ase samo njemu zabrani ulazak na temu (kao sto ja ne mogu d udjem na gore pomenutu temu) a ne da se svim clanovima (zbog jednog trovaca) uskrati mogucnost da diskutuju...?
I onda taj otvori drugi nalog.
« Poslednja izmena: 20. Apr 2008, 10:45:20 od Anea »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja! Preporucujem takodje da procitas Pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma. Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.