То је тај спој усташтва и титоизма. Данашњим усташама није проблем да цитирају комунистичко представљање четничког покрета. Па и тито је био црвени усташа, врана врани не вади очи.
Patriota888, ти ниси никакав патриота, ти си обичан издајник. Подржаваш Љотића, који је био обичан сарадник окупатора. Неко ко такву стоку подржава нема шта да каже у вези Драже Михајловића.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2009, 22:37:43 od Ghost »
Patriota888, ти ниси никакав патриота, ти си обичан издајник. Подржаваш Љотића, који је био обичан сарадник окупатора. Неко ко такву стоку подржава нема шта да каже у вези Драже Михајловића.
Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.5.2
Nokia E
Novokomponovani patriota nije ni napisao generalovo ime i prezime kako treba i jos "pobrkao" Vuka Karadzica sa Draskovicem, toliko o ozbiljnosti i zrelosti
Novokomponovani patriota nije ni napisao generalovo ime i prezime kako treba i jos "pobrkao" Vuka Karadzica sa Draskovicem, toliko o ozbiljnosti i zrelosti
Sad sam ja zbunjen... Mene u skolu ucise Mihajlovic, a sada po novinama pisu Mihailovic
Мислим,да много грешиш. Србски добровољачки корпус је настао као одговор на немачку меру 100 Срба за 1 Немаца. А тај однос,100:1 је НЕЗАПАМЋЕН у историји ове планете.И са Немцима који су већ у априлу и без ове наредбе број 888 спроводили одмазде,далеко суровије од оног што ће се десити у Русији,да не говоримо о Француској где одмазди није ни било,а чији револуционарни покрет птема ЈВуО представља управо баш то,Ренеа и британске пилојце,да ли је било паметно да се врше било какви напади на Немце? Само онај ко је читао ''како се калио челик'' и веровао да тамо,негде,у Москви расту 2 кромпира у килограму ће рећи потврдно. И нема шта ту ми да мислимо!Белгију,која је била величине окупиране Србије,је држало 600 Немачких војника,а где је сад Белгија а где је нас одвела борба против окупатора,добро знамо сви. Прича о 2.СР се само наставља јер НЕКО(а зна се и ко) не жели да се заврши! Тема,тема може да буде интерсантна само за оне који пропагирају усташки покрет(па су и сами ваљда Усташе ).Какав бре Михаиловић о Павелић?Али на крају су ипак Павелић и НДХ победили.За сада,али историја је дуга.
Citat
Sad sam ja zbunjen... Mene u skolu ucise Mihajlovic, a sada po novinama pisu Mihailovic
Зато што су историју писале комуњаре,а комуњара је комуњара! Правилно је без Ј
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“