Pozdrav svima, naizgled glupo pitanje narocito jer i sam verujem da su razlike minorne, ali zanima me koji browser preporucuje administracija foruma za uzivanje u blagodetima istog ?
Da li neki mozda nesto brze otvara stranice , ne baguje etc.
Mozda ste probali raznorazne za testiranje rada foruma a zasigurno posedujete i izvesno iskustvo, stoga verovatno i znate , koji se po vama najbolje pokazao ?
Bilo je dosta rasprave oko toga na PC Klinici i doslo se do zakljucka da je odgovor "kako koji kome odgovara". Ako te ne mrzi ti pronadji tu temu jer je nasiroko govoreno o tome.
Takodje, glupo je da sad svako kaze koji je najbolji jer je to relativno.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!