Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
zasto mi se par puta desi da iz cistog mira mi svi podforumi i sve teme odjednom postanu neprocitane, cak i one koje sam posjecivao i u kojima sam ucestvovao. Napominjem, da cookie nisam biraso ni history ni nista. Dal je to do foruma ???
Da li si nekad razmisljao da su ljudi napravili 10ak novih verzija opere nakon te koju ti koristis.. i da mozda.. ne bi bilo lose da, kao neko ko se navodno u racunare, browsere, internet, razume.. uradis update... Iz glave... 8.0, 8.01, 8.02, 8.10, 8.5, 8.51, 8.52, 8.53, 8.54, 9.0, 9.01, 9.02, 9.10 ...
« Poslednja izmena: 18. Mar 2007, 13:56:52 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!