Је л' могуће да телевизија може да рекламира пуштање Хари Потера и тако навуче безброј људи, добро не безброј али доста, и пусти Црног Грују уместо тога? И све то да прође некажњено?
Филм на програмској шеми, најављују га већ недељу дана.
У питању је Прва. Какви говнари, невиђено.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2014, 22:07:45 od Lazar Milic Milic »
pa, vidiš, oni to rade stotinu puta sa filmovima koji tebe ne zanimaju, i onda daju neku glupost (poput hari potera ili gospodara prstenova, recimo )... tako da se to potire, i na kraju koliko uzmu toliko i daju... i zato se niko ne buni i oni mogu da daju šta hoće videćeš, čim budu dali hari potera umesto, šta znam, sedam samuraja skoja, proći će te ljutnja
Па, не би мени сметало толико да су они пустили Титаник, али су пустили срање од филма, које вероватно не би привукло толико људи или и ако би повукло, који ђаво су мењали схему? Што нису најавили тај проклети филм?
И ти мислиш да у томе нема цаке? Већ им тако дође да мењају схему из досаде?
Опет кажем да сумњам да ће најавити неки лош филм, непопуларан, а пустити добар.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2014, 22:45:16 od Lazar Milic Milic »
ne zezam, ogorčen sam na rts i na tenis i rešio sam da to ovde istresem
pa pazi, sa našim gledalištem vrlo je verovatno da će crni gruja više ljudi da pogleda nego što bi hari potera... smrtno sam ozbiljan kad to kažem
a šema se menja u poslednjem času uglavno kad upadne neka vanredna emisija, i onda nemaju vremena da puste najavljeni film... hari poter traje 2 i po sata, crni gruja sat i po... do the math
dešavalo se i to, b92 2009. recimo, jedne nedelje najave ed vuda i ne daju ga zbog tenisa (primećuješ obrazac ), i onda sledeće nedelje najave vremenski tesnac... a onda naravno puste ed vuda, i ja zbog njih stignem tek na kraj filma jebeni tenis i b92 samo se naravno tad niko nije bunio, jer svi vole jebenog đokovića i boli ih pimpek za tamo neki film i ko je tad mene podržao, pitam te ja? niko, naravno, jebo ih tenis i novak đoković sve na gomili da ih jebo...
uh, sad mi je lakše tako da ti je moj savet na kraju, get over it, prebolećeš pre ili kasnije (kao što sam ja)