Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:02:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 100130 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
LDP je prva stranka u Srbiji koja je predlozila da Dr Bogi vrati sve pokradeno, bar preko nekretnina jer je pare zastekovo na nepoznatima mestima po belom svetu!
Ceda je po tom pitanju uvek bio dosledan, mada i on licno veoma postuje Dr Bogija - koji je prvi uveo mobilne telefone u Srbiju!
Da,zato sto im nije davao kintu...Zasto sad niko nista na Miskovica....svima daje i dobro im.doduse nesto se tu LDP kao koprcao u pocetku ali se ne cuju vise(verovatno legla uplata)...o Peconiju da i ne govorimo...kupi lik ladno najjace srpske firme,nikom nista...gde je posteni LDP,kao i nadasve pravedni radikali da ga pitaju"Alo,Sabane,odakle tebi ti novci,i kako si ti neku firmu kupio?"nikom nista...zasto? pa verovatno ih  i jedan i drugi pomenuti angazuju,kad treba nesto u skupstini da se izglasa-neizglasa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Vucko m
Ali sta ti ocekujes? Srbi su usli na teritoriju Hrvatske i poceli da ruse i pale sve sto im padne saka. To nisu izmisljotine, vec realnost. Nikom ne drzim stranu, samo sam realna...to je to. Svet je Srbe video kao agresore, zato se i desava sve ovo...ali otom-potom.

A da li ti znas sta nosi sutra? Da li bilo ko zna? LDP ima najrealnije ideje i najbolje za srpske interese, kazu ono sto jeste. Nisam clan ni jedne stranke....
Nisu Srbi ušli na teritoriju Hrvatske, jer im se jako ratovalo. Kada ćeš da shvatiš da je sve to politika, da su momke od 18 godina slali pred vučju jazbinu, da su bili glineni golubovi.
Kada ćeš da shvatiš da ni ja , niti niko odavde nije srećan zbog tog rata, i kada ćeš da prestaneš da pljuješ po ovom narodu. Ako si Srpkinja, onda bi trebalo da te bude sramota što ovako pišeš o svom narodu, a ako nisi, onda nemoj da nam ovde propagiraš zapadna mišljenja i gledanja.
Srbi su dobri ljudi, mada naravno da u svakom žitu ima kukolja, ali ja volim svoj narod, priznajem sve njegove mane, ali obožavam sve njegove vrline (iako nisam 100 % Srpkinja, imam i malo mađarske krvi)...ali ne postoje ljudi koje više volim od Srba i nije me sramota da to napišem, niti će me ikada biti.
A LDP je najlicemernija stranka na političkoj sceni, pogledaj samo ko je u njihovim redovima, i ako si imalo upućena u biografije tih ljudi, onda će ti biti jasno. Što se licemerstva tiče, prepičili su sve, ali baš sve.
Ne moraš da ideš daleko, pođi od lidera...ruke mu do lakata krvave, a džepovi nikad puniji. Kapish?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
)...ali ne postoje ljudi koje više volim od Srba i nije me sramota da to napišem, niti će me ikada biti.
Tako zbore prave patriote Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple k750i
Citat
)...ali ne postoje ljudi koje više volim od Srba i nije me sramota da to napišem, niti će me ikada biti.
Tako zbore prave patriote Smile
Srbende  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Nazovi me kako hoćeš, ali ja volim svoju zemlju i ne stidim je se, nego sam ponosna...jasno?!
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple k750i
"Neko ovde nije nas" Smile Smile Rinaka mi je sumnjiv Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson t610
Kakav je da je, LDP nije moj izbor ali kad bih morao da biram izmedju SPS-a, Radikala, Nove Srbije i njih znam za koga bih se odlucio (LDP)
NE zbog njihove politike i njihovih lidera, vec zbog toga sto ne bih zeleo da mi zemlju vodi neko ko ce me odvuci u izolaciju od normalnog sveta...
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 00:35:52 od Ramb0 »
IP sačuvana
social share
I didn't do it!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Несретник сам од малена, годинама возам Ситроена!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 3510i
Cheda napada onog na vlasti, sto bi napadao radikale, kada su opozicija, fol opozicija.
To je sasvim normalno.
A ko ne bi napadao DSS posle takve zestoke transformacije? Izvukao ih je svinjar sa svojim glasovima.
Ne znam koliko je svinjar korumpiran, ali znam da kad vozim po Banatu, nikada tako dobri putevi nisu bili.
U jasi Tomicu su svi ljudi bili zbrinuti a posle i resio sve probleme nastale poplavama.
Kaze da je i po uzoj Srbiji uradio isto. Samo oni koji ne pristupaju Novoj Srbiji, njih malo zaobilazi. Smile Smile Smile

Ееее драги мој лако је туђим курцем глогиње млатити! Он је узео паре из НИП-а па као гради, оде па се мало шепури а луда маса само гута... А за путеве стоји да су много бољи, али све то су платили грађани Србије а не Вељо.

Citat
Nisam clan LDP ali treba reci da jedini sagledavaju realnost i saopstavaju je masama.

SmileЕее кукала мајка ономе коме Чеда мора да саопштава реалност јер је слеп поред очију! Smile

Од мене 'фала лепо, ја имам очи и знам да их употребим, не треба нико да ''сагледава реалност'' уместо мене! Smile

И питање за Чедисте: матере вам, колико вам преЦедник има година (да не кажем дана) радног стажа?
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 00:46:05 od vulegs »
IP sačuvana
social share
Ситроен ти је као јавна кућа - безвезе ти је док не уђеш, али кад уђеш више ти се не излази!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple k750i
Politicar koji se odrice dela teritorije je Izdajnik,kako neko moze biti za takvog coveka ili njegovu stranku meni nije jasno Smile :-a odakle mu pare i raskos je posebna prica dok narod grca Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 00:41:41 od milelc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Kakav je da je, LDP nije moj izbor ali kad bih morao da biram izmedju SPS-a, Radikala, Nove Srbije i njih znam za koga bih se odlucio (LDP)
NE zbog njihove politike i njihovih lidera, vec zbog toga sto ne bih zeleo da mi zemlju vodi neko ko ce me odvuci u izolaciju od normalnog sveta...
Vidiš, zato ja ne izlazim na izbore, jer su mi ogavni svi do jednog...svako na svoj način. Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:02:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.