Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 08:13:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 100103 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ništa ne nosite!Ja sam domacin pravi,provod zagarantovan! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Bora82 problem je sto mi nikada ne bi rekli narodu da imamo 70%,jer nemamo, i nikada se necemo baviti lazima!!! Mi se nasih 7% ne stidimo, da te podsetim nasa stranka je ostvarila najveci uspeh na izborima, i nikada nijedna stranka posle godinu dana postojanja nije uspela da udje u parlament!!!Vidis, nama je uspelo...Verovatno zato sto volimo Srbiju i govorimo istinu!!! A ne zbog kvazipatriotizma!!!

Nikad vi necete voleti Srbiju  Smile Smile Zbog kesa ste se prodali i bez obzira sto je Kosmet prakticno nezavistan vi ste uzeli krvav novac od Siptara da bi ste im bili udarna igla u Srbiji.Cedi ne bi bio problem da zagrli krvnika i ubicu Tacija ili Cekua.J... se njemu sto su ti zlikovci ubijali decu.  Smile A i ekipa mu je super.Ono debelo g... Canak je djubre i to svi znaju koji ga privatno poznaju.  Smile To je Cedina udarna igla u Vojvodini  Smile Smile

Citat
A sta bi sa Maderom, i Chedinom tastom. Neki od ovih sa foruma su vec licno bili tamo?
Sta Kurir ne radi Smile Smile Smile
Jel buva opet bila pustena po zadatku?
LDP-ov rejting ce naglo porasti krajem godine.Nastavljaci osme sednice donece jos jedno skracene Srbiji, koji po redu?
Vidim i ruski tonovi se menjaju. Kaze onaj njihov iz kontakt grupe, da nije plan Ahtisarija propao, samo treba malo da se preuredi da ga svi prihvate. Bilo je to pre dva dana.
Kada se zavrsi prica sa Kosovom bice: Lepo je Cheda rekao. Smile Smile Smile

To sto svi znamo da je Kosmet nezavistan nema veze  Smile Smile Smile Siptari nisu zasluzili da im bilo ko sta poklanja.Zbog je...
Kosmeta je poginulo mnogo dece,staraca,vojnika,policajaca.......Ceda gleda ekonomski.OK pa onda sto ne trazi da nam vrate sve sto izgradili?Moji matorci su davali za je... Kosovo od svoje plate.De su te pare?Pojeo vuk magarca?Nek Ceda poklanja svoje.Lako je tudje poklanjati  Smile Kazes verovatno ce Kosovo biti nezavisno.OK ali da je tako lako vec bi odavno bilo nezavisno.Ako na silu proglase nezavisnost je... Ja sam da im kazemo NE ali da ne ratujemo.Rat je sredstvo jadikala da u krizi profitiraju.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li ce se i kada LDP zaloziti za povratak kuca i vikendica Beogradjana kojima je Tudjman oduzeo kuce i u njih uselio bosanske i hercegovacke krvate(hrvate)?Takav je vrlo rasprostranjen slicaj celom lijepom Istrom.*za pocetak Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Da, to ih posebno zanima ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Mozda i hoce, kada Srbi izgrade Vukovar, Borovo Selo itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam iznenadjen tvojom argumentacijom maleckaa"srbi su sami sebi krivi,krivi sto su zivi".Ipak voleo bi doziveti i procitati jos nekog LDP-ovca koji moze dati dublji i smisleniji odgovor na moje pitanje ,odgovor koji ne polazi od te klerikalne mrznje prema srbima.Zanima me da li LDP ima poliiku ili je moguce da ima politicku misao mozda u buducnost koja u sebi nosi dobrotu i pamet na duze staze kako bi se mogao u buducnosti mozda opredeliti da za vas glasam na nekim sledecim izborima.Ljudi koji zele zasnovati porodicu vole znati sta im sutra nosi,no ti malecka to jos nerazumes,ima vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
ЛДП-овци знају само да просипају пароле и да мрзе србе и неистомишљењике, ако од њих очекујеш дубљи и смисленији одговор, вараш се.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Vucko m
Ali sta ti ocekujes? Srbi su usli na teritoriju Hrvatske i poceli da ruse i pale sve sto im padne saka. To nisu izmisljotine, vec realnost. Nikom ne drzim stranu, samo sam realna...to je to. Svet je Srbe video kao agresore, zato se i desava sve ovo...ali otom-potom.

A da li ti znas sta nosi sutra? Da li bilo ko zna? LDP ima najrealnije ideje i najbolje za srpske interese, kazu ono sto jeste. Nisam clan ni jedne stranke....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
A Hrvati su Srbe darivali majskim cvecem?  Smile Smile Smile
Realnost je da si ti toliko zadojena mrznjom prema sopstvenom narodu (ako je uopste tvoj) da si poslednja koja moze da kaze sta je izmisljotina a sta realnost!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
LDP je prva stranka u Srbiji koja je predlozila da Dr Bogi vrati sve pokradeno, bar preko nekretnina jer je pare zastekovo na nepoznatima mestima po belom svetu!
Ceda je po tom pitanju uvek bio dosledan, mada i on licno veoma postuje Dr Bogija - koji je prvi uveo mobilne telefone u Srbiju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 08:13:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.