Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Nov 2025, 12:11:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 107413 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Немој да се суздржаваш!! Питај је!!!

Love is in the air...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
joj pitala bi ja tebe nešto ali se suzdržavam Smile
Procitaj svih 171 stranica i isto ti je kao Toma Nikolic 17 godina na politickoj sceni. Nikad nista da kaze, 17 puta 12 ti je 204 poslanickih plata.
Ovde na forumu bar se ne trosi od budzeta.
Cak su i Chedini dopovi besplatni. Smile
Citaj koji je nivo razgovora na LDP forumu!!!
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@shkorpion
Mogao bi da odes malo na odmor van grada, naravno bez racunara.
Nije me bilo 15 dana , a ti i dalje u svako doba dana i noci branis Cedomira.
Mislio sam jedno vreme da si Nenad Prokic, ali njega sam sreo u Dubrovniku. Ostaje samo rosavi Ostojic. Ne verujem da si obican glasac LDPa, jos fakultetski obrazovan, pa jos i sa radnim iskustvom u inostranstvu. Takvi nemaju vremena koliko ti imas. Bice da si neko ko je iskompleksiran svojim (ne)izgledom, pa svima soli pamet preko monitora.
Ostojicu, otkriven si!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Otkriven je on odavno...samo da se tatko i sin usaglase.
A ja čekam odgovor na svoje pitanje, na koje mi niko od vernih Čedoljubaca ne odgovori...i naravno čekam pitanje od dotične dame...ja ću joj odmah odgovoriti, ali je nema.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 15:03:59 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@shkorpion
Mislio sam jedno vreme da si Nenad Prokic, ali njega sam sreo u Dubrovniku. Ostaje samo rosavi Ostojic. Ne verujem da si obican glasac LDPa, jos fakultetski obrazovan, pa jos i sa radnim iskustvom u inostranstvu. Takvi nemaju vremena koliko ti imas. Bice da si neko ko je iskompleksiran svojim (ne)izgledom, pa svima soli pamet preko monitora.
Ostojicu, otkriven si!

Ja stvarno ne mogu da shvatim odakle ideja da ja branim Chedomira?
Evo jedna javna izjava: Ako me neko pita sta da radimo, dal da ukinemo Republiku Srpsku ili da ubijemo Chedomira, ja cu reci: ubi ga dvadeset puta i vise ako bude potrebno.
Jel ni sada nije jasno?

@tarantulice
Sedi di si, ni za di si nisi. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Ako me neko pita sta da radimo, dal da ukinemo Republiku Srpsku ili da ubijemo Chedomira, ja cu reci: ubi ga dvadeset puta i vise ako bude potrebno

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

скидам ти капу шкорпи, нисам се надао томе од тебе!!!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
@shkorpion
Ostojicu, otkriven si!

Evo jedna javna izjava: Ako me neko pita sta da radimo, dal da ukinemo Republiku Srpsku ili da ubijemo Chedomira, ja cu reci: ubi ga dvadeset puta i vise ako bude potrebno.
Jel ni sada nije jasno?

@tarantulice
Za razliku od tebe, nisam podvojena ličnost, a tvoje uvrede su me ne tangiraju ni najmanje...od koga su, vala ni za pomen nisu. I prestani da sa licemernošću, znamo svi koga braniš i koga ne braniš...samo što su ti postovi konfuzni, kao da ih pišu dve ličnosti a ne jedna, te tako niko nema pojma koje je tvoje pravo mišljenje u vezi bilo čega...budi jednom iskren, reci svoje stavove, ma kakvi bili, a nemoj da si čas na jednoj, čas na drugoj strani.
Pronađi se negde, imaš dosta godina, ne bi trebalo da imaš problema za krizom identiteta.
Ja sam samo postavila pitanje, na koje mi još niko nije odgovorio...tako da...dovoljno govori o tome ko je sve u LDP-u, i kakvi su to karakteri. Da filozofiraju i poziraju znaju (pa predsednik im je završio dramaturgiju), ali kada se očekuje konkretan odgovor od njih, nema ih nigde.
Verovatno rešavaju važne državne probleme.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
@shkorpion
Ostojicu, otkriven si!

Jel ni sada nije jasno?

@tarantulice
Za razliku od tebe, nisam podvojena ličnost, a tvoje uvrede su me ne tangiraju ni najmanje...od koga su, vala ni za pomen nisu. I prestani da sa licemernošću, znamo svi koga braniš i koga ne braniš...samo što su ti postovi konfuzni, kao da ih pišu dve ličnosti a ne jedna, te tako niko nema pojma koje je tvoje pravo mišljenje u vezi bilo čega...budi jednom iskren, reci svoje stavove, ma kakvi bili, a nemoj da si čas na jednoj, čas na drugoj strani.
Pronađi se negde, imaš dosta godina, ne bi trebalo da imaš problema za krizom identiteta.
Ja sam samo postavila pitanje, na koje mi još niko nije odgovorio...tako da...dovoljno govori o tome ko je sve u LDP-u, i kakvi su to karakteri. Da filozofiraju i poziraju znaju (pa predsednik im je završio dramaturgiju), ali kada se očekuje konkretan odgovor od njih, nema ih nigde.
Verovatno rešavaju važne državne probleme.

Nabavljaju cedi dop  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Ne, mislim, neću da ulazim u neku svađu...tema je veoma jasna, i shodno tome, ja sam postavila pitanje, a odgovor još nije stigao. Čak se i Glavna Sestra osokolila da me pita nešto, ali vidim da je očigledno odustala. Verujem da bih joj odgovorila kratko i jasno, bez prenemaganja.
Sada se moja slika o LDP-u u potpunosti oukvirila, i samo potvrdila moje pređašnje stavove o pomenutoj partiji.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
cini mi se da ne shvatas. Sami aktivisti LDP znaju da je to sto rade pogresno. Ova tema sigurno ne funkcionise das pitanje - dobijes odgovor, jer oni nemaju odgovore. Samo lupaju gluposti koje su culi na B92 i vade zivce ljudima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Nov 2025, 12:11:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.