Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2025, 13:09:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 109780 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@sekiro
I ja mislim da ne moze, baar tako zivot i nauka kaze.
Ali kad pogledam kakvu su deponiju napravili partizani od jednog naroda koji je bio Pijemont Balkana, pitam se dal ce genetika ipak proraditi i vratiti se gde nam je mesto.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Čeda je jedini sposoban da od Srbije napravi Svajcarsku na Balkanu. On ima dobre veze sa Mafijom, Dobar je sa Bebom sa Dr Bogijem, i sa mlogim drugim velikanima Srpske misli i dela. Samo da ga sada ne uhapse, posle ima da bude mlogo lakse!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Ма ја, ЛДП наркоси-спавачи.
Само треба да се одређена супстанца постави у гудру која је на тржишту и они се активирају. Тренутно су сви осим Шкорпије у хибернацији.
Иначе, то се стручно зове "ефекат крштене робе" Smile

Ma sta ti zajebavas. Vrati se par stranica u nazad, da vidis kako me rasssse naziva ubicom muslimanske dece.
Trazio sam ti pomoc. A ti nista. Moram da branim Chedu, kad ga svi napadate.
Vreme je da se svi ispod 35 uclane u ldp.
Skinuli bi za cas ove kohabitente od 92-e do sada.

nego sta si nego ubica...sta se pravis tosa.  i to ne samo djece, nego i nejaci.
ali ako stvarno branis cedu, spreman sam da ti oprostim ako mi se izvines i zatrazis oprostaj.
onda mozda razmislimo i unaprijedimo te u zenu u crnom. bice to samar primitivno militantnim obozavaocima zlocinaca - zena u crnom, code name skorpion. velike planove imamo za tebe mlado momce...
samo, zapamti - od nas zavisi!
elhamdulillah!   Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Ма ја, ЛДП наркоси-спавачи.
Само треба да се одређена супстанца постави у гудру која је на тржишту и они се активирају. Тренутно су сви осим Шкорпије у хибернацији.
Иначе, то се стручно зове "ефекат крштене робе" Smile
Ma sta ti zajebavas. Vrati se par stranica u nazad, da vidis kako me rasssse naziva ubicom muslimanske dece.
Trazio sam ti pomoc. A ti nista. Moram da branim Chedu, kad ga svi napadate.
Vreme je da se svi ispod 35 uclane u ldp.
Skinuli bi za cas ove kohabitente od 92-e do sada.
nego sta si nego ubica...sta se pravis tosa.  i to ne samo djece, nego i nejaci.
ali ako stvarno branis cedu, spreman sam da ti oprostim ako mi se izvines i zatrazis oprostaj.
onda mozda razmislimo i unaprijedimo te u zenu u crnom. bice to samar primitivno militantnim obozavaocima zlocinaca - zena u crnom, code name skorpion. velike planove imamo za tebe mlado momce...
samo, zapamti - od nas zavisi!
elhamdulillah!   Smile Smile Smile Smile Smile

E mali ako me tako pozdravljas mislim da si mi objavio veciti rat.
To ti je vec dzihad.
Ja sve to kao covek osudjujem. ali budete li dirali jos onu jebenu Srpsku i budete jos zeleli da dominirate u jednoj drzavi nad Srbima, ja mislim da si sami spremate jos koju Srebrenicu.In shalah da vam dodje iz dupeta u glavu.Nisu ni oni Srbi, poklani za Bozic nikome nista skrivili, a vasi su demonstrativno izabrali dan kada da to urade, da bi nama to ostalo zauvek u svesti. Ne osudjujem ja Srebrenicu po partijskoj liniji kao ti, nego iz humanih razloga i zbog zelje da se to nikome vise ne dogodi.
To sto ja drzim do ciganceta, da te obavestim da nije on izmislio liberalizam.
Za sada je on jedina opcija.
Ja necu Siptare u Srbili ne zbog Chedine ljubavi, nego zbog eliminisanja fatalizma iz srpkog tkiva.
Vise sam za onu Karadjzicevu: ne mozemo jedni sa drugima, samo jedni pored drugih.
Mislim da si mi ipak objavio rat.
Massalama.
« Poslednja izmena: 26. Jul 2007, 10:24:46 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
esselamu aleykum,
dragi skorpione, mislis da eliminises fatalizam is srpskog tkiva? pa sta mislis sta je moj narod insallah radio od 92 do 95? eto ti si valahi srbin koliko vidim, pa ocigledno da znas kako je zivjeti medju vama. taj LDP nije samo dobar za srbe, nego i za sve nas ostale koji zivimo oko vas. ne razumijem dina mi kako to da mladi obrazovani ljudi ne vide, da ako su svi u regionu protiv vas, da mozda allah govori da sa vama nesto nije dobro, da treba nesto mijenjati dok je vakta i dok se moze na dunjaluku. a ne da se trsite tim kosovom i radikalima, pa albanci i nato bi vas za dvije 'efte silom naucili ono sto LDP pokusava otkad postoji.
ja licno, ne gubim nadu da ce i srbi jednom doci pameti. kurtalisati se cetnistva, halaliti i dobiti halal, pa da zivimo jedni pored drugih, da se prav insan ne mora sramotiti ni vjere ni nacije, ni babinih ni didinih zuluma.
aleykum selam ve rrahmetullah ve berreketehu!
mir s tobom.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
питање за Чеду:
Чедо, ко ће теби да доноси торту у затвор и доводи жену и децу ван термина посете?Ко Чедо када су ти "зликовци" убили твоју љубав - Дућу (шиптара) ...  Smile срећан пут Чедо и да бог да иструнуо у бувари ...
« Poslednja izmena: 26. Jul 2007, 10:40:33 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zasto sada svo od reda napadaju go-sin Čeda? Pa i mafijasi su ljudi, majku mu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@rasssse
Shvati da dobro znamo vas mentalitet. Kad ste u opasnosti ste mirni ko bubice, a kada vas uhvati Alahova histerija, nema tog hriscanina da izvuce zivu glavu.
Ja se slazem da vas ima malo i licno bih vam sve povlastice dao, dok vas ima malo.
Ali to da kazes, kako je vama sa nama?
Pa majku vam balijsku, kako je tek nama bilo sa vama stotinama godina.
Zilavi smo pa smo izdrzali, inace okanite se corava posla i zelje za dominacijom jer vam odredi skorpiona ne ginu.
Ima cigance jos da nauci, sta sve propovedate po djamijama i kako na nas gledate.
Ko ce vama izvaditi iz glave da sve pomuslimanite, kad vam u Kuranu pise da ste to duzni Alahu?
Nema tog muslimana koji ce se odreci dzihada, jer se time odrice Kurana. Tako da te izlive miroljubivosti dobro znamo.
Cak vam i ona bacanja bombi blagosiljaju hodze, jer lete hriscanske (nevernicke glave).
Ja sam ti Kuran citao pa i el kaveron, vas odnos sa drugom verom.
Zapamti, samo jedni pored drugih, nikako jedni sa drugima. Cim ste u vecini handzara radi i to provereno.
Salah malejkum i Alah akber. Smile

@bambyle
Licno ce mu Joca peci torte, samo da ga tamo vidi. Puste zelje. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2007, 11:14:36 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zar ovde ima turaka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
nemam pojma... ima li?  Smile Smile Smile

svasta..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2025, 13:09:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.