Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Nov 2025, 18:51:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 110082 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Shkorpione
Hebote koji ti je?Pa ti si barem ozbiljan covek,kako to da ti je narkomanska izdajica "idol", pa si toliko oslepeo da nevidiš o kakvom se probisvetu,kriminalcu i iizdajici radi koji vapi za zatvorom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Citat
Ja ne vidim da se uspanicio.
Kaze Aleksandri na Avali: bas mi lepo pala ova propaganda oko Terzica.
mogu da mi pushnu, ja sam vec bio na poligraf.

bio na poligrafu, ali zbog  ubistva gavrilovica..zbog siptara,legije,terzica nije isao ....tek ce da ide,pa cemo videti ko ce kome da pusne...eno legija ga jedva ceka u zatvoru(pa ce da se dogovore ko ce kome da pusne...).... Smile Smile Smile

kada sam vec spomenuo gavrilovica,red bi bio i da se podsetimo kakva je veza cede i pokojnog gavrilovica.....

Sastanku u Palati federacije su 3. avgusta 2001. prisustvovali Ljiljana Nedeljkovic, šef kabineta predsednika Koštunice, i njegovi savetnici Rade Bulatovic i Gradimir Nalic.

Gavrilovic ih je tada upoznao sa spregom politickog vrha i policije sa Sredojem Šljukicem Šljukom, Ljubišom Buhom Cumetom i Stankom Suboticem Canetom. Govorio je o tome kako Šljuka gradi benzinske pumpe na Novom Beogradu i o poslovima na rekonstrukciji Ibarske magistrale koje je obavljao Cume. Gavrilovic je tvrdio da je tadašnja vlada omogucila mafijašima da rade, a da kriminalci zauzvrat finansiraju ljude iz vrha režima (pricali smo o poklonima koje je Ceda dobijao i davao). Govorio je i o tada malo poznatoj Buhinoj firmi "Difens roud"

Idemo dalje...  ...U pismima koje je objavljivala u pojedinim beogradskim medijima Ljiljana Buha optuzivala je svog supruga za organizaciju vise ubistava, izmedju ostalog i za ubistvo Momira Gavrilovica, biseg radnika SDB Srbije.

Ona, je tvrdila da je Gavrilovic u kabinetu predsednika Jugoslavije ostavio neke podatke o uvozu masina za gradjenje puteva i o pojedincima koji zele da legalizuju novac kroz atraktivne gradjevinske poslove. (nešto slicno je zabeleženo i u Cedinim transkriptima)... Dakle, Gavrilovic je direktno ugrozio Buhu (Beba) i Šiprata (Ceda)...

Gavrilovic je pogrešio zato što je te informacije pokušao da preda Cedi, koji je odmah upoznao Bebu, a zatim su te informacije došle i do Buhe i Šiptara, koji su tada bili ortaci... Ubrzo posle toga Gavrilovic je ubijen 03.08.2001.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 15:50:49 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Poruka znalca: Čedo, namestili su ti opasnu igru (kao i meni) zato ne casi ni casa nego bezi glavom bez obzira!
(poruka "Dr" Bogija je jasna kao dan)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Dr_Bogi.jpg
(18.98 KB, 278x410)
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 16:04:03 od duvanac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ево партизанке Наташе на ТВ! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6630
Hapsenje Terzica je pocetak kraja Cede J.
Srbija ce odahnuti.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ево га Чеда, сад ће нешто мудро прозборити!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@shaka zulu
A ko tebe tera, ako ti smeta da citas moje postove?
Citaj ti svoje po partiskom zadatku i narocito vodi neke svoje ofanzive. Ne znam koja ce ti biti po redu, ali ako mislis da je evropa Strausova idila na lepom plavom Dunavu onda idi malo pa vidi.
Pushne se i tamo, ima i tamo frigidnosti samo nema niko sto Srbin imade: Tomu kurtona. Vidim da ti je to zasmetalo ali hajde, pa smeta njima stotinama sta ja pisem. Ti nemoj puno mozgati po ovoj vrucini. Vidis nick i preskoci. Kazes u sebi: necu da mozgam ko jebe shkorpija.
To je bar jednostavno.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung , dobio od MTS-a
@shaka zulu
A ko tebe tera, ako ti smeta da citas moje postove?
Citaj ti svoje po partiskom zadatku i narocito vodi neke svoje ofanzive. Ne znam koja ce ti biti po redu, ali ako mislis da je evropa Strausova idila na lepom plavom Dunavu onda idi malo pa vidi.
Pushne se i tamo, ima i tamo frigidnosti samo nema niko sto Srbin imade: Tomu kurtona. Vidim da ti je to zasmetalo ali hajde, pa smeta njima stotinama sta ja pisem. Ti nemoj puno mozgati po ovoj vrucini. Vidis nick i preskoci. Kazes u sebi: necu da mozgam ko jebe shkorpija.
To je bar jednostavno.

Shaka ZuluF za tebe..
rodjache, meni ne smeta shta nego kako pishesh..Da bi bio evropski glasnik, morash da znash osnovne elemente pravopisa..

Ja o Tomi nemam neko visoko mishljenje, ali mi smeta kada se ti proglasish svetiteljem a koristish rechnik kakav vec koristish..

To je ta demokratija o kojoj pesme poesh? Ako mi se ne svidja shta pishesh na politichkom forumu (  Smile ) da cutim i ne komentarishem????

To tebe chini prosvecenim i modernih svatanja, realnim, a mene zadrtim partizanom? Nadji moj post u kojem se stavljam na stranu neke politichke opcije...Ajde, za opkladu..
Ali, kao shto napisa neko par strana ranije-Ilija Chvorovic je tu, samo je promenio partiju :

Rekao sam da ti je rechnik primitivan, a postovi vulgarni- to po tebi znachi da sam radikal, partizan i fashista??? Bravo dechache  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 17:40:55 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@zulufe
vidi ovako.Ako mi verujes ja se ovde opustam.
Pisem sta god mi padne napamet.
Tvoj nijedan, ama bas nijedan post nisam procitao, jer imam svoje musterije.
I odjednom se pojavis ti, vidim prozivas me i vidi Boze finoce.
Pada frajlica u nesvest jer neki vulgarni navijac za evropejce, pise o pushenju, frigidnosti i etiketira nekoga ko mu 16 godina sedi na grbaci, uzima platu od poreza koji on placa a naziva ga kurtonom, jer je bio za jednokratnu upotrebu u nekim politickim igrama.Politicka scena Srbije. Covek zaduzen da drzi mesto jednom drugom kazamatliji, koriste ga za kurtona i to je sve sto 16 godina dobija platu i stan pride.
Ponavljam ti: taj budzet od koga on dobija platu, se popunjava porezom koji ja uplacujem, a ne sto su drugovi odrezali.
Reci svojim mentorima, da modernizuju sluzbu i prate drugo nesto, jer ovde nece naci nikoga i nista.
Napisi slobodno izvestaj da na burek forumu nema pete kolone.
Peta kolona si ti zulufe i oni koji su te postavili.
Idemo dalje, ako hoces da se uclanis kao Rasha u red mojih musterija, rado cu te primiti ali onda nema kukanja moderatorima ni sa moje ni sa tvoje strane. OK? Jel posteno?
By the way, ljudi na onom linku sto si mi dao, pricaju medju sobom, ocito su clanovi stranke, pa kako ja nisam sto bih raspravljao sa njima oko njihove centralne otadzbinske uprave.
Ovde ja branim Chedu, jer su svi LDP-ovci pobegli a ovi drugi ga napdaju, pa hajde kaao velim da malo animiram bratiju.
Odredi se
pozz
Ocekivao sam te zuluficu ali to ti je sto ti je. Pocelo da smeta ozni sta pisem pa eto imate i vi svoj zadatak. Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 18:01:46 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
@zulufe
vidi ovako.Ako mi verujes ja se ovde opustam.
Pisem sta god mi padne napamet.
Tvoj nijedan, ama bas nijedan post nisam procitao, jer imam svoje musterije.
I odjednom se pojavis ti, vidim prozivas me i vidi Boze finoce.
Pada frajlica u nesvest jer neki vulgarni navijac za evropejce, pise o pushenju, frigidnosti i etiketira nekoga ko mu 16 godina sedi na grbaci, uzima platu od poreza koji on placa a naziva ga kurtonom, jer je bio za jednokratnu upotrebu u nekim politickim igrama.

skorpion, ti da si imalo pametan, ne bi nista pricao, dovoljan je tvoj nick koji velica ubijanje muslimanske djece po srebrenici. i to sa takvim nicko-om nadjes se omalovazavas LDP koji je milenijumima ispred vaseg primitivnog velicanja ubica, izolacionista i fasista.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Nov 2025, 18:51:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.