Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Nov 2025, 10:12:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 108862 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedino je bio posten Dr Bogi, zato je jednik morao da bezi. A on je bio i ostao najjaci poljoprivrednik Balkana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
“Moj sukob s prošlošću” je knjiga, ali na neki način i politička platforma Čedomira Jovanovića, dramaturga, novinara i političara. Kao dvadesetpetogodišnjak vodio je studenstke proteste 1996./1997., zbog Miloševićeve izborne krađe, da bi četri godine kasnije, u dramatičnim noćima hapšenja, sa njim pregovarao o predaji. Bio je blizak saradnik Zorana Đinđića, čiju političku zaostavštinu afirmiše kroz svoju Liberalno-demokratsku partiju (LDP), tvrdeći da se Demokratska stranka, kohabitacijom sa Vojislavom Koštunicom, odrekla Djinđićeve vizije. Jovanović ističe da nedavno izricanje presude ubicama Zorana Ðindića nije kraj borbe za istinu o ovom ubistvu. On smatra da je neophodno otkriti političku pozadinu ubistva premijera koji je Miloševića poslao u Hag i krenuo putem radikalnog raskida sa Miloševićem nasleđem. Jovanović zastupa mišljenje da Kosovo treba da samostalno gradi svoju budućnost, što je suprotno većinskom stavu u Srbiji. Zbog toga, ali i zbog beskompromisnog zalaganja za hapšenje haških optuženika, politički protivnici smatraju Jovanovića izdajnikom i stranim plaćenikom. No, i pored tih optužbi i oštre medijske kampanje, koju protiv Jovanovića vode mediji bliski nacionalističkoj desnici, Jovanović je na poslednjim parlamentarnim izborima uspeo da svoju stranku uvede u Skupštinu Srbije. Izbornu kampanju je vodio pod sloganima “Od nas zavisi” i "Realna politika bez mitologije i prošlosti".

Ceda stvarno veruje da je vizionar.
Sta li koristi i kakve li sve vizije ima,bog zna,....

« Poslednja izmena: 20. Jul 2007, 21:37:41 od ^BO$$^ »
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Sve stranke traže:
ISTRAGA O VEZI ČEDE I ŠIPTARA!
Svi osim LDP-a podržali predlog Milana Veruovića da se hitno pokrene istraga o vezama Čedomira Jovanovića i Dušana Spasojevića Šiptara

Krajnje je vreme da Čedomir Jovanović objasni svoje bliske veze sa "zemunskim" i "surčinskim" mafijaškim klanom! Posle najnovijih saznanja o bliskosti sadašnjeg lidera LDP-a sa mafijašima koji su 12. marta 2003. ubili premijera Zorana Đinđića, neophodno je pokrenuti istragu i utvrditi pravu prirodu Čedinih kontakata sa mafijašima. Ovo je zajednički stav svih parlamentarnih stranaka, osim naravno Jovanovićevog LDP-a.

Neposredan povod za ovaj najnoviji zahtev za pokretanje istrage o vezama Čede i mafijaša jeste predlog šefa Đinđićevog obezbeđenja Milana Veruovića da Skupština Srbije utvrdi istinu o vezama Jovanovića i Dušana Spasojevića Šiptara.

- Skupština bi morala da ispita tvrdnje svedoka da je Čedomir Jovanović Dušanu Spasojeviću Šiptaru nosio tortu u zatvor - rekao je Veruović za Press, i upitao zašto se ignorišu brojni dokazi o neoprostivo bliskim vezama Jovanovića sa mafijašima koji su ubili Zorana.

Prelević: Zastrašujuće!

Božo Prelević, advokat Milana Veruovića, kaže da je izjava Vesne Pešić zastrašujuća.

- Iako je ona moja dobra drugarica koju veoma cenim, moram da kažem da sam zapanjen. Ne mogu da verujem, jer na osnovu onoga što je rekla, ispada da DS i DSS hoće da nagrade nekoga ko je, po njoj, opstruirao taj sudski proces. To je van svake pameti. Strašno je da se neko, ko se tog nesrećnog 12. marta našao telom između Zorana i ubice i ko je "dobio" metak, tako optuži. Skandalozno - komentariše Prelević.

Veruović je sve ovo rekao reagujući na izjavu Vesne Pešić, koja ga je optužila da je izmislio treći metak i da je opstruirao istragu i suđenje za ubistvo premijera Đinđića (pogledajte okvir).

Tajna Šilerove

Sa inicijativom Milana Veruovića slaže se ogromna većina poslanika. Međutim, dok jedni smatraju da je parlament pravo mesto za tako nešto, drugi naglašavaju da je to pre svega posao za policiju i tužilaštvo.

Šef poslaničke grupe DS-a Nada Kolundžija kaže tako da njena stranka podržava svaki predlog koji se odnosi na razrešenje pozadine ubistva premijera i istragu veza kriminalnih klanova sa pojedinim političarima.

- Međutim, za tako nešto pravo adresa nije Skupština, već su to policija i sudovi. Prema tome, mi se zalažemo da se ta enigma najzad rasvetli, ali ne u parlamentu, već u Tužilaštvu - kaže Kolundžija.

Na drugoj strani, generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić kaže da bi njegova stranka bila prva koja bi podržala predlog da se "slučaj Jovanović" nađe na dnevnom redu Skupštine.

- Na to već dugo čekamo. Bilo bi interesantno da Čedomir Jovanović konačno pred poslanicima objasni svoje odlaske u Šilerovu, kontakte sa ubicama, redovne posete Dušanu Spasojeviću Šiptaru u zatvor. Međutim, pored Jovanovića, tu bi još neki morali da polože račune o druženju sa "zemuncima" i "surčincima". Znate kako, nije Čeda jedini... - komentariše Vučić.

On objašnjava da bi do takve rasprave moglo da dođe čak vrlo brzo.

- Pod uslovom da za tako nešto postoji podrška, pre svega sudskih organa, Jovanović bi uskoro mogao da se nađe na dnevnom redu Skupštine Srbije. I pravo da vam kažem, mi u SRS-u to jedva čekamo! - kaže Vučić.

Poslanik DSS-a Dragan Šormaz smatra da Skupština ipak "nije adekvatno mesto za tako krupne stvari".

- Možda bi Čedomir Jovanović voleo da se "ispoveda" pred nekim Anketnim odborom, jer je već jedanput tu bio propitivan... Prema mom mišljenju, tada je dobro i masno lagao. Međutim, nismo mi ni policija ni sud. Oni treba da se bave Jovanoviću i ostalima koji su odlazili u Šilerovu i šurovali sa tim kriminalcima. I ja sam ubeđen da ćemo vrlo brzo saznati sve! Da je to tako najbolje, govori neviđena nervoza poslanika i rukovodstva LDP-a - priča Šormaz.

Prijaviti policiji!

Iz G17 Plus upozoravaju da je glavni zadatak Skupštine da donosi zakone, a ne da sprovodi istrage:

- Taj posao, u slučaju Jovanovića, moraju da urade policija i tužilaštvo. Svi koji imaju informacije o nezakonitim radnjama treba te osobe da prijave policiji i javnom tužiocu. Sve ostalo bila bi farsa - kaže portparol G17 Nikola Papak.

Predsednik SPS-a Ivica Dačić kaže da on lično nema ništa protiv da o Jovanoviću raspravlja Skupština Srbije.

- Ako nadležni organi utvrde da tu ima elemenata krivičnog dela, veze Čede i Šiptara ne samo da će se naći na dnevnom redu skupštinskog zasedanja, već će biti formiran i novi Anketni odbor - komentariše Dačić.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
“Moj sukob s prošlošću” je knjiga, ali na neki način i politička platforma Čedomira Jovanovića, dramaturga, novinara i političara. Kao dvadesetpetogodišnjak vodio je studenstke proteste 1996./1997., zbog Miloševićeve izborne krađe, da bi četri godine kasnije, u dramatičnim noćima hapšenja, sa njim pregovarao o predaji. Bio je blizak saradnik Zorana Đinđića, čiju političku zaostavštinu afirmiše kroz svoju Liberalno-demokratsku partiju (LDP), tvrdeći da se Demokratska stranka, kohabitacijom sa Vojislavom Koštunicom, odrekla Djinđićeve vizije. Jovanović ističe da nedavno izricanje presude ubicama Zorana Ðindića nije kraj borbe za istinu o ovom ubistvu. On smatra da je neophodno otkriti političku pozadinu ubistva premijera koji je Miloševića poslao u Hag i krenuo putem radikalnog raskida sa Miloševićem nasleđem. Jovanović zastupa mišljenje da Kosovo treba da samostalno gradi svoju budućnost, što je suprotno većinskom stavu u Srbiji. Zbog toga, ali i zbog beskompromisnog zalaganja za hapšenje haških optuženika, politički protivnici smatraju Jovanovića izdajnikom i stranim plaćenikom. No, i pored tih optužbi i oštre medijske kampanje, koju protiv Jovanovića vode mediji bliski nacionalističkoj desnici, Jovanović je na poslednjim parlamentarnim izborima uspeo da svoju stranku uvede u Skupštinu Srbije. Izbornu kampanju je vodio pod sloganima “Od nas zavisi” i "Realna politika bez mitologije i prošlosti".

Ceda stvarno veruje da je vizionar.
Sta li koristi i kakve li sve vizije ima,bog zna,....

Баш бих волео да видим неко дело, познатог драматурга и новинара Јовановића!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Primećujem jednu interesantnu činjenicu .
Naime , javno mnenje kod nas uglavnom epitete koji se prilepljuju pojedinim političarima , shvata kao deo političkog rečnika i kulture . Opet činjenice polako izviru na videlo i naočigled slučajne etikete postaju stvarne .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Prpa im je. Sada postojistabilna vlast imputacija da se ne bori za Kosovo ne stoji.
Ostace jos nekih 10-ak godina a za ovo vreme radikalka balvanija ce crci od muke.
Cudi me da Cheda nije u mrezi? Ispada po radikalskim tacnim informacijama da je Marko finasirao Djindjica i time direktno radio na svrgavanje rodjenog oca.
Chedu i treba uhapsiti. Kad u novembru Siptari prolglase nezavisnost, Cheda izlazi iz Bacvanske i direktno u novoj vladi. Smile Smile Smile
A niko ne vidi sta se iza brega valja. Cistka u sudstvu i tuzilastvu koju radi ministar pravde. Alal mu vera. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ja imam pitanje za LDP.

Dali je tacno ono sto se svuda prica,
da je Cedomir Jovanovic u mladosti
imao problema sa Narkoticima,
i da se zbog toga lecio?

Ili su to samo neosnovane price zbog njegovog "cudnog" ponasanja?
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 10:12:17 od ^BO$$^ »
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
To je ozbiljno pitanje. ovo zasluzuje odgovor.
Svakako ne iz radikalske kuhinje.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 

Kad u novembru Siptari prolglase nezavisnost, Cheda izlazi iz Bacvanske i direktno u novoj vladi. Smile Smile D

O nezavisnosti kosova ceda,nvo,ldp... pricaju od 2004 godine...te ce u januaru proglasiti nezavisnost,te pocetkom 2006,te videcete krajem 2006 pa u januaru 2007 sigurno proglasavaju....i sta je bilo sa proglasenjem nista,kao sto nece biti nista ni u novembru(i ako sam siguran da bi vi iz ldp to jako voleli da se desi Smile Smile)..........

a ceda u novoj vladi Smile Smile,pa kako je krenulo sa terzicem...on ce da se preseli malo  dalje u padinsku skelu u bajbok ali odatle nece tako brzo da izadje...Smile Smile gde ga zeljno iscekuju njegovi drugari legija,zveki,bracanovic a od ju ce i rade terzic  Smile Smile Smile Smile

ps.evo pranje(necije su manje necije vise prljave...), ruku od cede je vec pocelo....ko je sledeci ??????

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

naslovna61.jpg
(48.61 KB, 480x765)
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 12:12:19 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Ako nije tajna koja je priroda sukoba Lečića i Jovanovića ?
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Nov 2025, 10:12:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.