Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 16:57:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 98121 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Što pitaš LDPovce, bolje bi bilo da tvoj DS da odgovor na ta pitanja.
a zasto da ne pitam?
pa DS nema stav da treba placati bosni, niti da treba dati KiM niti da treba ukinuti RS.

forum tome i sluzi, da se pita.
koji je problem da odgovoris ako znas odgovore?

cak i da smo jedino mi krivi za ratni zlocin, zasto placati odstetu ako meze da se prodje bez placanja?
to nece biti male pare.
ipak, tu je sud i ako sud kaze da ne treba placati, zasto da se mi sami nudimo, kao neka, neka, krivi smo mi, aj da platimo i uzmemo od svojih gradjana.
kako to pomaze srbiji?

@vanyo i ostali, ajde da se ovo ne pretvori u temu o pljuvanju LDP-a, takvih ima dosta.
ovde me zanimaju njihovi razlozi.
tj. azlozi vrha stranke za takav stav.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Hm , LDP - ov stav je jasan , izgradnja kosmopolitske europejske Srbije , koja bi kroz ekonomsku kohabitaciju sa ostalim zemljama trebala biti ravnopravan partner sa zemljama iz EU.
Normalno , pre toga treba uvesti u Srbiju dodatne količine praška za one koji neće da priznaju da su krivi za zločine nad Bošnjacima , Hrvatima , Albancima , jer bez utvrđene svesti o rasističkoj prošlosti nema saradnje sa svetom .
Takođe , spaliti parlament , na njegovom mestu napraviti hram liberalne mladosti na čijem bi vrhu bio glavić u obliku glave gospodina Markiza de Sada .Tu bi vodio se zdrav , incestiozan , bez godina stereotipan seksualni odnos građana Srbije .Građani bi bili u obavezi svake nedelje dolaziti u hram da dovedu decu kao dar prema vrhovnom liberatoru Čedomiru Jovanoviću i njegovom glavnom konsiljereu Nenadu Čvarku . Vesna Peršunič bi vodila odbor za preispitivanje dubina genitalija , a Čmarko Korać bi bio glavnokomandujući varioc za muške zadnjice . Na zastavama ispred hrama bile bi slike Kaligule , Eržebet Batori i Raspućina .
Televizijskom programskom šemom upravljalo bi se po modelu bankarskih ekspozitura . Glavna filijala B9210 bi bila na ČBG u ulici "Žrtava leplenja plakata ratnih zločinaca" , a njene glavne podružnice bile bi u Takovskoj i Masarikovoj .
Sve u svemu zdrav i miran život .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Hm , LDP - ov stav je jasan , izgradnja kosmopolitske europejske Srbije , koja bi kroz ekonomsku kohabitaciju sa ostalim zemljama trebala biti ravnopravan partner sa zemljama iz EU.
Normalno , pre toga treba uvesti u Srbiju dodatne količine praška za one koji neće da priznaju da su krivi za zločine nad Bošnjacima , Hrvatima , Albancima , jer bez utvrđene svesti o rasističkoj prošlosti nema saradnje sa svetom .
Takođe , spaliti parlament , na njegovom mestu napraviti hram liberalne mladosti na čijem bi vrhu bio glavić u obliku glave gospodina Markiza de Sada .Tu bi vodio se zdrav , incestiozan , bez godina stereotipan seksualni odnos građana Srbije .Građani bi bili u obavezi svake nedelje dolaziti u hram da dovedu decu kao dar prema vrhovnom liberatoru Čedomiru Jovanoviću i njegovom glavnom konsiljereu Nenadu Čvarku . Vesna Peršunič bi vodila odbor za preispitivanje dubina genitalija , a Čmarko Korać bi bio glavnokomandujući varioc za muške zadnjice . Na zastavama ispred hrama bile bi slike Kaligule , Eržebet Batori i Raspućina .
Televizijskom programskom šemom upravljalo bi se po modelu bankarskih ekspozitura . Glavna filijala B9210 bi bila na ČBG u ulici "Žrtava leplenja plakata ratnih zločinaca" , a njene glavne podružnice bile bi u Takovskoj i Masarikovoj .
Sve u svemu zdrav i miran život .

zasto se proseravas?

nisam trazio pljuvanje po LDP-u u neznanju, vec objektivnno misljenje LDP-ovaca!

jde ljudi, jbm mu, pa jel moguce da ni jednu temu nemozete da ispostujete i ko ljudi da razgovarate?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
A koga taj LDP predstavlja ?
Ako imaš skriveno poštovanje prema njima idi na forum B92 tamo takvih tipusa imaš koliko hoćeš .
A ako i nađeš nekoga ovde , misliš li da takav isprani mozak može da razmišlja o realnosti i ozbiljnim temama.
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
na B92 ima dosta kretena koji nisu u stanju objektivno da razmisljaju jer se uglavnom poznaju, i sad, kada bi jedan od njih rekao nesto protiv cede, zavrsio bi kao Lecic. Smile
ovde ima par ljdi koji su za LDP i cije stavove koliko-toliko znam i cija misljenja postujem pa me zanim sta tacno oni imaju da kazu na moj prvi post u ovoj temi.

u sustini, MORA da postoji neko raionalno objasnjenje za te stavove, a mene zanima koje je.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Iskreno da ti kazem boli me kurac i sa RS i Kosovo (iako mi je cale odatle), a pare necu da dam.

uh što se mi brinemo jer tebe boli kurac  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
Ja ne pljujem LDP vec onog cara koji je imao post iznad mene. LDP je jedva usao u parlament, i ne vidim
razlog da ja ovde proucavam stranku na ivici cenzusa. To sto je neko svrsavao na Cedu i njegove epske
besede, ili kao adolescent masturbirao gledajuci noge Natase Micic to je njegov problem i sa takvim ljudima
jednostavno ne vredi polemisati. Ipak iskreno mislim da ti nisi jedan od njih (vecine) i da stvarno zelis da
razgovaras o njihovoj politici tako da cu te ispostovati:

Zato sto LDP jednostavno nema normalne ljude na celnim pozicijama. Namerno gurati svoju zemlju u
dugove placanjem virtuelne odstete je totalno idiotski. Ja ne verujem da ce taj isti Ceda dati licno
i jedan jedini dinar kao doprinos odsteti a da neko nece imati i to malo hleba koje jedva zaradi posledicom
placanja odstete u to sam siguran.

Stvarno ne vidim razlog ukidanja RS i bas bi voleo da mi to neki bistar LDP-ovac razjasni

Pa verovatno LDP u svojoj X dimenziji misli da ce nas to pribliziti EU i NATO-u......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
LDP definitivno nije snaga sa kojom se može graditi evropska budućnost Srbije . Porazno je , da je to stranka , ipak od mnogobrojnih koja je na prethodne izbore izašla bez ikakvog političkog programa koji bi argumentovao njihov evropsko - demokratski okvir razvoja Srbije . Da ne govorim o ljudima koji bi tu bili nosioci takvih ideja . Znam nekoliko ljudi koji su glasali za LDP , neću sad da govorim da su to neki narkomani i ludaci , naprotiv , većinska grupacija koja glasa za njih su mladi i njihovi roditelji iz centralnih gradskih sredina , koji nemaju komunikaciju sa ostalim gradskim delovima . Radništvo , seljaštvo , kao i desno orijentisani građani Srbije  u takvoj partiji ne mogu videti lokomotivu koja bi vukla vagon njihovih želja .
Još jedno interesantno zapažanje , naime sigurno je da LDP podržava i određeni , nisam siguran pa da kažem i veliki broj pripadnika homosekualne orijentacije . Neposredno posle izbora vršen je jedan intervju sa svim parlamentarnim strankama povodom pitanja prava gej brakova i legalizovanja lakih droga . Na moje neko iznenađenje stav LDP-a se nije mnogo razlikovao od ostalih partija . Predstavnica koalicije je istakla da ne može da da izjavu povodom tog pitanja , jer zvanični vrh se nije još izjasnio o njemu .
Ovimje očito da Jovanović pravi veoma pažljivu taktiku , jer takvim ispadom izgubio bi definitivno veliki deo birača i njegova partija bi bila okarakterisan kao pederska što bi imalo nesagledive posledice na ionako svetlu budućnost.
Stoga parole poput "Gazi ga" , "Spasi Srbiju i ubij se ..." , "Nije gotovo" uz solidnu medijsku pomoć B92 ostaju glavni instrumentarij političkog delovanja kako na skupštinskim zasedanjima , tako i na ulicama .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Da se uozbiljim malo.
Nisam clan i nikad necu biti clan neke stranke, ali politicki sam najblizi liberalima, kod nas bi jedino mogao da glasam za LDP i DS, al sam blizi LDP-u. Pa posto ste trazili misljenje jednog kao mene, evo ga.

I kao covek koji ima sopstveno misljenje, necu biti portparol nijedne strenke.

Sto se tice placanja odstete tu su stvari jasne, sud je presudio da nismo krivi i da ne treba da platimo nista, samo treba da donesemo neku rezoluciju sto nismo sprecili srebrenicu, tako nesto bese.

Sto se tice RS ne pratim tu temu toliko, ali nek ljudi koji zive u njoj odluce sta ce sa sobom, ali problem je sto se ne pitaju samo oni.

A oko podele Kosova, ja licno mislim da je to neki maksimum koji mozemo, ali to smo trebali na pocetku price da forsiramo, sad mislim da je kasno za bilo sta.

I mislim da ko drzava mnogo energije trosimo za na ove stvari, to nam je postala opsesija ko da nemamo drugih poroblema, mnogo blizi obicno coveku u Srbiji.

Kao sto vidite ne poklapam se sa LDP-om oko ovog ali ponovo su najblizi meni.
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Dopicete odgovor samo da putaju sta da odgovore.Ja sam postavio isto nekoliko pitanja ali bez odgovora.A kada se ode na neki njihov forum odma te banuju bez upozorenja i obrazlozenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 16:57:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.