Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 05:00:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 101975 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Питања за ЛДП

Odvoji nekoliko minuta i iskreno odgovori...

1. Da li ti je teško zamisliti život bez marihuane?

2. Da li ti je pušenje trave prestalo biti zabavno?

3. Jesi li se ikad napušio/la dok si bio/la sam/a?

4. Da li si loše obavljao/la neke uobičajene poslove, jer si koristio/la travu (škola, posao, društvene ili porodične obaveze)?

5. Puši li ti se trava čim se probudiš ujutro?

6. Da li je rođak, prijatelj ili ljekar pokazao zabrinutost zbog tvoje upotrebe marihuane ili ti rekao da bi bilo dobro da prestaneš?

7. Pušiš li marihunu kako bi zaboravio/la svoje probleme ili kako bi se riješio/la stresa?

8. Jei li sebi obećao/la da ćeš smanjiti ili prestati pušiti, ali si otkrio/la da to obećanje možeš držati samo nekoliko dana ili sedmica odjednom?

9. Preprodaješ li ponekad marihuanu sa strane kako bi pokrio/la vlastite troškove?

10. Družiš li se samo s ekipom koja se drogira i koja zna gdje naći robu?

11. Jesi li počeo/la da gubiš ineteres za stvari koje su ti prije puno značile – škola, sport, hobiji ili prijatelji koji ne piju ili ne koriste droge?

12. Kada su ti zalihe skoro prazne, brineš li se i razmišljaš li kako nabaviti još?

13. Čak i kad ti prijatelji kažu da im je bilo dovoljno trave, želiš li nastaviti uzimati?

14. Nakon što si pušio/la marihuanu jesi li ikad osjetio/la napade zabrinutosti ili panike?

15. Pušiš li marihuanu redovno prije odlaska u školu ili na posao?

Ako si odgovorio/la sa DA na bilo koje od gore navdenih pitanja, možda bi trebao/la iskreno preispitati svoje navike i procijeniti kakve posljedice pušenje marihuane ostavlja na tvoje zdravlje, društveni život, školski uspjeh i ponašanje. Velike su šanse da je tvoja upotreba marihuane izmakla kontroli.

Razmisli o tome da potražiš stručnu pomoć.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Питања за ЛДП

Odvoji nekoliko minuta i iskreno odgovori...

1. Da li ti je teško zamisliti život bez marihuane?

2. Da li ti je pušenje trave prestalo biti zabavno?

3. Jesi li se ikad napušio/la dok si bio/la sam/a?

4. Da li si loše obavljao/la neke uobičajene poslove, jer si koristio/la travu (škola, posao, društvene ili porodične obaveze)?

5. Puši li ti se trava čim se probudiš ujutro?

6. Da li je rođak, prijatelj ili ljekar pokazao zabrinutost zbog tvoje upotrebe marihuane ili ti rekao da bi bilo dobro da prestaneš?

7. Pušiš li marihunu kako bi zaboravio/la svoje probleme ili kako bi se riješio/la stresa?

8. Jei li sebi obećao/la da ćeš smanjiti ili prestati pušiti, ali si otkrio/la da to obećanje možeš držati samo nekoliko dana ili sedmica odjednom?

9. Preprodaješ li ponekad marihuanu sa strane kako bi pokrio/la vlastite troškove?

10. Družiš li se samo s ekipom koja se drogira i koja zna gdje naći robu?

11. Jesi li počeo/la da gubiš ineteres za stvari koje su ti prije puno značile – škola, sport, hobiji ili prijatelji koji ne piju ili ne koriste droge?

12. Kada su ti zalihe skoro prazne, brineš li se i razmišljaš li kako nabaviti još?

13. Čak i kad ti prijatelji kažu da im je bilo dovoljno trave, želiš li nastaviti uzimati?

14. Nakon što si pušio/la marihuanu jesi li ikad osjetio/la napade zabrinutosti ili panike?

15. Pušiš li marihuanu redovno prije odlaska u školu ili na posao?

Ako si odgovorio/la sa DA na bilo koje od gore navdenih pitanja, možda bi trebao/la iskreno preispitati svoje navike i procijeniti kakve posljedice pušenje marihuane ostavlja na tvoje zdravlje, društveni život, školski uspjeh i ponašanje. Velike su šanse da je tvoja upotreba marihuane izmakla kontroli.

Razmisli o tome da potražiš stručnu pomoć.

Smile Smile Smile Smile Smile

hahhahahahahahahahahaha.Ovo je sjajno  Smile Smile Smile Smile Kombi druze pazi samo da te ne prijavi policiji  Natasa Kandic kad procita ovo.  Smile Smile Smile Smile Smile Reci ce da je to ugrozavanje ljudskih prava   Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Ја сам самарићанин, и као такав морам да помогнем сваком Србину у невољи. Па макар он био и члан ЛДП-а. Одвојићу максимално слободног времена, да помогнем сваком наркоману и ЛДП-овцу да изађе на прави пут.

Немојте да се љутите на њих, не говоре они то што говоре. То дрога говори из њих!

Укључите се сви у акцију спасавања заблуделе омладине!!!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
i ja se ukljucujem! Da se iskoreni narkomanija iz drustva! pomozimo ldp-ovcima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja takodjer zelim da podrzim akciju pomoci teskim narkomanima tipa LDP!
Evo saljem im nesto para iz Rusije za prvu pomoc!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Pare_Rusija .jpg
(88.3 KB, 456x700)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Ne govori glupostii i sam znas da bi to spiskali na drogu... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ja radim u stampariji (to sam ja na slici) pa bi im poslao vako u tablama. Neka sami rezu, kolko im treba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
Citat

Ovde im je verovatno rešenje plinska boca , butan je efikasno i jeftino gorivo ,svega 34 dinara litar .  Smile
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja takodjer zelim da podrzim akciju pomoci teskim narkomanima tipa LDP!
Evo saljem im nesto para iz Rusije za prvu pomoc!
Mali broj njih se iscupa iz kandzi opijata. Ne cini li vam se da uopste nema pripadnika gore navedene opcije. Potrebno nam je malo zdravog dijaloga. Snaga nasih rijeci ce kao melem djelovati na te zabludjele ovcice. Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@duvanac
Poslao si sliku pogresnog policajca. Akos ene varam ovo je Russki policajac. Ne verujem da je Cedica dobordosao u rusiju. Pa temo je don MArko od gajbica. Zamislite koliko bi proziveo i da li bi preziveo susret cedica?
nemojte da ste toliko surovi-ha,ha,ha,ha,...

@kombiondzija
majstore oni ne znajuda odgovore niti najedno pitanje koje si im postavio.

Znate li ljudi staje mene najvis iznenadilo ?

Kako to da LDP u Skupstini Srbije bude za oslobadjanje opreme i hrane za bebe od PDV-a  i da aktivno brane te stavove cak trezveno obrazlazuci zasto je to potrebno Srbiji?

Za to - iako ih ne volim - moram da im odam priznanje da su tog trenutka bili u pravu .
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 05:00:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.211 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.