Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 15:19:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 98431 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
go-sin Čeda  je uvek pomagao mafijase, i bio bi apsurd da ga sad oni ukokaju!
Ili vi mislite da ce biti, ko ce koga, nego svoj svoga.
Steta za go-sin Čedu, on bi mogao sa Dr Bogijem da stvori Srbiju snova! Jedan je specijalist za drogu a drugi za mobiljnake.
To je stvarno  triper kombinacija! Sta bi reko stari posteni Janicije? Stvarno su ludnica. Jaoooooo!
« Poslednja izmena: 28. Avg 2007, 23:12:45 od duvanac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Ko će koga ako ne svoj svoga...kapish?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Steta za takoj talent!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Ko će koga ako ne svoj svoga...kapish?

Pa evo Zoca je primer....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
go-sin Čeda se sada dogovara sa Go-sin Bebicom kako da naprave kam-bek i da se pojave u najlepsem svetlu na politickoj sceni Srbije. Bebica sada vodi pregovore u Moskvi sa Dr Bogijem koji namerava da odresi kesu i da ponovo bljesne u starom svetlu prosvetitelja Save!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
go-sin Čeda  je uvek pomagao mafijase, i bio bi apsurd da ga sad oni ukokaju!
Ili vi mislite da ce biti, ko ce koga, nego svoj svoga.
Steta za go-sin Čedu, on bi mogao sa Dr Bogijem da stvori Srbiju snova! Jedan je specijalist za drogu a drugi za mobiljnake.
To je stvarno  triper kombinacija! Sta bi reko stari posteni Janicije? Stvarno su ludnica. Jaoooooo!

zaboravio si da je bogi ekspert za poljoprivredu Smile

pogotovu kad je zelenis u pitanju Smile Smile Smile

sa njima dvojicom, srbija bi bila najveci proizvodjac vutre na svetu!

bogi bi je proizvodio, a ceda bio degustator i kontrolor za izvoz Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2007, 06:41:10 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ostaje da se nadamo da ce ta cudesna partija LDP uspeti da spoji ovu dvojicu nad-ljudi, a to je danas jedini spas za Srbiju!
Dr Bogi, javise ako citas ovaj forum! Znam da go-sin Čeda  redovno cita "Burek" al ga ne bih sada prozivao, dosta mu je i njegovih muka, jer zvrlji na tom Grckom pustom ostrvu vec 2 meseca, i bednjaga ceka sta ce Terzic da provali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
He,he,he, ja pomislio ceda se stvarno vratio kad ono:  e kad se sad nisam slogirao, nikad necu, kako samo mogu da lazu:
Sajt Cedomira Jovanovica:
28. august 2007. > Jovanović razgovarao sa Kacinom / Izvor: Beta

28. august 2007.
Jovanović razgovarao sa Kacinom / Izvor: Beta
Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović i predstavnici stranaka nacionalnih manjina u Skupštini Srbije razgovarali su juče sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Jelkom Kacinom.

Predsednik LDP je ukazao na značaj nastavka pregovora sa Evropskom unijom, uz ocenu da proces rešavanja statusa Kosova i Metohije i pridruživanje EU treba da teku uporedo i približno se završe u isto vreme.

Kacin je, kako se navodi, sagovornike obavestio o radu na pripremi izveštaja o stvarenom napretku Srbije o pregovorima o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju sa EU.

Izveštaj će, prema njegovim rečima, biti razmatran na zasedanju Evropskog parlamenta u oktobru kako bi Srbija, ukoliko se steknu uslovi, do kraja godine mogla da zaključi taj sporazum.

(sledi objasnjenje za boldovani deo)
Ubih se trazeci ovu vest na Beti, nema je, nema je ni na jednom sajtu agencija ili stampe. Mislim da je nemoguce da ga nije niko propratio (mislim na Kacina), i nadjem nesto vesti u Press-u, ali se ne pominje Jovanovic! Ni nacionalne manjine. Znam da sam nacuo nesto, i nadjem na RTS-u, samo tu se kaze:
"Kacin je jučerašnje susrete sa političkim predstavnicima romske, mađarska i albanske manjine ocenio kao dragocene."
Opet nema Jovanovica!
Nadjem i na B92,i zamislite: nema Jovanovica!

"Proguglam" malo i nadjem (e ovde je objasnjenje boldovanog dela), sajt je Narodne skupstine Republike Srbije i molim vas da obratite paznju na datum:

" INFORMACIJE | 7.6.2007. | AKTIVNOSTI NARODNIH POSLANIKA

ŠEFOVI POSLANIČKIH GRUPA LDP-A I SPS-A RAZGOVARALI SA IZVESTIOCEM EVROPSKOG PARLAMENTA ZA SRBIJU

Predsednici poslaničkih grupa Liberalno–demokratske partije i Socijalističke partije Srbije u Narodnoj skupštini Republike Srbije Čedomir Jovanović i Ivica Dačić imali su danas u Domu Narodne skupštine odvojene susrete sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Jelkom Kacinom.

Kacin je obavestio sagovornike da je cilj njegove posete priprema izveštaja o razvoju parlamentarne demokratije u Srbiji i o ostvarenom napretku u pregovorima o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom.

Izveštaj će biti na dnevnom redu zasedanja Evropskog parlamenta u oktobru, a ukoliko ispuni obaveze u vezi sa saradnjom sa Haškim tribunalom, Srbija bi, već do kraja godine, mogla da zaključi ovaj sporazum, rekao je Kacin. On je posebno istakao da “Srbija mora da zatvori neka poglavlja iz prošlosti” i da će predsedniku Narodne skupštine Srbije predložiti usvajanje rezolucije o osudi genocida u Srebrenici.

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ukazao je na značaj nastavka pregovora sa Evropskom unijom, uz ocene da se u Srbiji i dalje relativizuje saradnja sa Haškim tribunalom i da je ona iznuđena. To dokazuje nespremnost, pre svega političkih elita, da se prihvataju evropske vrednosti i standardi. Podsetio je da je i LDP predložila spomenutu rezoluciju o osudi genocida, ali da ona nije naišla na podršku, i dodao da za ovo naše društvo ima kapacitete, ali ne i političke elite.

Jovanović je najavio da će Poslanička grupa LDP-a u Narodnoj skupštini predložiti izmene Poslovnika koje će ubrzati proceduru usvajanja zakona vezanih za proces evropskih integracija naše zemlje.

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je u razgovoru sa Kacinom, takođe, pozdravio nastavak pregovora o zaključivanju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom, jer je to u nacionalnom i državnom interesu. Ponovio je da se SPS zalaže za saradnju sa Haškim tribunalom, ali ne i za izručenja haških optuženika.

Dačić je naglasio da je nacionalni i državni interes Srbije očuvanje Kosova i Metohije u njenom sastavu.

Dačić je takođe podržao inicijativu za donošenje rezolucije o osudi genocida, ali je pritom naglasio da u njoj moraju da se osude svi zločini počinjeni na teritoriji bivše Jugoslavije.U razgovoru je učestvovao i zamenik predsednika Poslaničke grupe SPS Žarko Obradović."

"Primecujete minimalne razlike u boldovanim delovima? Kreator ove "vesti" je bio toliko inovativan da je koristio copy/paste"

Ako je i od LDP-a, mnooooogooo je!
Sto bi oni rekli: "STOP POLITICKOJ MAFIJI"

ps.pripremio i napisao ssmrkvc.......
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Šta reći, a da ne bude već rečeno.
U svakom slučaju,  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Normalno da imam nesto protiv tih dosnjaka, jednostavno mi smetaju...Ima ih preko 500 000 iz svih pickih materina van Srbije...
Ti si konj!Iz koje li si ti picke materine došao,obicno su takvi od oca iz palanke i majke iz varošice!Tako ne prica ni jedan normalan Beogradjanin!

Bez obzira koliku je glupost rekao, vredjanje je zabranjeno!
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 15:19:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.