Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 08:17:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99937 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
Joooj nivo diskusije.
Volim Srbe, a ti sto ne mislis kao ja, ti ih ne volis a ni nisi Srbin. Smile Smile Smile
Cheda hoce da preda, a nesto sto je neko vec predao ni ne spominje se.
Cheda kaze:daj da menjamo sistem vrednosti, a balvani mu odgovaraju: ti beli nos cuti, mi volimo ovako govnasto. Smile Smile Smile

Problem kod dosta ljudi je sto stvarno veruju Milosevicu i njegovom nasledniku Kostunici, da smo mi taj rat dobili.
Ne menjamo nista, cekamo Ruse. Smile Smile Smile
Sa par atomskih bombi reseno sve, nek izginu svi neprijatelji a mi Srbi kao nebeski narod cemo malo uzivati u radijaciji.

Hocu majko hocu u gradsku cistocu. Ja sam svoju srecu nasao u smecu! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Citat
Hocu majko hocu u gradsku cistocu. Ja sam svoju srecu nasao u smecu!   

A ja sam srecan sto si se ti konacno pronasao u necemu  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Nexus 5
Cheda kaze:daj da menjamo sistem vrednosti, a balvani mu odgovaraju: ti beli nos cuti, mi volimo ovako govnasto. Smile Smile Smile

Znaci, ispravnije je da vrednujemo bele noseve?

Tada ce biti bolje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Несретник сам од малена, годинама возам Ситроена!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 3510i
I jos nesto, neko je rekao da ce LDP uvecati svoj procenat do kraja godine...Mislim da se to nece lepo oslikati i da nece biti tako, jer ipak slede lokalni izbori, i vecina ljudi ce podrzati najjaceg demokratskog predstavnika, da ne bi rasipali glasove...I tu se nece videti prava slika LDP-a...Ali kako smo krenuli, daleko cemo jednog dana dogurati!!! Za godinu i po 300 000 glasaca, i izmedju 40 000 i 50 000 clanova!!! I tek ce da raste!!!

Ууу јеботе ал се неко наварио па свашта прича! Јел роба од Јове Травара? Smile
IP sačuvana
social share
Ситроен ти је као јавна кућа - безвезе ти је док не уђеш, али кад уђеш више ти се не излази!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Joooj nivo diskusije.
Volim Srbe, a ti sto ne mislis kao ja, ti ih ne volis a ni nisi Srbin. Smile Smile Smile

Problem kod dosta ljudi je sto stvarno veruju Milosevicu i njegovom nasledniku Kostunici, da smo mi taj rat dobili.
Sa par atomskih bombi reseno sve, nek izginu svi neprijatelji a mi Srbi kao nebeski narod cemo malo uzivati u radijaciji.

Hocu majko hocu u gradsku cistocu. Ja sam svoju srecu nasao u smecu! Smile Smile Smile
Pošto predpostavljam da i ja spadam među "balvane", mala digresija na tvoj post, cenjeni Škorpi.
Svako od nas želi da ovo ludilo prestane, jer se već 17 godina dešavaju samo s*ranja, a ništa lepo. Čak je i 5. oktobar, koji smatran za neku prekretnicu, ispao dan velikih zabluda i više nije datum koji je bio ključan za Srbiju, jer i dalje smo na mrtvoj tački.
E sad, ako ja, ili neko od mojih istomišljenika ne veruje Čedi Jovanoviću, to ne mora da znači da smo automatski Slobisti ili radikali, čak nasuprot. Svi želimo bolji život i neku svetliju budućnost, ali jednostavno ne smatramo da je gorespomenuti gospodin adekvatan da nam tu budućnost donese. I to iz mnogo, mnogo razloga.
Te priče o drogi, homosexualcima i mene već malo nerviraju, jer neka nam je to najveći problem, lako bismo mi sa tim. Ja govorim o ekonomskoj situaciju, a standardu građana koji je na najnižem mogućem nivou, o zbrisanom srednjem sloju (nekom se preliva, neko nema ni za hleb).
Jednostavno, ne želim da mi neki mali paćenik soli pamet, nameće ideje o otvaranju ka Evropi (pa nije Srbija sisala vesla, a on izmislio toplu vodu), da mi priča o Rusima, o Kosovu. To ne želim.
Ko je on i šta je on? Mali podlac, virus, koji je napravio predizbornu kampanju u "velikom stilu", držao beskonačno duge i dosadne govore...mnogi su mu tada tapšali, a na licima im se videlo da ni sami ne veruju u ono što dečko priča.
LDP...Od nas zavisi...od koga bre zavisi? On će meni da pomogne, tebi, bilo kome od nas...daj molim te...ni sam ne veruješ u to.
Ne verujem mu, nikada mu nisam ni verovala, ni kad je bio student (nisam masturbirala na njega, gospodo, izvinjavam se), smučio mi se kada sam ga videla kako obigrava oko Đinđića, a moje mišljenje o njemu je zapečaćeno osnivanjem LDP-a, i njegovim obećanjima da su svi, pa čak i DS, čiji je predsednik bio Đinđić, izdali Zorana, i da će baš on, Čedomir Jovanović nastaviti Zoranove ideje...alo momak...odakle tebi pravo na takve reči.
Mada, jasno je zašto je to govorio. Osnovao je LDP ne iz uverenja, nego iz gorkog ukusa u ustima, kada je shvatio da neće postati novi predsednik DS-a. A to mu je bio cilj. Da je kojim slučajem postao predsednik stranke, ne bi LDP ni postojao.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple k750i
Joooj nivo diskusije.

Pošto predpostavljam da i ja spadam među "balvane", mala digresija na tvoj post, cenjeni Škorpi.
Svako od nas želi da ovo ludilo prestane, jer se već 17 godina dešavaju samo s*ranja, a ništa lepo. Čak je i 5. oktobar, koji smatran za neku prekretnicu, ispao dan velikih zabluda i više nije datum koji je bio ključan za Srbiju, jer i dalje smo na mrtvoj tački.
E sad, ako ja, ili neko od mojih istomišljenika ne veruje Čedi Jovanoviću, to ne mora da znači da smo automatski Slobisti ili radikali, čak nasuprot. Svi želimo bolji život i neku svetliju budućnost, ali jednostavno ne smatramo da je gorespomenuti gospodin adekvatan da nam tu budućnost donese. I to iz mnogo, mnogo razloga.
Te priče o drogi, homosexualcima i mene već malo nerviraju, jer neka nam je to najveći problem, lako bismo mi sa tim. Ja govorim o ekonomskoj situaciju, a standardu građana koji je na najnižem mogućem nivou, o zbrisanom srednjem sloju (nekom se preliva, neko nema ni za hleb).
Jednostavno, ne želim da mi neki mali paćenik soli pamet, nameće ideje o otvaranju ka Evropi (pa nije Srbija sisala vesla, a on izmislio toplu vodu), da mi priča o Rusima, o Kosovu. To ne želim.
Ko je on i šta je on? Mali podlac, virus, koji je napravio predizbornu kampanju u "velikom stilu", držao beskonačno duge i dosadne govore...mnogi su mu tada tapšali, a na licima im se videlo da ni sami ne veruju u ono što dečko priča.
LDP...Od nas zavisi...od koga bre zavisi? On će meni da pomogne, tebi, bilo kome od nas...daj molim te...ni sam ne veruješ u to.
Ne verujem mu, nikada mu nisam ni verovala, ni kad je bio student (nisam masturbirala na njega, gospodo, izvinjavam se), smučio mi se kada sam ga videla kako obigrava oko Đinđića, a moje mišljenje o njemu je zapečaćeno osnivanjem LDP-a, i njegovim obećanjima da su svi, pa čak i DS, čiji je predsednik bio Đinđić, izdali Zorana, i da će baš on, Čedomir Jovanović nastaviti Zoranove ideje...alo momak...odakle tebi pravo na takve reči.
Mada, jasno je zašto je to govorio. Osnovao je LDP ne iz uverenja, nego iz gorkog ukusa u ustima, kada je shvatio da neće postati novi predsednik DS-a. A to mu je bio cilj. Da je kojim slučajem postao predsednik stranke, ne bi LDP ni postojao.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
To mu reci  Smile
SSSS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
LDP je veoma jaka stranka. Zato svi zavide Cedi i njegovim genijalnim idejama, koje uvek smislja za vreme narkomanskih tripova.
Sada ce se Zemunski Klan stabilizovati (kada Legija i ostali izadju iz zatvora) i Ceda ce biti najjaci politicar Srbije. Poznato je da je on jedan od osnivaca "Zemunskog Klana".
On je uvek pomagao Mafijase a bogami i oni njega. Zato svi vole Cedu i LDP! Uraaaa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple k750i
PS.Cedica,tako su mu tepali u Silerovoj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 08:17:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.