Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:33:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 100885 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Samo mi nije jasno kako to da nije odreagovao na one novinske članke...
Pa za takvo što terba imati kefalo,a u tim godinama krecana je zagarantovana! Smile Smile Smile

Citat
Tema je pitanja za LDP. Stvarno je dosadno citati po ceo dan o venama, dopu i jebanju u bulju.
Ne treba preslikavati sajt Kurira na ovom topiku.
Pa što to onda citaš i šta ceš ovde?Osim ako nemaš navedene fetiše?A što se tice tvojih međeda i pecina,i ostalih izkadrvanja to je strašno lepo i pametno za slušanje!
A da ti nisi malo nedao bog?
« Poslednja izmena: 23. Avg 2007, 00:23:31 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
E nasmeja me Shkorpi do ludila...ja te devojke nisam oterala, one su došle, napisale par gluposti i više ih nema, jer su shvatile da ovo nije tema za njih...verovatno su na temi "Kako pravilno izdepilirati noge" Smile
Frustracija......hm, pa mislim da svako od nas zna šta ta reč znači, a neću da vređam ničiju inteligenciju ovde i da dajem definiciju, jer su to sve pametni i dobronamerni ljudi.
Jak si kažeš...gde...? U prodavanju muda za bubrege (da, to ti pišem ja...sa sve fakultetima), tu možda.
Meni moji fakulteti ne znače mnogo, ali očigledno tebi znače. I čak šta više, očigledno si opterećen kad je neko, toliko mlađi, uspešniji od tebe. Pa zar to nije kamen temeljac drage ti LDP???
Škorpi, jednom u životu budi čovek od časti i priznaj da imaš probleme sam sa sobom, a ne sa nama.
Videćeš, biće ti mnogo lakše. Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Jak si kažeš...gde...? U prodavanju muda za bubrege
Možeš misliti kolika su mu muda kada ovako sere? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
@dulisha. Ti si mi bio jedini dostijan protivnik kada si igrao face on face.
Sada ciganski dobacujes sa strane. Izbrisao si potpise o caru i megacaru.
Izgleda da te inspiracija napustila.

Ево вратио сам потписе да не будеш носталгичан...  Smile

Ајде додај неки да те ставим у "колекцију"...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
@ dulisha
tako treba. Nemoj da se stidis.
Kako tvoji nacionalni naboji? Jer jos branis Kosovo?
Ja mislio ti vec tamo na prvoj liniji.  Smile Smile Smile
Mogli bi da trgujemo Putinovim buzdovanima.

@tarantulice
Covek, kada ima problema sam sa sobom, to je pravi covek. Kada ih sam sebi postavlja i sam ih resava.
Ti jeste da pripadas choporu, jer su tu rec zaboravila da pomenes u mom arsenalu.
U choporu, probleme resava neko drugi a i daje ti zadatak sta da mislis.
Jedna od onih devojaka ima preko 7000 postova, pa budi sigurna da nije nigde otisla, niti pise gluposti.
Samo te fino otkacila i racunala, sasvim prirodno da ce povratiti od tvojih umotvorina.
Daj nekome iz chopora da procita sta pises.Samo pazi da se ne razboli.
Mogu ti poslati i jednu knjigu. Kad je procitas ne moras reci da si od mene dobila prvu svoju procitanu knjigu.
Recimo: Kak zakaljalas stalj, od Nikolaja Ostrovkog.
Neces te frustrirati vise chedoidi. Masturbiraces na Pavla Korchagina.
Ja sam uveren da ti citas LDP forum, pa si zbog toga frustrirana sa chedoidima. Njihovi postovi u poredjenju sa tvojima kao da dolaze iz svemira.
Ako, ako, mlada si a sve se bolesti lece. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Škorpi...čovek kad ima probleme, ne istresa se na forumima, nego lepo ode kod psihića i tamo sve reši (ili ne reši, u zavisnosti od karaktera, a tvoj pod znakom pitanja)...
Drugo, ko se toliko frlja pismenošću i načitanošću, taj je kupovao knjige na metar, da se uklope u regal...a ovaj post, deo namenjen meni, je toliko uvredljiv, prizeman i totalno idiotski, da nije vredan dublje analize.
Stoga, idi kod tih finih devojaka, pa tamo prosipaj svoju pamet, ili se, npr. učlani na forum LDP-a umesto mene (zaista nemam želudac za tako nešto).
Možda mi, kao "čopor" nismo tako načitani i pametni kao ti, ali smo ljudi sa principima i obrazom, a to se ne uči, s tim se rađa.
Žao mi te je, zaista.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230
Škorpi...čovek kad ima probleme, ne istresa se na forumima, nego lepo ode kod psihića i tamo sve reši (ili ne reši, u zavisnosti od karaktera, a tvoj pod znakom pitanja)...
Drugo, ko se toliko frlja pismenošću i načitanošću, taj je kupovao knjige na metar, da se uklope u regal...a ovaj post, deo namenjen meni, je toliko uvredljiv, prizeman i totalno idiotski, da nije vredan dublje analize.
Stoga, idi kod tih finih devojaka, pa tamo prosipaj svoju pamet, ili se, npr. učlani na forum LDP-a umesto mene (zaista nemam želudac za tako nešto).
Možda mi, kao "čopor" nismo tako načitani i pametni kao ti, ali smo ljudi sa principima i obrazom, a to se ne uči, s tim se rađa.
Žao mi te je, zaista.
Pa tvoji su principi bar jasni.
Isfrustrirana, si se razbacivala tim devojkama sa sijaset fakulteta i duplo toliko jezika a da nemas elementarne norme ponasanja. Procitale i kao sve pametne devojke digle ruke od seoske halapache.
Procitaj malo soptvene postove i priupitaj se, da li lice na postove coveka sa bar pola fakulteta.
Idi lepo kupi malo pameti u nedelju na pijaci (citanje knjiga ce ti uzeti mnogo vremena), pa nadji nekog chedoida da ti to ugradi. Videces da ce ti psotovi biti mnogo kvalitetniji.
Na LDP forumu, isto kao shkorpion imam svoje postove i ni najmanje ih ne milujem.
Ali mi zato svaki odgovara kvalitetno i argumentovano. Tek toliko, kad me vec po ne znam koji put teras.
U sledecem zivotu, reci mami i tati da pripaze na prvih sedam godina vaspitanja, jer je posle kasno.

Uzivaj Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Prvo, tatu nemam, umro je, i ne dao ti Bog da mi još jednom spomeneš roditelje, jer ću onda prestati da budem fina.
Sa mojim postovima je sve ok, tačni su i koncizni, jedino se ti gubiš...jer više se kod tebe ne zna ko si, šta si, niti kakve stavove imaš. Čim ti neko dirne Čedicu, skačeš kao majmun na kilo banana, a posle mi tu prosipaš kako ih  na njihovom forumu kritikuješ.
Ja se ne frljam ni diplomama ni jezicima, te jezike sam naučila ili u detinjstvu kroz igru ili putujući po Evropi, kada sam imala prilike. Ti si taj koji mi to stalno natrljavaš na nos...očigledno imaš problem sa tim, ali ja ti tu ne mogu pomoći.
Tvoje uvrede su toliko niske, da nisu primerene ni detetu u 2. razredu osnovne škole. Tolike si godine sprcao u dupe, i još uvek ne umeš da se ponašaš.
Vređaš svakoga kod koga primetiš da u nečemu prednjači u odnosu na tebe, a to je kompleks i to vrlo ozbiljan.
Inače, mogao bi da promeniš profil, i napišeš koliko zaista imaš godina, da ne dovodiš ljude u zabunu.
O svojoj načitanosti neću da pišem, jer mudar čovek o tome ne piše, niti se time hvali.
I još jednom ti ponavljam, budeš li ponovo spomenuo moje roditelje, učiniću sve što je u mojoj moći da te spustim na mesto koje ti pripada.
Ovo je samo obećanje, a ne pretnja i to kao odgovor na tvoju uvredu.
A sad sjaši sa mene!
« Poslednja izmena: 23. Avg 2007, 12:21:19 od tarantulica »
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Gde ste bre, politicari?  Smile   Jel sve na mestu? Nikog  nije lupio infarkt? Ne trne leva rukica od nervoze? Smile Ne znam sto sam bas na ovu temu upao, ali.... nije me bilo neko vreme, pa cisto prijateljski da Vas posavetujem... manite se corava posla, dok sam bio na ovim politickim forumima ... nije mi bilo dobro.. heh, aj` zdravo....

IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Maniću se ja kad budem imala poštenog sagovornika. Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:33:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.341 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.