Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Nov 2025, 03:20:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 108569 puta)
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Citat
o su pretstavnici gradjana Srbije,koji su znali za sta glasaju

Kakvi su tek oni koji su za njega glasali

Citat
Pa brate jel ne vidis da je overdose

Nazvaćemo ga Triple O (Overdrive Of Overdose)
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Ali ta vecina nije "demokratska".
Kad Ceda bude imao svoju religijsku drzavu zvanu"LDP land" onda moze i da bira kakav ce demokratski narod da ima.  Smile
Citat
Nisam pristalica LDP-a vec DS-a,ali cu ti reci da je sustina te misli da ljudi koji su glasali za Kostunicu i njegov program nisu glasali za Tomislava Nikolica i njegov izbor za predsednika parlamenta.Znaci da je Kostunica izigrao i prevario svoje sopstveno biracko telo onda kada je dao podrsku tom coveku.
Ma ne upste vasi DS nisu znali nista o tome. Jednostavno su bili zateceni. Rasulo, prozivanje, kupovanje jeftinih akcija, svi su olos, svi su stoka, a sutradan nova vlada savrsenih partnera. Dajte ljudi nemojte da ste toliko naivni..........
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 14:12:09 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Cheda, malo besan na biracko telo.
Biracko telo stvarno odslikava naklonjenost opcija u narodu, ali to ne znaci da varas one koji su glasali za tebe. Mutanti racunaju na zaboravnost naroda do sledecih izbora, pa tako malo se igraju demokratije. Sustina je da su skoro 70% gradjana glasali za demokratsku opciju, koju vide na ovaj ili onaj nacin.
Onih 10% sto je glasalo za DSS nikako nije mislilo da nece uci u kompromis sa nekim od demokratskih opcija.
Uz to ustav jeste bez rasprave donet, ali ima jednu dobru stranu: moze jako brzo da se menja.
Nije trebalo to imputirati Kostunici, vec radikalima sa kojima je trebalo uci u kompromis.
Inace ukidanje drutvene svojine je za nas pojam fantasticno dostignuce.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Inace ukidanje drutvene svojine je za nas pojam fantasticno dostignuce.
Eto vidis da tvoj bivsi sef se zalaze za tvoje anti-komunisticke ideje. Vidim ja vratices se ti svojim korenima....... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Onih 10% sto je glasalo za DSS nikako nije mislilo da nece uci u kompromis sa nekim od demokratskih opcija.
Nisam pristalica LDP-a vec DS-a,ali cu ti reci da je sustina te misli da ljudi koji su glasali za Kostunicu i njegov program nisu glasali za Tomislava Nikolica i njegov izbor za predsednika parlamenta.Znaci da je Kostunica izigrao i prevario svoje sopstveno biracko telo onda kada je dao podrsku tom coveku.
Ja sam glasao za Kostunicu i kao njegovo
biracko telo se ne osecam prevarenim.
 Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5

Ja sam glasao za Kostunicu i kao njegovo
biracko telo se ne osecam prevarenim.
 Smile

Dobro...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
*Apelujem na moderatore da ako je moguce stave smajlija sa spricem(i iglom) preko nam je potreban da ukrasimo ovakve komentare!

Apelujem i ja da mi neko od korisnika uplati odmor u nekoj banji, da se odmorim od smajlica i off topica ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230

Znam moderatoru. Evo ti malo o Chedi.
LDP i Cheda moraju da budu izvikani, zato sto kazu sta ce biti a to mnogi ne vole da cuju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Off topic obrisan.

Malecki ili malecka, poslednje upozorenje! Znaci poslednji put brisem tvoje postove bogate provociranjem i omalovazavanjem.

Sledece je ban bez ikakvog obrazlozenja.
Ostali, pratite temu ili nemojte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Zabrane nikada nisu palile.
Protiv Kostunice i ja pisem cesto, ali ne na Chedin nacin.
Neki ljudi treba da znaju malo istine o Kostunici.
Taj je covek 1974 izbacen sa pravnog fakulteta, zato sto je kritikovao ustav i prejudicirao nesagledive posledice.
Popljuvan, bez posla u to vreme idealizacije Tita i KPJ, mozete zamisliti kako se prolazilo.
Pretpostavljam da je i to razlog sto covek nije zasnovao temeljniju porodicu.
Drugo, on ti je tip knjiskog umnog coveka, koji ne znam koliko je puta video pare ili mastao o parama.
Trece stvarno je nepotkupljiv po tom pitanju i smesno bi bilo da mu se imputira bilo kakva afera.
Cetvrto, dosledan je kao mazga i veoma spor. Svoje stavove ne menja a svoje ideje veoma sporo i dosledno sprovodi.
Peto, mislim da nikada ni auto nije imao (mozda gresim) ali koliko ga znam ne vozi.

To sve vazi za njegove chause iz njegove kombi stranke, ne i za ostale koji su dosli. Dakle generalno ljudi bez afera, sa izuzetkom Jocica, koji mi je malo mutan.

Mislim da je konflikt izmedju njega i Djikija bio bas zbog dinamicnosti i nacina izvedbe uredjene drzave, i ni zbog cega drugog.
ne verujem da je nicim umesan u likvidaciju, ali verujem da ga je ostavio da se skuva u sopstvenom sosu. verovatno nije verovao da ce do toga doci.

malo si iskrenuo pricu ali to je taj ldp fazon.....istina je sledeca 1966 zavrsava pravni fakultet,1970 magistrira i 1974  doktorira....od 1970 je asistent i 1974 napusta fakutetau vreme politickog progona,kada je kao asistent branio deo profesora...e sad zaboravi ti da napises(nije istina da nije imao posao Smile Smile) nakon odlaska sa fakulteta radio je u  Institutu društvenih nauka, a od 1981. godine u Institutu za filozofiju i društvenu teoriju kao viši naučni saradnik i jedno vreme direktor(mozda ti znas da nije tamo radio ????)....
takodje zaboravi ti da napises da je jedan od osnivaca DS(u njegovom stanu je osnovana ds..),Micunovic je bio predsednik...Zoran Ðindic je bio predsednik IO, dok je Koštumica bio potpresednik DS-a..

razlaz sa zoranom je nastao 1992.....Koštunica je bio "uvreden" zato što je vecina DS-a odlucila da ne ude u DEPOS, pa je Koštunica, koji jer bio za DEPOS, napustio stranku sa jednim brojem clanova i kao DSS ušao u DEPOS, koji se ubrzo raspao...

kombi stranka  Smile Smile Smile pa u parlament su ulazili kadagod su ucestvovali na izborima sam kostunica je bio  narodni poslanik u Skupštini Srbije od 1990. do 1997. godine, delujući u opoziciji.

ps.1989 odbija da se vrati na pravni fakultet...
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 20:29:13 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Nov 2025, 03:20:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.