Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Windows Mobile programa samo ovde!  (Pročitano 341679 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung Galaxy SII
Pa Touch Flo 3D ti je HTC Sense.

tj. da budemo precizniji,
Citat
HTC Sense is an updated TouchFLO

A tebi treba onaj "matori" Touch Flo 3D?

tj.

?

PS

Ako vec nisi, registruj se na XDA forum i tu izvrsi pretragu. Oni imaju sve sto trazis. Ja sam za par sekundi naleteo na ovaj link
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=390920&page=2

Verujem da ces ti iskopati ono sto trazis.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 12:06:44 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat: ThePhilosopher

Da budem iskren, mene su svi ti Touch Flo-ovi pomalo nervirali. Koristim SPB Mobile Shell i smatram da je superiornija nego Touch Flo.

A HTC sense ti je updated verzija TouchFlo-a. Dakle samo mu promenili ime i stavili ga na nove uredjaje (shvatili su da je TouchFlo glupo ime  Smile )

Ostavio sam ti link na kom forumu da trazis. Ako tu ne nadjes, tesko da ces igde. To je underground zajednica HTC fanatika.

Pozzz  Smile

Postavio sam ovde odgovor, da i ostali clanovi mogu da vide.

Hvala puno, danas sam instalirao SPB Mobile Shell i odusevljen sam, mnogo bolje i lepse nego htc toucFLO.
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 20:36:55 od ski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Konqueror 4.5;
mob
Samsung Galaxy SII
hehe, nisi bas morao da postavljas celu privatnu poruku. Smile  To je nepisano paravilo foruma Smile

Drago mi je da sam pomogao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson xperia m2
Zbog cega Htc tako sporo radi,procesor je konstantno zauzet a nijedan program se ne koristi ? Probao sam sa CleanRam-om i Memaid-om al' ne pomaže...
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch Pro
Promijeni ROM!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Samsung Galaxy SII
Zbog cega Htc tako sporo radi,procesor je konstantno zauzet a nijedan program se ne koristi ? Probao sam sa CleanRam-om i Memaid-om al' ne pomaže...

1) Koji ROM koristis?
2) Od kada je poceo da se desava problem? Mozda si instalirao neku aplikaciju, temu, shell?
3) Skini neki task manager i uslikaj (screenshot) zauzece procesorske moci po procesima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson xperia m2

1) Koji ROM koristis?
2) Od kada je poceo da se desava problem? Mozda si instalirao neku aplikaciju, temu, shell?
3) Skini neki task manager i uslikaj (screenshot) zauzece procesorske moci po procesima.

1)pise verzija 1.28.479.4 ... qualcomm 7255 ...256mb  Smile
2) pa ima vec dosta vremena,al' ne verujem da je do neke aplikacije jer sam stvarno slabo sta instalirao,sem možda Opere.Možda je do nagomilavanja nekih temporary fajlova ili slicno...
3) pise mi da je zauzeće preko 50 %...
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Samsung Galaxy SII
Pa koji proces vuce najvise procesora? Uslikaj, tako je najbolje (recimo aplikacijom shake 'n' save). Vidim da je ROM oficijalni.

Cek, cek, da li ti mislis slucajno na zauzece RAM-a ?  Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 00:25:28 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson xperia m2
Pa jebem ga sta je,da li je ROM ili RAM nemam pojma,al' vidim da je procesor zauzet uvek i da mi sporo radi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8 Plus
Ej,ljudi...A kako da serujem internet sa kompjutera da mogu da ga koristim na telefonu(BT ili USB,nemam wirelles karticu)?U pitanju su XP SP3 i windows mobile 6.5 standard(B7330omniaPro)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.