Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Windows Mobile programa samo ovde!  (Pročitano 342488 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Bravo
ali PhonEX jeste jako dobar program, narocito zadnje verzije.
Ja danas ubacih 2.1 verziju, podesavanja sam ostavio na defaultnim vrednostima, posle 10-ak minuta usledio je prvi poziv gde se fon totalno zabagovao, pomogao je tek soft reset. Zatim sam ga deinstalirao. Smile

Btw., koliko sam uspeo da procackam program za kratko vreme, cini mi se da nema mogucnosti odlaznih video poziva?
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 19:03:16 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Apple iPhone
To se i meni desilo, odmah posle toga sam ga obrisao.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Meni se nije bas nijednom zabagovao, trenutno imam verziju 2.0.2, moguce da ta verzija koju ste imali nije dobro izlecena...
Da li ste iskljucili onaj fabricki dialer? Postoji opcija u PhonEX.
Nema jos uvek mogucnost za odlazne video pozive, samo za dolazne, ali meni to ne smeta jer to u zivotu nisam koristio od kada sam video dr.Voislava Kostunicu kada je to promovisao kod nas Smiley
Jednostavno nakon par dana koriscenja ovog programa ja nisam mogao bez njega.
Nakon instalacije iskljucite fabricki dialer i uradite soft reset.

Tako da ako je bolji i ima vise opcija voleo bih da navedes koje su...  Smile
Znaci ovako instalirao sam MOBILedit na PC i da bi radio kako treba trazi mi da instaliram nesto i na telefonu, rekao sam: "neka, hvala" Smiley
Jeyo Mobile Companion jeste bolji zato sto je napravljen za WM telefone i saradjuje bolje sa telefonom.
Nema opciju da eksportuje u milion formata, ali to je sasvim nepotrebna stvar jer su dovoljni ovi najpopularniji formati.
Od opcija kojih ima, pored onih za backup ja najvise koristim opciju za screenshot sa kojom napravim screenshot telefona direktno sa PC-a, onda mozes da pises poruke i da primis poruke direktno na Jeyo Mobile Companion, ja kada sam za PC-jem nikada ne pisem SMS sa telefona, pa cak mozes i da zoves sa PC-a . Onda imas cab installer, task manager, i dobijas mnogo podataka o telefonu.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 18:54:56 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Bravo
Citat
moguce da ta verzija koju ste imali nije dobro izlecena...
Da li ste iskljucili onaj fabricki dialer? Postoji opcija u PhonEX.
Sudeci po komentarima koji su po pravilu bili pozitivni (po forumima), verzija je bila ok. Fabricki dialer je bio iskljucen po defaultu.
Citat
Jednostavno nakon par dana koriscenja ovog programa ja nisam mogao bez njega.
A sta su prednosti u odnosu na fabricki dialer? Ja u tih desetak minuta cackanja nisam video nijednu... Istina, imam Tachi dialer kao defaultni u ROMu koji koristim.
Citat
Nakon instalacije iskljucite fabricki dialer i uradite soft reset.
Kao sto vec rekoh, po defaultu je bio iskljucen fabricki dialer, a odradjen je i soft reset.

Citat
Od opcija kojih ima, pored onih za backup ja najvise koristim opciju za screenshot sa kojom napravim screenshot telefona direktno sa PC-a, onda mozes da pises poruke i da primis poruke direktno na Jeyo Mobile Companion, ja kada sam za PC-jem nikada ne pisem SMS sa telefona, pa cak mozes i da zoves sa PC-a . Onda imas cab installer, task manager, i dobijas mnogo podataka o telefonu.
Sve ovo, + regedit + svasta nesto ima SOTI Pocket Controller Pro. Koje su prednosti Jeyo, ako neko (npr. ja) ne zeli da cuva backup SMS poruka na PCu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Sudeci po komentarima koji su po pravilu bili pozitivni (po forumima), verzija je bila ok. Fabricki dialer je bio iskljucen po defaultu.
Ne znam sta da ti kazem, ali kao sto vidis i drugima po forumima ovaj program radi bez problema. Meni radi bez ikakvih problema. A koristo sam ga na svim romovima, a i pre sam ga koristio na tytn II.
Probacu ovu noviju verziju sto si ti probao da vidimi kako radi.

Citat
A sta su prednosti u odnosu na fabricki dialer? Ja u tih desetak minuta cackanja nisam video nijednu... Istina, imam Tachi dialer kao defaultni u ROMu koji koristim.
Recimo u odnosu na tachi dialer ima vece i lepse tastere, i veoma lako ubodes pravi taster, a mozes da koristis i skinove, trosi manje ram-a, scroll radi lepse i tecno i imas vidljivu granicu gde se zavrsavaju kontakti recimo sa A i krecu sa B, imas opciju da biras na koji broj ces da saljes SMS ako kontakt u imeniku ti ima dva broja, slide to answer radi lepo i ne koci...

Citat
Sve ovo, + regedit + svasta nesto ima SOTI Pocket Controller Pro. Koje su prednosti Jeyo, ako neko (npr. ja) ne zeli da cuva backup SMS poruka na PCu?
Sa SOTI Pocket Controller Pro ne mozes da bekapujes sms, kontakte.., a poruke kad pisem direktno sa ps-a nekako mi je lakse u jeyo, preglednije je i brze se radi, jer je napravljeno bas za PS... a ako ti ne treba backup sms poruka na PC, onda imas PimBackup i nemas sta da brines. Smiley
Moj odgovor gore je bio da za wm telefone Jeyo jeste bolji izbor od MOBILedit-a.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 20:09:11 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Bravo
Recimo u odnosu na tachi dialer ima vece i lepse tastere, i veoma lako ubodes pravi taster, a mozes da koristis i skinove, trosi manje ram-a, scroll radi lepse i tecno i imas vidljivu granicu gde se zavrsavaju kontakti recimo sa A i krecu sa B, imas opciju da biras na koji broj ces da saljes SMS ako kontakt u imeniku ti ima dva broja, slide to answer radi lepo i ne koci..
Ok je sve to, ali ja sam i standardnim TP dialerom bio prezadovoljan, tako da mi je ovaj Tachi u kombinaciji sa Manilom 2.1 stvarno perverzija. Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 20:21:29 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Thanx Matrix! Tacno je da mora da se instalira dodatna aplikacija i za Symbian i za WM. Jedino su Java telefoni native podrzani. Ali posto nema export u excel, ipak ostajem na MobilEditu  Smile

Elem

Citat
onda mozes da pises poruke i da primis poruke direktno na Jeyo Mobile Companion, ja kada sam za PC-jem nikada ne pisem SMS sa telefona, pa cak mozes i da zoves sa PC-a .

Ovo sve ima i MobilEdit Wink

Tako da vidim da je ovo stvar preferencije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Ovo sve ima i MobilEdit Wink

Tako da vidim da je ovo stvar preferencije...

Napravi screenshot telefona sa mobilEditom, ili kada dobijes novi sms na telefonu kada ti je prikljucen na mobilEdit da li ti iskace prozor sa novom porukom ili kako ti javi da uradis replay na PC?
Da li imas  cab installer ili  task manager?
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 20:34:56 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Opciju za screenshot nisam nasao. Nema cab installer niti task manager cini mi se. Ali zasto je to bitno? Prebacim cab preko BT pa ga instaliram?  Smile

Koristio sam MobilEdit za slanje poruka, moguce je zvati iz programa takodje. Kada se primi poruka izadje obavestenje. U stvari da ne kuckam sada sta moze, evo lista opcija pa ko voli nek izvoli...

Pretpostavljam da Jeyo ovo nema:
1) Povezivanje vise telefona istovremeno (mogu biti konkurentno povezani i burazerov Symbian i moj WM i neciji Java...)

2) Info: signal strength, battery status, current network operator, connection type, hardware and software revision, IMEI, etc.)

3) Offline navigacija kompletnog backupa (kao virtuelni Mobilni: kontakti sa SIM-a, + phone memory, datoteke, poruke...)

4) file system enabling work with multi-media files stored in a phone like ringtones, photos, MP3's, themes, and java applications (ovo pretpostavljam da imaju oba programa)

5) multilevel undo  Smile

6) swap the first name for the last name with one click (  Smile )

7) drag&drop contacts between MOBILedit! and other programs like Word, Excel, etc.
Smile ovo pretpostavljam da imaju oba:
-handling of incoming calls through MOBILedit!
-full SMS management
-send SMS messages, automatically stores them to Sent Items on the PC
-send long SMS messages
-handling of incoming SMS through MOBILedit!
-automatic conversion of SMS characters into GSM compliant character set
-sort, read, and archive your SMS messages on your hard drive
-Wizard helps beginners with general MOBILedit! Settings
-archive and AutoBack-up will protect your data in case you lose your phone

-multiple backups can be created for a single device and any of them can be restored when needed
-open interface - API and source codes available, all developers can support different phones and add applications to MOBILedit!  Smile

9) smart-card and SIM readers supported via PC/SC standard
10) direct SIM card operations via smart-card readers - full SIMedit! functionality
-complete MS Outlook support
-complete MS Outlook Express support
-transfer of contacts between MS Outlook and Outlook Express, you can easily migrate
-all paying users can download new drivers, applications and versions from the Internet
-synchronization of the time in phone with the PC

skinnable design, skin creator available for free
user definable sounds for different events
user definable device names: you can assign names to phones, SIM cards or readers
user definable Picture for phones
- chess game via SMS
// ovo sam video kao Bonus opciju - mogucnost igranja saha sa PC-em preko telefona ali nisam nikad igrao (haha)

You can just click to anonymously register your phone in myphonesafe.com database, which helps to protect your phone from being stolen or sold.
Enterprise edition special features
license allowing commercial use
USSD messages
OTA Settings
Encrypted SMS
SMS Auto-reply
SMS automatically moved to Archive
Keyboard plugin

Uglavnom, kada budem testirao i Jeyo i MObiledit (tj. kada ih budem uporedjivao) onda cu da bacim screenshotove. Wink

Za sada se zadovolji ovim screenom  Smile

PS video sam da nova verzija 3.3 ima podrsku za Android (read only)
A forensic i za IPhone pa moze i fukara da proba  Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2009, 01:23:44 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Za screenshot je bitno sto ne moras prvo da ga napravis na telefonu, pa onda da ga prebacis na PC, i  ne treba ti specialan program samo za screenshot jer jeyo radi i to. Cab installer je dobar isto zato sto moze instalacija da krene direktno sa pc-a pa nema potrebe da prebacis u telefon, pa da ga nadje i pokrenes...
Svako ima svoje potrebe ali meni recimo MobilEdit 90% od onoga sto nudi necu nikada koristiti, pa zato mi nije nista specijanlo, dobar je jedino ako hoces da prebacis kontakte i sms sa jedne marke telefona na drugog, a neces da koristis outlook.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.