Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Windows Mobile programa samo ovde!  (Pročitano 342254 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
HTC Bravo
Imas EzInput, FingerKeyboard (moj favorit), Resco Keyboard...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Belgrade city
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC P3600
Probao sam sve koje si naveo, al sve je to presitno za moje rudarske prste, tako da ću morati da nastavim da se borim sa stilusom Smile Hvala u svakom slučaju!
Još jedno pitanjce, i prestajem da smaram: kako da podesim gprs i mms, i to sam danas čitav dan pokušavao, i šipak. Mala napomena: pre kupovine mi je lik ubacio win 6.5 ( piše CE OS 5.2.1908 (Build 18508.0.7.0). Kontam da bi to možda moglo da pravi neku razliku. Kad otvorim gprs settings, imam samo da odaberem PAP ili CHAP.
IP sačuvana
social share
U sumrak je i patuljkova senka velika...
Da je trebalo biti onako kao sto nije, ne bi bilo ovako kao sto jeste... "Sine, nikad ne veruj zeni koja laze!!!..."
Menjam 100 l vrhunske sljivovice za HTC Touch HD Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
HTC Bravo
I ja imam rudarske prste i upravo pisem preko FingerKeyboard a nisam napravio nijednu gresku. Wink Ako se koristi palac, veci je broj gresaka, ali kaziprstom gotovo da ih i ne pravim. Naravno, ja imam i hardversku tastaturu koju koristim u 90 % slucajeva. Smiley Sto se tice GPRS i MMS, imas i u ovoj temi na nekoj od strana postavljene parametre, ali mislim da ti je najlakse da otvoris Settings/Connections/Connection Setup i vidis imas li tu "Yugoslavia".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Belgrade city
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC P3600
Nema juge,jbg... I nakon dva sata čeprkanja po svim stavkama ne nađoh kako i gde da eventualno pešački podesim parametre, damn... Možda sam se malo zaleteo sa instalacijom SPB shell-a, ili možda ovaj piratski rom + shell prave probleme? Ako uspem da nekako napravim screenshot, okačiću...
IP sačuvana
social share
Da je trebalo biti onako kao sto nije, ne bi bilo ovako kao sto jeste... "Sine, nikad ne veruj zeni koja laze!!!..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
HTC Bravo
Start/Settings/Connections/Connections, tu se podesava, kao sto i pise u svakom uputstvu koje se moze izguglati. Hoces da kazes da nemas to u podesavanjima? Inace, ocigledno je tvoj ROM "skuvao" neki blago retardirani lik, cim u Connection Setup nema Srbije tj. Jugoslavije. Mozes probati sa ovom verzijom (poslednji post) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=422657&page=2.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2009, 22:28:09 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Belgrade city
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC P3600
Jbg, voleo bih da mogu više o tome da ti kažem, al' do pre 4 dana nisam znao ni šta su romovi za win mobile. Kad otvorim ovo što si mi napisao, izađe mi add new modem connection kao opcija ispod  my isp, i pod my company name isto par add new stavki. Šta god od toga da odaberem, ne nudi mi nikakva konkretnija podešavanja. Probaću sutra da skinem ovo što si mi poslao, pa javljam da li radi i šta se novo dešava. U svakom slučaju, puno hvala na pomoći!!!  Smile

Evo instalirao, radi, mnogo, mnoooogo hvala...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 12:19:39 od vladagenie »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Samsung Galaxy SII
FingerKeyboard

Dobro je da si ostao na ovom. Kakav Resco!? Probao i zazalio sto sam instalirao (a zaleteo se jer je zvucna marka  Smile ) Za sada su SPB i FingerKeyboard neprikosnoveni.

PS Ako ti (mozda)  treba i cirilica instaliraj Lingvosoft (uz njega dolazi cirilicna tastatura ali nije finger friendly.)

PS2 Inace, ocigledno je tvoj ROM "skuvao" neki blago retardirani lik  Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2009, 01:50:38 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Jel ima kakav program za touch pro da omoguci javljanje samo na tipku javljanja a ne na ekran?Ako sam to razumljivo i rekao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Omnia sam Prodao ,,pa sam sada uzeo HTC Diamond
Bas me zanimaju utisci prelaza sa Omnije na Dajmond,ali nije ovo tema..... pa ako mozes u par reci na PP ili u drugoj temi.....

Interfejs Dajmonda mi setoliko svidja,da ga nikad nebi promenio,bez obzira na funkcionalnost MS-a....

Tako mi je slucajno dosla do prodaja Omnia pa zato sam je prodao ,,a da ne bih ostao bes WM sam uzeo Diamonda,,e sada razlika izmegu ova dva ,,kod Omnia je mnogo bolji Displej jer je Veliki ali zato tac osetlivost kod HTC je mnogo brzi,,,e sad kod Omnia je bila i losa onaj stapic sto mora da bude vezan za telefonu pa seta nis njega to me najvise nervirao kod Omniu I900,zato kod HTC to je mnogo lepo urageno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 4
ali zato tac osetlivost kod HTC je mnogo brzi
Jos kada budes skinuo onu fabricku foliju (sto ti ne preporucujem ako nemas drugu) videces stvarno koliko lepo radi touch screen.
Ja sam promenio foliju i stavio sam ovu Martin Fields koja jako lepo radi, kao da uopste nemas foliju na ekranu.
Prvo sam  hteo da narucim Invisibleshield ili BestSkinsEver ali nakon sto sam procitao da se ljudi zale da se veoma jako zalepi za telefon i kada hocete da je skinete moze da pokvari ekran i da skine i delove farbe sa maske, odustao sam.

« Poslednja izmena: 22. Avg 2009, 15:38:09 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.