Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian UIQ 2.1/3.0 programa samo ovde!  (Pročitano 93273 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson P910i
hey svima nije me bilo neko vreme, cuo sam da ima novosti. Recite mi da li je tacno da vise nemogu da se postuju aplikacije koje nisu freeweare?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
tacno je.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
tacno,vidis da i nema vise download sekcije  Smile

edit:prestize me mikele  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson P910i
izvinjavam se na pitanju zanm da je glupo, ali kako da posaljem private mesage  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
izvinjavam se na pitanju zanm da je glupo, ali kako da posaljem private mesage  Smile
Tako što ćeš malo ćešće dolaziti ovde na forumu i prokomentarisati nešto zauzvrat umesto što te ima jednom u godinu dana.
 Nemaš dovoljno postova za slanje privatnih poruka, to je problem.
Treba se biti malkice aktivniji a ne odmah zatražiti mogućnost slanja PP poruka i to verovatno samo u svrhe nabavljanja piratskih aplikacija i onda kada se "ispuni kvota" opet te nema mesecima, zar ne?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson P910i
prijatelju moj, kako neko rece dobar pridev, naelektrisani. bio sam u americi do skora i nisam bio u prilici da komentrisem sa vama. koji su moji motivi pitaj na private ako te zanima da ne bi sada pisao offtopic gluposti i podsecao te na to sta je bilo kad sam ja ucestvovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
prijatelju moj, kako neko rece dobar pridev, naelektrisani. bio sam u americi do skora i nisam bio u prilici da komentrisem sa vama. koji su moji motivi pitaj na private ako te zanima da ne bi sada pisao offtopic gluposti i podsecao te na to sta je bilo kad sam ja ucestvovao.
Da sam ti dao linkove ili poslao gomilu programa preko e-maila koje bi ti "naručio" preko PP poruka, onda ne bih bio "naelektrisani", zar ne?!? Smile
Super!!!
Ako imaš šta da komentarišeš onda možeš i u ovoj temi a ne privatnim prepiskama! Smile
Btw. "tamo u americi" nemaju kompjutere i pristup internetu???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson P910i
Ne kad radis 16 sati na dan. Onda ima samo rad, rad i rad. tako da bi molio da mi niko ne zameri. Neka udje u zapisnik ovo mi je treci nalog na ovom forumu, ostala dva sam obrisao. Redovno citam sve sto se pise po raznim stranicama ovog foruma. Evo jedne pametne recenica>> ``Please talk only if you can improve on the silence!`` Hvala za poslato PS neznam koji od mailova sam ovde postavio, dosta njih su mi ukinuli zbog neaktivnosti, ovaj radi sigurno milannium_blue@yahoo.com
« Poslednja izmena: 21. Jan 2007, 22:02:07 od Milannium »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Eto, dobio si šta si hteo, neko ti je poslao "ono" što si ovde i tražio, rekao si mu lepo i kulturno "hvala", sada možeš lepo da se zavališ i kreneš u download i instalacije. Nadam se da ćeš se setiti da nešto pametno i prokomentarišeš na ovom forumu, daš neki doprinos a ne samo potražuješ i vratiš se ponovo u ameriku!
Nego, tamo u americi ti nisu baš delili ništa džabe i fraj onako samo kada se pojaviš sa svega 15 postova sigurno?!? Vidim da su te tamo terali da radiš po 16 sati dnevno?!? pa šta si to radio - brao pamuk?!?
Znaš li ti koliko mene to interesuje što su tebe jadnog tamo maltretirali pa nisi imao vremena ni za komp da sedneš?? Samim tim, sigurno si dobro i zaradjivao? Zašto onda odmah ovde u Srbiji tražiš da ti neko nešto deli fraj? Lepo poseti oficijelne sajtove pa kupuj aplikacije a ne "gde je ona download sekcija" i još nekoga pokušavaš da vredjaš što ti odmah nije uskočio u susret!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson P910i
Hehe pamentnica. Nije mi bila namera da ikoga uvredim, a ako jesam izvinjavam se iskreno. Ajde ovako> ti sada sedis kuci i kuckas nesto na svom 99% ilegalnom operativnom sistemu punom ilegalni programa, pored sebe imas telefon Nokia 6670 (koji je takodje nelegalan - nadam se da znas kako) sa instaliranim aplikacijama koje takodje nisu legalne. E sad, nisi samo ti tako sav ilegalan nego i velika vecina ljudi u srbiji. Pa zasto bi ja bio budala koja ce kupiti program i da li bi ti da imas para kupio makar operativni sistem a ne nesto vise.
Amerikanci dele za dzabe odma ako ih lepo pitas (lik sa jednog foruma mi je poslao gomilu igara za PSP).
U americi radis 8 sati regularno 5 dana u nedelji, sve ostalo je na dobrovoljnoj bazi i tada ti je plata veca za 50%.
Nisam bas brao pamuk sto je inace super i extra placen posao, nego sam bio obezbedjenje u kazinu.
PS ako nekoga zanima nesto vise o programima studentskog odlaska u ameriku neka mi se slobodno javi. Nisam dobio nikakav mail, bio bih ti zahvalan ako bi gao opet posalo.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2007, 22:43:34 od Milannium »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.