Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian UIQ 2.1/3.0 programa samo ovde!  (Pročitano 93227 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Motorola A925
moj bed! a bilo koji legalni softver?? trebalo bi mi ponesta da sredim mob malo
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 00:40:45 od likvid3x »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
moj bed! a bilo koji legalni softver?? trebalo bi mi ponesta da sredim mob malo
Uzimajući u obzir da Motorola A925 koliko znam ne dozvoljava instaliranje aplikacija i igrica na memorijsku karticu kako bi to bilo omogućeno moraš instalirati programčić pod imenom "nopEX_v1_0" koji tu mogućnost dodaje telefonu tako da više memorija telefona ne predstavlja ograničenje što se tiče količine aplikacija u njemu!
Zatim, da bi sve aplikacije za Sony Ericsson P800/P900 bile kompatibilne i radile na ovoj Motoroli treba iskopirati u C:\system\install sledeća dva fajla:
SonyEricssonP80xPlatform
SonyEricssonP90xPlatform

Ovo je dovoljno za početak ...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Motorola A925
evo ubacio sam ta dva fajla ali te aplikacije koje prije nisam mogo instalirat sad mogu al kad ih idem pokrenit na svakoj pokaze gresku. s ovim programom kad ga instaliram i instaliram nesto na karticu nemogu to uopste pokrenit
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koliko sam mogao da vidim do sad ... jel su svi programi i teme koji su bili u download sekciji izbrisani (tj. ne postoje) ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
tacno, sve je pobrisano!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
evo ubacio sam ta dva fajla ali te aplikacije koje prije nisam mogo instalirat sad mogu al kad ih idem pokrenit na svakoj pokaze gresku. s ovim programom kad ga instaliram i instaliram nesto na karticu nemogu to uopste pokrenit
Da li si fajlove SonyEricssonP80xPlatform i SonyEricssonP90xPlatform instalirao ili samo iskopirao i kako si to uradio?!?
Welll .. a da budeš malo precizniji u objašnjenu?!?
Nisi još objasnio da li si instalirao "nopEX_v1_0" i programe koje si pokušavao instalirati trebao si instalirati na "X" particiju koju je dodao ovaj programčić.
Ako si sve to uradio i programi ne rade onda probaj te iste na memoriji telefona i utvrdi da li onda rade. Dešava se da pojedine aplikacije ne rade sa memorijske kartice ali to ne predstavlja problem jer se mogu instalirati na memoriju telefona dok većina ostalih na memorijskoj kartici i radiće!

No, moraš ovde reći o kojim se to programima radi - nabroj ih!
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 15:42:07 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Motorola A925
vako: ta dva fajla sam i probo instalirat i iskopirat ih u system/instal. e sad sam skuzio zast mi mozda nece. moze bit da taj P90x nevalja jer kad ga idem instalirat pise  corrupt. instaliro sam programe: cameraFX, magic themes, PowerMP3. i kad ih instaliram na karticu bez obzira koju nema ih. dobro instaliram ih u mob al kad idem pokrenit pokaze mi ko neku informaciju, u vrhu pise not found i ispod imam samo za stisnit continue i nista vise nepise.
jel bi ko imo taj P90x fajl za poslat, ja sam prekopo cjeli net al ga nigdi nemogu nac, ovo sam naso na nekoj kineskoj stranici.
da, dobro da nisam zaboravio. instaliro sam nopex i radi program al ko sto kazem bez obzira na koju karticu instaliram prog nece da ga pokaze iako mi zavrsi instalaciju i pise da je taj program u meniju pod unfiled. ceko sam i nece da ga pokaze a kad idem u mob ga stavit odma ga pokaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ta dva fajla se ne instaliraju. Samo se prebace u telefon i u telefonu jednim od File Managera tipa SmartphoneWare.Best.FileMan se samo iskopiraju u odgovarajući direktorijum na koji sam ukazao -> C:\system\install pa restartuje telefon. Pokušaj ti lepo da izbrišeš tj., deinstaliraš sve što imaš u tom telefonu ili još bolje formatiraš tu motorolu(master reset) i onda sve fino iz početka - i ove potrebne fajlove i "nopEX_v1_0" i mora da radi.
Ja sam parr meseci imao Motorolu A925 i baš sam isprobao sve njene mogućnosti. Svaki treći program zaista neće da radi sa memorijske kartice već samo instaliran na memoriji telefona, svaki 5 program ne radi uopšte na ovom telefonu iako radi na SE P900/P910, ali ima da se probere iz mora drugih aplikacija. zaista. Pored ovoga, PowerMp3 ne radi na ovoj motoroli, SHAPE.Services.IMPlus mora biti baš za ovu motorolu, ....
Možda je i do firmvera koji zahteva neku noviju verziju?!?
No, probaj prvo ovako, trebalo bi da radi sigurno!
« Poslednja izmena: 16. Jan 2007, 15:18:56 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi molim vas pomagajte... Uzeo sam P800 i odusevio se njegovim mogucnostima ( sutra mozda i uzmem  p900;))
Imam jedan problem .. Koju god aplikaciju da probam da insaliram kaze mi da nije kompatibilna sa telefonom ... ps; direktno kliknem dva puta na ikonicu na kompu i instalacija sama krene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.