Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian UIQ 2.1/3.0 programa samo ovde!  (Pročitano 92271 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone
pozdrav ljudi, nije me bilo bas dugo!

sta je, sto nema komentara vise o UIQ telefonima?
hagor, utisci?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
pa, sta da kazem fon sljaka super, samo sto sam prvu olovku izgubio, a drugu izlomio pa sad moram s prstima sve da radim,ali ipak super radi
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone
pa daj, pisi sta imas na kobu, mozda imas neku aplikaciju koja bi i meni bila zanimljiva...
koju karticu koristis?
nije problem naci olovcicu....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Koristim karticu od 32 Mb.
A evo sta imam u mobu:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ScreenSho.jpg
(26.52 KB, 208x320)
ScreenShot.jpg
(25.99 KB, 208x320)
ScreenShots.jpg
(25.18 KB, 208x320)
ghkkkk.jpg
(17.4 KB, 208x320)
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone
Weather Center

Overview
Weather affects your everyday life in so many ways. From what you wear to where you go, the importance of knowing the latest weather cannot be discounted.

Weather CenterTM from neohand puts critical weather information for more than 5,000 cities around the world in an easy-to-use format. With a tap of a button, you can download a full seven days' worth of weather information. In addition, you can download detailed current conditions for your selected cities.

Flexible and Powerful
Weather Centerallows you to specify a home city and five additional preset cities, from a list of more than 5,000 cities worldwide. You can then download the latest data for those cities in seconds.
When viewing weather forecasts, you can quickly switch between your preferred cities with a single tap - accessing critical weather information quickly and easily. You can also tap on the individual weather icons for the next six days to get additional information about the weather forecasts.

Continually Updated
Weather forecasts are updated on our servers twice each hour, 48 times per day, ensuring that you'll have the most up-to-date weather forecasts and conditions reports possible. In addition, we've partnered with IntelliCast, the leading provider of weather data worldwide, so you can rest assured you have the most accurate data available.

Multiple Options for Updating
Weather Center requires an Internet connection, but that can be established through your device's cradle or through a GPRS data connection.

Note: Need appforge booster to run

mnogo bolja aplikacija od WorldMate-a

wc1.jpg
(25.99 KB, 208x320)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone
Magic Launcher

Why Magic Launcher?
Symbian UIQ is a nice graphical user interface, however we all feel the lack of a built-in task switcher and program launcher. Unlike other programs, Magic Launcher works as a part of OS making your work fast and comfortable. The program is tiny and uses negligible resources. You can now easily switch between running applications, start your favorite programs with one button, organize favorites, remap buttons and more!
Magic Launcher supports both FO and FC modes (with limited functionality in FC mode, of course).

In a few words, Magic Launcher = program launcher + task switcher + key remapper + favorites organizer + even more.

Where is it and how to work? Main features of Magic Launcher
After installing Magic Launcher and rebooting the phone, you'll notice a small icon appeared in applications' menu. This icon will be visible in all applications except "Phone" and Java based programs.

You can see Magic Launcher's main menu and applications' list below. Tapping an application instantly switches into it! To run a few steps forward, we have to mention this is not the only way to use the switcher!
Note that now you can use Close command to close any application!

ms01.png
(4.65 KB, 208x320)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
mikele brate i ja imam p900 od pre 3-4 meseca sa softverom od p910i,mogli bi da otvorimo novu temu za UIQ jer nashi telefoni to stvano zasluzuju,kad mogu S60 da imaju svoju temu mozemo valjda i mi?!glupo je sto su UIQ telefonio svrstani sa fonovima poput K700,k750,d750,w800...inace posto vidim da se svi raspituju za igre na p900.p910i meni licno najbolje su sa pico n drivea,vidim da se svi zale na to da je tesko igrati olovkom,kod ovog pico drivea igre se igraju sa zatvorenim ekranom,tj na tastaturu!omiljena mi je nindza kornjace,spiderman i ostale,znaci bolje da otvorimo temu,posto ti mikele znas najvise red je i da je ti otvoris,pa da postavaljamo programe i igre i svi budemo srecni?pa hocemo li? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone
vec sam pitao Cigla tel. - a da li da otvaram novu temu i dobio sam negativan odgovor... slazem se da je glupo da softver od Symbian UIQ telefona bude sa softverom ostalih SE telefona, ali sta da se radi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone
snoopdoggydogg, aj postavi neke screen shot-ove tih igrica!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
uhhh brate,fora je sto sam ja mjesec dana bio u srbiju na selo,i tamo mi je ostala memorijska od 128mb koju sam dobio uz p900 a na nju drzim samo igrice,donijece mi je seka za oko 10 dana,ona je tamo ostala,memorijsku od 128mb sam drzao po strani a ovu od 512mb u mobu jer sam je koristio za muziku i spotove i filmove,a od igrica sam najcesce igrao solitare,golf pro,v rally,ona mgs ove igre,pa ne mogu da se sjetim,onda fudbal tti,onda sa pico drivea fudbal koji je dosta bolje uradjen,kosarku,nindza kornjace(za mene najbolja od svih igara)spiderman,super mario(mnogo mi se svidja,to je deo koji moze da jashe neke kornjace i tako)spajdermena,ima nekoliko djelova,sve dobre igre,muka mi je da sve to instaliram opet,kad vec imam na toj od 128mb,sacekacu i onda idu skrin shotovi,bice sto posto,mozes li da mi navedes ti neki logichan razlog zasto ne moze nova tema?!ti ili cigla tel?zasto ne moze??ne znam jeli ijedan program bolje uradjen na S60 u odnosu na UIQ,izmjenjao sam grdilo telefona,ali p910i je najbolji,zato nek nas puste da otvorimo temu! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.391 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.