Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian UIQ 2.1/3.0 programa samo ovde!  (Pročitano 92522 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC ONE
Sony Ericsson
P990:

Specifikacije Function or feature, P990 support Operativno sistem - Symbian OS v9.1 Software platform - UIQ v3.0 Velicina - 114 x 57 x 25 Tezina - 155g sa baterijom i tastaturom Ekran - Large 2.8 inch QVGA (240 x 320) touch screen with 262 k colours that supports landscape view for camera, video imaging and browsing Interaction - Using touch screen, 3 way Jog Dial and dedicated buttons WLAN - 802.11b compliant Bluetooth - Includes car handsfree profile Infrared - Yes USB - Yes and charging via USB UMTS - E-GSM 900, GSM 1800, GSM 1900 and UMTS 2100 Application memory - Up to 80 MB user free memory Camera - Integrated 2 megapixel CommuniCorder 24 bit colour depth, autofocus for still pictures, video clip recording and video calls Video telephony - Application included which allows video calls and video conferencing via the built-in dual cameras Media player - Supports playback, streaming and playlists Activity menu - Customizable top level menu Upgradeable - Via Sony Ericsson Update Service FM/RDS radio - Yes Browser - Opera browser (version supporting frames and javascript Push email - Prepared for all major e-mail solutions including Research in Motion (Blackberry) Messaging - SMS, MMS and email PIM applications - Contacts, Calendar, To Do, Jotter for notes and sketches, Voice memo and Calculator, Converter, Stop Watch and Timer Viewers - Microsoft Excel. Word, Powerpoint and Adobe PDF Editors - Microsoft Word and Excel Themes - Easy personalisation of animated icons, screensavers, wallpapers and skins Speaker phone - Yes Memory Stick - Memory Stick PRO Duo slot for up to 4 GB removable memory. 64 MB supplied Flight mode - Includes option to turn Wi-Fi on Local and remote synchronisation - via SyncML Business telephony - Yes Java™ ME platform support - Both CDC and CLDC environments supported: JTWI 1.0 (JSR-185) consisting of Connected Limited Device Configuration (CLDC) 1.1 HI (JSR-139), MIDP 2.0 (JSR-118), WMA 1.1 (JSR-120). - PDA Optional Packages (JSR-75), Bluetooth (JSR-82), Wireless Messaging API 2.0 (JSR-205), Web Services (JSR-172), Mobile Media API (JSR-135), Mobile 3D Graphics (JSR-184), Nokia UI API 1.1 Connected Device Configuration (CDC) 1.0 (JSR-36) - Foundation Profile 1.0 (JSR-46), Personal Profile 1.0 (JSR-62),PDA Optional Packages (JSR-75) podrzava Exel i Word

- P990i 900/1800/1900 MHz
- P990c 900/1800/1900 MHz for China MainlandGeneral   Network   UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced   2005, 4Q
Status   Coming Soon
Size   Dimensions   114 x 57 x 26 mm
Weight   155 g
Display   Type   TFT touchscreen, 256K colors
Size   240 x 320 pixels, 42 x 57 mm
   - QWERTY keyboard
- Handwriting recognition
Ringtones   Type   Polyphonic (40 channels), MP3, AAC
Customization   Composer, Download
Vibration    Yes
Memory   Phonebook   In memory, 12 fields, Photo call
Call records   Yes
Card slot   Memory Stick Duo Pro, 64 MB card included
   - 80 MB shared memory
Data   GPRS   Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD   Yes
EDGE   No
3G   Yes, 384 kbps
WLAN   Wi-Fi 802.11b
Bluetooth   Yes, v2.0
Infrared port   Yes
USB   Yes
Features   OS   Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
Messaging   SMS, EMS, MMS, EMail
Browser   WAP 2.0/xHTML, HTML (Opera Smile
Games   Yes + downloadable
Colors   Premium Silver
Camera   2 MP, 1600x1200 pixels, autofocus, video, flash, second video call camera
   - Java MIDP 2.0
- FM radio with RDS
- MP3/AAC player
- T9
- Sync ML
- Office applications
- Photo album
- Built-in handsfree
Battery       Standard battery, Li-Ion
Stand-by   Up to 400 h
Talk time   Up to 9 h

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sonyericsson-p990-02.jpg
(40.38 KB, 436x512)
p910-p990.jpg
(126.31 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ljudi, zaboravite na P990 i prestanite da vodite rasprave o njemu, jer i on kao i cela Symbian S60 9.1 serija ima jednu manu veliku kao Afrika - nema dodatnog softvera ni za lek!
Uzimajući u vidu da se softver za UIQ telefone sporije razvijao nego onaj za S60 modele i trebalo mu je dosta da ga bude u ovolikom broju koliko ga ima trenutno onda mogu odgovorno da tvrdim da se na softver za P990 treba sačekati najmanje tri godine, možda i više!
Samim tim, taj P990 ne vredi ni lulu duvana trenutno. Jedino ako je nekome opet stalo do kamere, Wi-Fi 802.11b  i raznih dzidza bidza koje ništa ne znače bez dodatnih aplikacija!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Bio sam da trazim telefone i rekli su mi da ako dam svoju Nokiju za P900 oni mi daju jos 50 evra, a za P910 je cista zamena, telefon za telefon samo sto ce da mi daju vecu karticu. A P990 ni mene ne zanima jer telefon nije ni za sta
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ljudi, zaboravite na P990 i prestanite da vodite rasprave o njemu, jer i on kao i cela Symbian S60 9.1 serija ima jednu manu veliku kao Afrika - nema dodatnog softvera ni za lek!
Uzimajući u vidu da se softver za UIQ telefone sporije razvijao nego onaj za S60 modele i trebalo mu je dosta da ga bude u ovolikom broju koliko ga ima trenutno onda mogu odgovorno da tvrdim da se na softver za P990 treba sačekati najmanje tri godine, možda i više!
Samim tim, taj P990 ne vredi ni lulu duvana trenutno. Jedino ako je nekome opet stalo do kamere, Wi-Fi 802.11b  i raznih dzidza bidza koje ništa ne znače bez dodatnih aplikacija!

Razumemo ciglo ali stvarno i razumem da ce sve sto budu izlazili novi telefoni bice skuplji i skuplji,i zato prelazim na 6630,inace p990 je onako ali ja samo kazem hagoru da nije izasao jos i ko zna kad ce da izadje.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone
Bio sam da trazim telefone i rekli su mi da ako dam svoju Nokiju za P900 oni mi daju jos 50 evra, a za P910 je cista zamena, telefon za telefon samo sto ce da mi daju vecu karticu. A P990 ni mene ne zanima jer telefon nije ni za sta

naravno, u pitanju su novi telefoni a ne polovni?
sta ces uraditi?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone
Opera u fullscreen - u ....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ScreenShot2.jpg
(22.3 KB, 208x320)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Pa cu da uzmem P910i; samo moram da pricekam jos jedno nedelju dana dok ne uzmem skuter(ne smem caletu da pominjem promeu telefona, jer sam pre manje od mesec dana uzeo d600,pa cu da pricekam do ponedeljka)A reci ti meni koliko je mmc za P910i od 512 ili 1Gb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone
Memory Stick Duo Pro od 512 mb je - oko 34 evra
a 1gb - oko 45 evra
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Mikele, gde si nasao ovu operu i gde nalazis teme za P910i?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone
tema ima gde god hoces ali stvarno....
lepo odes na google i kucas UIQ Themes....
a operu, ne znam gde sam nasao, ortak mi je poslao na mail, cini mi se!
kad nabacis p910i, poslacu ti od programa sta hoces ili bih mogao da napravim neku temu sa programima i igricama, ako se moderatori slazu?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.