Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian UIQ 2.1/3.0 programa samo ovde!  (Pročitano 91747 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
astracg,dao sam ti gore link kako da stavis slike,ove su mnogo velike,meni se otvaraju brzo jer sad imam ADSL a kad sam imao dial up pa to je da umrese dok otvori 300kb,a ti si ovu jednu stavio od 600kb Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
evo slika sa p990i...jedna je ponoci
Vako: slike sa telefona se postavljaju u baš specifičnoj temi predvidjenoj za te namene:

http://forum.burek.com/index.php/topic,95745.0.html - Zanimljive slike slikane vašim kamerama na mobilnom telefonu

Znači, ove slike postavi lepo u naznačenoj temi sa imenom mob. telefona sa koga su skinute tj., na kome su slikane i svi zadovoljni.
Obavezno ih postaviti na način na koji je opisan na prvoj strani!
Pored toga, nemojte postavljati slike u 800x600 sa telefona koji ima kameru od 2Mpx već u punoj rezoluciji da vidimo mogućnosti do kraja!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Veliki strumpfe, jel ima josh mnooogo?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson P990
E drustvo, zanima me, ukoliko neko od vas poseduje Sony Ericsson P910i .......kako se skida (cenzura) flip sa njega. Ubi se pokusavajuci, strah me da neslomim nesto?

Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
izvol'te uputstvo a ako se ne snadjes :
znaci, skines onaj prvi mali poklopcic, odsrafis 2 srafa i skines tastaturu... prilicno je jednostavno, videces i uputstvo!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
GSD_P900_P908_Flip... (147.35 KB)
« Poslednja izmena: 31. Okt 2006, 22:44:09 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson P990
Jaaaaaaoooooo prijatelju moj...hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa, 2 sata se da nekazem sta sa flipom.....na njihovom sajtu nisam uspeo da nadjem kako se skida....i sto je najvaznije....uspelo mi iz prve...ne bi poverovao sta sam sve radio da izvedem ...ali ni na kraj pameti da uradim ono sto je na crtezu..... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

E sad mozes da mi trazis koje kod karte oces za sledecu manifestaciju ili koncert u Sava Centru. Dobijes 2 do 4 koliko uspem da izvucem iz firme

Pozdravljam te
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
ok, hvala, javicu ti se  Smile
ako treba jos nesto, pitaj....
vidim da imas P990i... mogu li da cujem tvoj utisak o telefonu?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Živo me zanima, da li ima razlike između Nokie 6208 i SE P910i, mislim u softverskom smislu, pošto imaju istu verziju OS-a...  Smile
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson P990
E pazi ovako...kao prvo...ne vredi para koliko kosta... jeste brzi (koristio sam sve modele iz serije "P" Ovaj jeste daleko brzi od P910i ali mii se zbog "ergonomskog" dizajna ucinilo bolje bez flipa i naravno bio sam u pravu. Ondak, kao drugo, daleko je bogatiji od svog prethodnika sto se softvera tice, jednu stva nijedan casopis u kojima sam se informisao kakav je telefon nije napisao da podrzava sve audio/video poznate formate, dakle ukljucujuci - VIDEO: 3gp, avi, mpeg mpg, wmf, mp4 i tome sl. AUDIO: mp3, wav, wma... i sa njegovim klasicnim player-om zaistinski pusta neverovato brzo, naravno malo vremena je potrebno da se naviknete na software.

Sve u svemu, telefon je dobar...znaci nije extra, ali lova za njega je prevelika, oprema je doduse jako bogata, sa njim sam dobio i bluetooth slusalice, i crader za povezivanje na racunar, crader za slusanje muzike na stereo mini zvucnicima ugradjenim u isti....

sto se tice nokia-e nisam imao to zadovoljstvo da je cackam.... planirao sam da uzmem Q-tek 9090 umesto ovog sony-a medjutim, za q-tek su mi rekli da brzo baguje jer software nije bitno promenjen od prethodnika, mada je user frendly bolji od sony-a, a i baterija na sony-ju traje oko 2.5 dana uz maximalno izivljavanje, za razliku od 910i koja je jedva izdrzavala 1 dan sa mojim koriscenjem.

[glow=red,2,300]Jel ima neko predstavu sta je od PDA uredjaja firme HP dobro i ima li neko sa tim iskustva (unapred se izvinjavam ako ova tema vec postoji)[/glow]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
pravo da ti kazem, meni se kod p990i nije prvo svidelo to sto ima manji dislay u odnosu na p900/p910i!
kako mislis da je bogatiji softverom od svojih prethodnika kad softvera za UIQ3 prakticno i da nema?
kakve su fotke? kako funkcionise Wi-Fi, jesi isprobao?
sto se tice HP PDA uredjaja - http://forum.burek.com/index.php/topic,139598.260.html
to ti je tema PPC caskanje  Smile
jos cu ti reci da otorinolaringolog ima HP IPAQ 6515 i cini mi se da je zadovoljan njime!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
Živo me zanima, da li ima razlike između Nokie 6208 i SE P910i, mislim u softverskom smislu, pošto imaju istu verziju OS-a...  Smile

verovatno si mislio sa Nokiu 6708 jer 6208 ne postoji....
milion puta sam pricao tj. pisao da je ta Nokia shit u odnosu na sve SE telefone sa UIQ operativnim sistemom...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.316 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.