Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian UIQ 2.1/3.0 programa samo ovde!  (Pročitano 92722 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mene interesuje ,znam da ima exel tj neku vrstu exela Kako to funkcionise u praksi,da li to neko koristi cesto interesuju me vasa iskustva kad se prebaci cela strana sa siframa sa kompa da li on prihvata sve jednacine koje su uradjene na exelu kompu i kako otvara stranu  Pitanje za p910
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i dali bi neko menjao p910 za monti bajk koji izgleda vrhunski
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
mene interesuje ,znam da ima exel tj neku vrstu exela Kako to funkcionise u praksi,da li to neko koristi cesto interesuju me vasa iskustva kad se prebaci cela strana sa siframa sa kompa da li on prihvata sve jednacine koje su uradjene na exelu kompu i kako otvara stranu  Pitanje za p910

meni otvara ceo exel dokument bez problema...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
Visual IT The Pad v2.1

New V2 with added features.
This simple yet invaluable application is the fastest way to write and draw on a Symbian UIQ phone.
Do you own a P800 / P900 / P910 but still use paper and pen to scribble down quick notes, telephone numbers etc?
Do you need to quickly grab your device and start writing immediately?
Need to read that note you made but cant remember where you saved it / called it?
If you answered "Yes" to any of the above then you need "The Pad".

The Pad is the fastest way to write and draw on a P800 / P900 / P910, no need to open a file, save a file or select an input method, just pickup your phone and start writing immediately using the full screen.
Use the jog dial button to quickly scroll down 'The Pad' making page after page of full screen notes or drawings.
Customise 'The Pad' with selectable pad colours and pen thickness etc to suit your requirements.

At last you can say goodbye to the pen and paper.

[Edit by lukpot: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona SCG je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Pad_P800_ani.gif
(16.92 KB, 208x320)
« Poslednja izmena: 08. Okt 2006, 20:09:38 od lukpot »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
A freeware Divx player (similar to Smartmovie)

Compatible phones: Sony Ericsson P800, P900, P910, Motorola A920, A925, A1000, BenQ P30

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0053.jpg
(15.17 KB, 176x208)
*
DivX.Player.0.83.F... (803.55 KB)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Sremski Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k750i (w800i)
Prochitah na mobile-review za P910i da je moguce uploadovati JAVA and C++ applications; naravno i Symb apps Smile.
   Naravno da mi je bilo zanimljivo ovo sa C++. Mozhe li neko da potvrdi ili opovrgne ovo za C++ applications, ako izuzmeno da su Symb app vrsta C++ apps?
   Koji je maksimalni kapacitet MS koji P910i podrzhava i da li isti koristi MS Pro Duo ili MS Duo?
   Shta bi sve bilo pozheljno da se dobije od opreme uz P910i i koje su pare u pitanju (chisto da me bash ne oderu), drugim rechima ako bih menjao K750i pet nedelja star sa full opremom i nokia 3650 dve godine staru (kartica od 32 mb i punjac) za P910i koliko i da li bi trebalo da doplacujem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li ce se uskoro pojaviti programi za Symbian 9.0 i koliko ih trenutno sada ima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Sremski Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
@lista:

A kakve veze imaju programi za Symbian 9 sa ovom temom, osim ako nisi mislio na Symbian 9.1, UIQ 3.0?! Ako si mislio na pomenuti, onda, koliko je meni poznato, ne postoji nishta za UIQ ove verzije Symbiana, ali tu su kompetentniji od mene, pa ce me ispraviti ako greshim,  Smile!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Prochitah na mobile-review za P910i da je moguce uploadovati JAVA and C++ applications; naravno i Symb apps Smile.
   Naravno da mi je bilo zanimljivo ovo sa C++. Mozhe li neko da potvrdi ili opovrgne ovo za C++ applications, ako izuzmeno da su Symb app vrsta C++ apps?
   Koji je maksimalni kapacitet MS koji P910i podrzhava i da li isti koristi MS Pro Duo ili MS Duo?
   Shta bi sve bilo pozheljno da se dobije od opreme uz P910i i koje su pare u pitanju (chisto da me bash ne oderu), drugim rechima ako bih menjao K750i pet nedelja star sa full opremom i nokia 3650 dve godine staru (kartica od 32 mb i punjac) za P910i koliko i da li bi trebalo da doplacujem?
'bote ... ja kupio P900 za 120€ a ti bi menjao K750i i 3650 i još razmišljaš o doplati?!? Smile
Kupi bre P900 i flešuj ga na P910i i to je to, nije baš da si sad zapeo za querty tastaturom ili šta već?!?
Ovo oko kartica pogledaj temu: [Vrste memorijskih kartica za mobilne telefone]!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Sremski Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
@Cigla:

Thnx. Pa ne znam stanje, ali uopshte. Ne kazhem da bih, zato i pitam. Nisam znao da je tolika razlika u ceni. Koliko je P910i?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.201 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.