Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 704398 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S7 Edge
Dali neko zna zasto na n95 8gb kad instaliram Gdesk aplikaciju dobijem samo plavo svetlo i pojavi mi se u donjem desnom uglu mala ikonica pomocu koje se kao mogu vrsiti podesavanja.Na tome se i sve zavrsava a imam najnoviji firmware i uvek nosim futrolu ! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0007.jpg
(23.78 KB, 240x320)
Screenshot0008.jpg
(39.4 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 01. Mar 2008, 20:43:08 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 
Da li ovdje mogu dapitam za neki program vezan za pravljenje panorama preko telefona
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Da li ovdje mogu dapitam za neki program vezan za pravljenje panorama preko telefona

Recimo... Bit-Side PanoMan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 
a recimo daimam taj program i da mi se ne svidja, nego bih neki kao na se da mi na displeju prikazuje kraj slike pa da ja posebno slikam svaki nastavak, a i jako mala mi je rezolucija sa ovim programom.. imao sam na nokiu 6600 neki program koji je mogao i vertikalne i horizontalne panorame i jos u warp modu da slika.. tako nesto bi mi trebalo
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Taj sam jedini uspeo da nadjem...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 
pa i ja...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 4
Dali neko zna zasto na n95 8gb kad instaliram Gdesk aplikaciju dobijem samo plavo svetlo i pojavi mi se u donjem desnom uglu mala ikonica pomocu koje se kao mogu vrsiti podesavanja.Na tome se i sve zavrsava a imam najnoviji firmware i uvek nosim futrolu ! Smile

Pa plavo je zato sto nisi ucitao skin. Ides na design, pa u opcijama trazis load design i ucitas .gdd fajl.
Meni nije jasno kako da ucitam ikonice za signal i bateriju Smile Verovatno treba jos da se doradi aplikacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N82
E ljudi, imam jedan glup problem. Kada instaliram IMPLUS 7.04 na mojoj N82, program se instalira ok i pokrece se ok, ali ne moze da se konektuje ni na MSN ni na ICQ. PRobao sam sva moguca podesavanja i ne vredi. Menjao sam access points i ne vredi. Probao sam i neke starije verzije i opet ista stvar. Ranije mi je IMPLUS radio savrseno na starom telefonu.

E sada, hteo bih nekako skroz da ga ubijem pa da probam ponovo. Medjutim kada samo obrsem IMPLUS i ponovo ga instaliram sva podesavanja ostaju zapamcena. Sada me interesuje da li neko zna sta bih trebalo da obrsem i gde kako bih telefon skroz ocistio od IMPLUS-a i mogao da ga instaliram na cisto? Znam da je najbolje da se formatira telefon, ali stvarno to ne bih radio, posto bi mi trebalo posle mnogo da sve vratim i konfigurisem.

Da li neko ima ideju sta bi moglo da ga muci i da li znate kako da resim ovaj problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Ako si ga instalirao na kartici, stavi u čitač pa vidi ima li konfiguracionih fajlova negde, mada postoji i mogućnost da ih je smestio u memoriji telefona, a tu već ne možeš ništa sem da formatiraš...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N82
Na kartici je, ali nemam citac. Nego ne znam da li sam ja to sanjao ili ne, ali cini mi se da je neko ovde pre izvesnog vremena govorio o nekom explorer-u koji moze da pristupa i sistemskim folderima. Da li tako nesto postoji i ako postoji kako se zove? Verovatno bih sa njim mogao da izvedem tako nesto.

Nego sta mislite da li bi cak i format resio problem? Meni je cudno jer se program instalira normalno, pokrece normalno, podesava normalno, samo nece da se konektuje ni na jedan messenger. Probao sam i razlitice access point-e, Telenor wap i Telenor internet, ali nece ni sa tim. Potpuno cudan problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.