Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 699425 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@drazenlj ne mozes, p1 kao i svi ostali SE smart telefoni koristi symbian UIQ a nokia symbian s60, te dve platforme nisu kompatibilne tako da ces sve programe za p1 koji ti trebaju morati da nadjes u verziji za UIQ. odmah cu ti reci da je tih programa manje nego za s60..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ovako, koristim Smartphoneware.Best.Profiles.v1.0.S60v3.SymbianOS9.1 za upravljanje profilima. Jedan od zadataka je da kada pokrenem jedan od profila, sa njim se pokrene i program ProfiMail. Isto tako definisao sam da kada izadjem iz tog profila taj program treba da se zatvori. Ovaj prvi deo je ok, medjutim program ostaje aktivan i posle izlaska iz profila. Postoje tri opcije. Probao sam sve tri, ali ni jedna nece. Jel znate kako ovo da resim i jel znate u cmeu je uopste razlika izmedju ove tri opcije?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0035.jpg
(85.75 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
gde naci srpsko-engleski recnik. pojavjuje se slovoED na nekim sajtovima ali je za druge jezike. na 6630 sam imao isti a sad za N73 ne mogu da nadjem. moze neka pomoc?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
gde naci srpsko-engleski recnik. pojavjuje se slovoED na nekim sajtovima ali je za druge jezike. na 6630 sam imao isti a sad za N73 ne mogu da nadjem. moze neka pomoc?

Piraterija je zabranjena da bi smo postavili SlovoED ali mozes naci na oficijalni sajt a tagoge i Cra..n ali potrudi se sa google jer ovako nemozemo ti pomoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Ovako, koristim Smartphoneware.Best.Profiles.v1.0.S60v3.SymbianOS9.1 za upravljanje profilima. Jedan od zadataka je da kada pokrenem jedan od profila, sa njim se pokrene i program ProfiMail. Isto tako definisao sam da kada izadjem iz tog profila taj program treba da se zatvori. Ovaj prvi deo je ok, medjutim program ostaje aktivan i posle izlaska iz profila. Postoje tri opcije. Probao sam sve tri, ali ni jedna nece. Jel znate kako ovo da resim i jel znate u cmeu je uopste razlika izmedju ove tri opcije?

Druga i treca opcija treba da zatvore program - druga mu salje poruku da se on sam zatvori, a treca ga prisilno zatvara hteo to on ili ne. Znacenje prve opcije mi nije bas najjasnije  Smile. Ako nijedna nece, onda mislim da nema resenja...

Na zvanicnom sajtu mozes kupiti program i izabrati recnik po zelji. Postoji i srpsko-engleski i obrnuto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
hvala na informacijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
@tazmanpsy....
E serija ima po defaultu uključeu opciju za instalaciju softvera - Samo potpisano! Idi: podešavanja/menadžer aplikacija/opcije/podešavanja ... i stavi  Instalacija softvera - Sve.
Za svaki slucaj provjeri i opcije online provjera sertifikata, treba da je isključena.

Ako to ne pomogne onda treba da sertifikuješ aplikaciju jer joj je istekao sertifikat. Smiley
pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
provalio sam u medju vremenu to i ono za vracanje datuma pre instalacije ako kaze da je sertfikat isteko  Smile hvala u svakom slucaju !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson Xperia X1
tazmanpsy   hvala na obavestenju to je vec veliki problem a i mana svih proizvodjaca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

mislis da ce ekipa da stoji ako krenes na mene ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6290
pozdrav
Da li ima ikakve shanse da iskljucim camera sound na mom 6290 symb 9.2 telefonu?
Silent u profiles ne pomaze..
IP sačuvana
social share
dobrodosli, na put kroz moje oci..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.