Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 699946 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Cao evo ako moze jedno pitanje.Imam nokiu n95 i da li bi neko mogao da mi da neki link za skidanje programa za pomenuti telefon?
Ne snalazim se bas nesto najbolje sa pretragom na forumu pa ako bi neko mogao da mi pomogne i da neki link za skidanje programa za nokiu n95?
Hvala unapred.
Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
na forumu nema programa a ni piraterije, dakle, nema ni linka  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Ja nikako da ukapiram da li se u toj "fifi" radi o nekom posebnom peču(patch) ili je problem u tome što prilikom instalacije igrice na ovim novijim telefonima u folder na memorijskoj kartici pod imenom 200080BA koji se nalazi u e:\private\ naravno, neće da se otpakuju tj., iz originalnog .sisx fajla neki .pac fajlovi i to ne pokreće igru?!?

Ako je tako, onda se valjda i originalna Fifa može samo uz pomoć nekog programa za otpakovanje .sisx datoteka otpakovati na PC-u i ti fajlovi koji nedostaju u telefonu nakon instalacije igrice tipa .pac samo prekopirati u e:\private\200080BA\ i igra bi trebala raditi.
Ops. treba još iz te arhive pronaći i fajl pod ekstenzijom .mif i iskopirati ga takodje na memorijskoj karticu u \resource\apps kako bi se pojavila ikonica igrice u meniju i to je to ...

Nema potrebe jurcati već otpakovanu igricu koju je neko nazvao "patch" ... ili možda ja grešim?!?

Ne znam, mozda je i taj fajl dodat kako bi bilo sve kompatibilno, ne mora da znaci da nije extractovan, mada nisam siguran  Smile
Pa to vrlo lako mogu da kažu ovi što su iskoristili taj peč, ali boli njih uvo kad su već rešili problem da nekome dalje pomažu. Smile
Ja otpakovao Fifa.sisx i u folderu private\200080BA\ se nalaze osam fajlova sa ekstenzijom .pak ako su to ti fajlovi jer me mrzelo da skidam i sam "nazovi" peč pa uporedjujem ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Imam nokiu n73 i hocu da formatiram ceo tel pa mi treba neki program da sacuvam imenik i kalendar dali postoji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Imam nokiu n73 i hocu da formatiram ceo tel pa mi treba neki program da sacuvam imenik i kalendar dali postoji?

odgovor ces naci u TOP temama...... ne budi lenj, prelistaj!!!!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ljudi jel' ja nisam u toku ili jos za OS9.x nema ni jedan programcic za telnet ili ssh konekciju?!? Ima MochaSoft Mocha Telnet v1.00 za E61 koji mi ne radi fino na N73 cak ni kada prebacim u lendscape mod. U glavnom neupotrebljiv mi je. Nisam jos probao Idokorro MobileSSH.
Ima li ko kakvih iskustava?

To je prvi program koji sam potrazio za svoju nokiu E50 iz prostog razloga sto imam potrebu da kontrolisem unix servere. S obzirom da je to bilo pre 2 dana, jedini logicni program koji mi se nametao je Putty, koji radi genijalno na PC platformama. Medjutim jos nisam stigao da ga provalim, ali pouzdano znam da radi. Molim te da ako uspes da uradis nesto sa njim da me kontaktiras jer ja vec znam da u sledecih nekoliko dana necu stici.

http://s2putty.sourceforge.net/

Evo linka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple Iphone 3G 8GB
kada sam pokusao da instaliram SmartComGPS.v1.55 prijavljuje da je greska u sertifikatu.
u pitanju je n95
kako to moze da se ispravi?
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 18:15:27 od Roksab »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
pozdrav ! imam jedan mali problem sa instalacijom programa na e65, svaki put kad probam da instaliram neki program izbaci mi poruku da nesto nije uredu sa sertifikatom i da kontaktiram proizvodjaca. iste te programe ( iste  fajlove) sam bez problema instalirao bio na 6120 i n73 i nisu trazili da radim ubacivanje niti bilo sta sa sertifikatima pa pretpostavljam da nije nista do programa. posto je telefon skinut sa vodafone mreze i jos uvek je njegov firmware unutra zanimame da li mozda to pravi probleme ?
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 01:12:08 od tazmanpsy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson Xperia X1
e ovako ja imam jedan problem posedujem N73 a zeleo bi da predjem na SE P1 pa me interesuje posto i jedan i drugi koriste 9,1 os dali mogu da sa N73 koristim aplikacije i sve ostalo na SE P1 Hvala u napred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.