Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 699953 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
Ljudi jel' ja nisam u toku ili jos za OS9.x nema ni jedan programcic za telnet ili ssh konekciju?!? Ima MochaSoft Mocha Telnet v1.00 za E61 koji mi ne radi fino na N73 cak ni kada prebacim u lendscape mod. U glavnom neupotrebljiv mi je. Nisam jos probao Idokorro MobileSSH.
Ima li ko kakvih iskustava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Life is good, but good life is better!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 438
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6120
Ljudi imam veliki problem.... Smile kupio sam 6120 pre neki dan, i instalirao FIFA 2007 na njega. I kada udjem u igricu piše "kern-exec 3", i izadje iz igrice.....šta da radim?
IP sačuvana
social share

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Stvarno je strahovit problem... Smiley
Probaj naći pač za fifu 07. Na nekim telefonima je proradila poslije pač-ovanja... Možda pomogne. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 438
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6120
ozbiljno?????
ali nije samo za FIFU problem, to mi se dešava i na Brothers in Arms igrici....
IP sačuvana
social share

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Najozbiljnije!
Fifa 2007 nije radila , recimo na E61i , a poslije pačovanja je proradila. Bar tako tvrde vlasnici ovih telefona na forumu.
Probaj naći pač za fifu , pa vidi šta se dešava.
Što se tiče brothers in arms , ne znam... Na E61 radi k'o mina. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
ozbiljno?????
ali nije samo za FIFU problem, to mi se dešava i na Brothers in Arms igrici....
Postoji i Brothers in Arms 3D takodje u verziji za Symbian OS 9.2 kakav ima N95 i verujem i taj 6120, pa probaj tu verziju za N95 i verujem da će proraditi.
Takodje taj patch instaliraj za Fifu i radiće ...

Eto "istine" o kompatibilnosti izmedju ovih 9.x verzija Symbian-a. Gledam na svim ostalim sajtovima da se već aplikacije ponovo pišu za verziju 9.2 što govori da prethodne ne rade lepo ...
« Poslednja izmena: 15. Avg 2007, 22:49:18 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 438
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6120
Hvala ljudi!!!  Smile

A jel znate gde može da se skine taj patch?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Ja nikako da ukapiram da li se u toj "fifi" radi o nekom posebnom peču(patch) ili je problem u tome što prilikom instalacije igrice na ovim novijim telefonima u folder na memorijskoj kartici pod imenom 200080BA koji se nalazi u e:\private\ naravno, neće da se otpakuju tj., iz originalnog .sisx fajla neki .pac fajlovi i to ne pokreće igru?!?

Ako je tako, onda se valjda i originalna Fifa može samo uz pomoć nekog programa za otpakovanje .sisx datoteka otpakovati na PC-u i ti fajlovi koji nedostaju u telefonu nakon instalacije igrice tipa .pac samo prekopirati u e:\private\200080BA\ i igra bi trebala raditi.
Ops. treba još iz te arhive pronaći i fajl pod ekstenzijom .mif i iskopirati ga takodje na memorijskoj karticu u \resource\apps kako bi se pojavila ikonica igrice u meniju i to je to ...

Nema potrebe jurcati već otpakovanu igricu koju je neko nazvao "patch" ... ili možda ja grešim?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 438
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6120
Palo mi napamet.....da se možda kern-exec pojavljuje zbog nedostatka memorije. Ja još nisam kupio memorijsku, a nakrkao sam bar 5 velikih programa....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC One X
Ja nikako da ukapiram da li se u toj "fifi" radi o nekom posebnom peču(patch) ili je problem u tome što prilikom instalacije igrice na ovim novijim telefonima u folder na memorijskoj kartici pod imenom 200080BA koji se nalazi u e:\private\ naravno, neće da se otpakuju tj., iz originalnog .sisx fajla neki .pac fajlovi i to ne pokreće igru?!?

Ako je tako, onda se valjda i originalna Fifa može samo uz pomoć nekog programa za otpakovanje .sisx datoteka otpakovati na PC-u i ti fajlovi koji nedostaju u telefonu nakon instalacije igrice tipa .pac samo prekopirati u e:\private\200080BA\ i igra bi trebala raditi.
Ops. treba još iz te arhive pronaći i fajl pod ekstenzijom .mif i iskopirati ga takodje na memorijskoj karticu u \resource\apps kako bi se pojavila ikonica igrice u meniju i to je to ...

Nema potrebe jurcati već otpakovanu igricu koju je neko nazvao "patch" ... ili možda ja grešim?!?

Ne znam, mozda je i taj fajl dodat kako bi bilo sve kompatibilno, ne mora da znaci da nije extractovan, mada nisam siguran  Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 09:57:39 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.