Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 700362 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
OK vazi samo bez nervoze. Fino sam pitao i hvala na pomoci. Niko me nije terao da ga kupim al to je bilo prije 5 mjeseci,ocekivao sam da ce se ti famozni programi malo ranije pojavit kao i za ostale verzije sybiana ali...eto.
Ma kakva nervoza, samo prijateljski čet. Smile
Da si pre pet meseci pročitao moje komentare i bar 10% njih uzeo na razmatranje prilikom kupovine svog telefona siguran sam da N80 ne bi kupio nikada ili bilo koji verzije 9.1 sa uverenjem da će se za pet meseci pojaviti aplikacije! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

bolje da sam kupio alcatel DB

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n91
ljudi imam VELIKI problem sa mojom bednom nokijom! hteo sam da obrisem sve iz telefona i kada sam hteo da formatiram  hard o n mi je izbacio "hard drive is not available"! tel mi radi normalno,mogu da snimam  i da brisem sa harda normalno ali nece da ga formatira! sta da mu radim?? i flesovao sam ga i isto! ne znam da li da odem u servis da mi ubace novi softver!?sto je jos gore vratilli su mi se oni fontovi i sad ne mogu da ih uklonim! bio sam na i-phone forumu i video temu da nikako ne smemo da instaliramo neke fontove na n91! E TO ME JE UBILO U POJAM! Odlucio sam da prodam tel i uzmem verovatno n70(toliko ga hvalite ) Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
ljudi imam VELIKI problem sa mojom bednom nokijom! hteo sam da obrisem sve iz telefona i kada sam hteo da formatiram  hard o n mi je izbacio "hard drive is not available"! tel mi radi normalno,mogu da snimam  i da brisem sa harda normalno ali nece da ga formatira! sta da mu radim?? i flesovao sam ga i isto! ne znam da li da odem u servis da mi ubace novi softver!?sto je jos gore vratilli su mi se oni fontovi i sad ne mogu da ih uklonim! bio sam na i-phone forumu i video temu da nikako ne smemo da instaliramo neke fontove na n91! E TO ME JE UBILO U POJAM! Odlucio sam da prodam tel i uzmem verovatno n70(toliko ga hvalite ) Smiley 1
Pre samo par dana si se prepirao samnom i nisi se slagao sa mojom tvrdnjom da je preuranjena kupovina ovih telefona a sada?!?
Rekoh ja da treba sačekati da se stabilizuje stanje sa ovim novim OS-om ali sudeći da Nokia izbacuje gotovo po jedan telefon nedeljno iz verzije 9.1 pa počelo je iz 9.3, ... šta misliš kada će najzad biti ovaj OS(pa bio 9.1/9.3 ili koji već) stabilizovan kao primera radi verzija 7.0(koja je prisutna gotovo punih 3 godine) - nikada.
Jer se ovde radi o kvantitetu a ne o kvalitetu kada je postojala jedna Nokia 6600 i jedna 6630 i tu je bio kraj oko razmišljanja!
Ovakvu navalu novih modela ne mogu da isprate ni vanzemaljci da ne govorimo o proizvodjačima softvera ili eventualno problemima sa odredjenim modelima i kako njih rešavati.

Kako rešiti neki problem oko telefona ako isti nije prisutan dugo na tržištu ako nije "izgustiran" i ako mu nije svaka mana obradjena?!? Kako i doći do saznanja o "manama" i rešenju istih kada recimo Nokia N80 još i nije ušla kako treba u prodaju a ono 15 modela iza iste već "izmilelo"?!?

Nema ovde pomoći - ako je nekome do S60 telefona sa operativnim sistemom Symbian, ali sa operativnim sistemom(ponavljam namerno) onda jedino neki model iz serije S60 verzije 7.0, 8.0 ili 8.1(N70) i tu je kraj oko našeg zasladjivanja gomilom aplikacija i softvera i instalacija/deinstalacija istih, brljanja i menjanja sistemskih fajlova, i "slobodnog rada" sa njime!
Sve ovo novo što se pojavilo je ograničeno do maksimuma i možda će odgovarati nekom prosečnom zapadnjaku koji ne žali 20 - 100€ za jednu aplikaciju ali ako se uzme u obzir da ja u mom telefonu imam instalirano 150 programa(neka svaki bude po 20€) onda dolazimo do cifre od 3000€ samo u vrednosti aplikacija. E, to je naravno i Nokia uzela u obzir pa zato tolike restrikcije i "sigurnosni sistemi" u OS-u(treba da zaštite proizvodjače softvera) i još kada se uzme tek iznikla tehnologija hard diskova u mob. aparatima pa kada se uzme u obtir i potencirana reklama u specifikacijama "Java ready" = katastrofa!

Jeb** ti telefon sa operativnim sistemom koji se reklamira kao "music edition", jer ako mi je do slušanja muzike onda i SonyEricsson K750i sa svojom cenom ispod 200€ i fenomenalnom kamerom, video klipovima može doći u izbor i mnogi sl. modeli ispod 200€.
Zašto onda platiti telefon 500€?!? Zbog ljubavi prema Nokiji?!? Ma ko ih bre **** Smiley 1 ne daju oni nama novac već mi njima i zato i očekujemo nešto zauzvrat za tolike pare a ne samo probleme i glavobolje sa "dečijim boginjama" oko OS-a ili raznim zabranama!
Ako nema kvaliteta i očekivanog zadovoljstva valjda je razumno i ne kupovati takav uredjaj?!?
« Poslednja izmena: 04. Okt 2006, 17:08:26 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ja imam jedno pitanjce, da li će teme koje rade na N70, da rade i na N91, pošto i on ima rezoluciju displeja 176*208, dobro poznati OS 9.1???
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Ja imam jedno pitanjce, da li će teme koje rade na N70, da rade i na N91, pošto i on ima rezoluciju displeja 176*208, dobro poznati OS 9.1???
koliko ja mislim da nece moci da radi Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7

Pitam zato što postoji mogućnost da pazarim N91 krajem godine, pa me zanima, a ovako sam na jednom sajtu za teme na koji sam registrovan izlistao sve teme za N70 i N91 i identične su, pa zato potam...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone

Pitam zato što postoji mogućnost da pazarim N91 krajem godine, pa me zanima, a ovako sam na jednom sajtu za teme na koji sam registrovan izlistao sve teme za N70 i N91 i identične su, pa zato potam...

a teme su odlucujuci faktor?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Citat

Smile otkrio si ga,jbg.
Sta rece ja,koliko ima stvarno ljudi kojima je potreban OS na fonu.

U Y-browser se vide folderi,private je prazan kada otvorim preko fona a preko citaca tu je gomila stvari.
U System se vide folderi apps(prazan i preko citaca i telefona,instalirani fajlovi ne idu sada ovde,mislim da idu u private),data(razni podaci),install(3x registy foldera i u folderima ...) i i temp poslednji folder prazan.

Ono sto je vazno Private,nista se ne vidi osim foldera da postoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Symbian forever

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1017
Zastava Trstenik
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT 990
Citat

Smile otkrio si ga,jbg.
Sta rece ja,koliko ima stvarno ljudi kojima je potreban OS na fonu.

U Y-browser se vide folderi,private je prazan kada otvorim preko fona a preko citaca tu je gomila stvari.
U System se vide folderi apps(prazan i preko citaca i telefona,instalirani fajlovi ne idu sada ovde,mislim da idu u private),data(razni podaci),install(3x registy foldera i u folderima ...) i i temp poslednji folder prazan.

Ono sto je vazno Private,nista se ne vidi osim foldera da postoji.

znaci mozgamo dalje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80
Jel se zabavljao neko sa DivX Playrom, kako da se ubace subtitlovi ako je to uopste moguce.
Prilepio sam ih sa SmartMovie Converterom na fajl ali DivX Player ih NE prikazuje. Smile
Jel otkrio neko kako da se registruje Smart Movie na N80? Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2006, 00:04:19 od deusns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.