Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 128190 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
MBrain.Software.Pdf.Plus 1.65 radi, ali je otvaranje UZASNO sporo. Fajl od 108 kb otvara nekoliko minuta.
U tome i jeste tragedija. Adobe PDF je odličan program , radi brzo , dokumente prikazuje pravilno.... ali svaki fajl , koji je veći od 2-3 Mb je nemoguće otvoriti sa njim. Nekad čak i manje fajlove neće da otvori ako su u "čudnom" formatu napisani.
Za to služi ovaj pdf+ ... ali on opet izgleda užasno , renderuje stranicu i po pola sata i na kraju je ne prikaže kako treba....
Ne valja ni jedno ni drugo.  Smile

P.S. Ja sam se ograničio na PDF fajlove manje od 3Mb i njihovo pregledanje sa Adobe PDF-om... Šta da se radi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ovaj fajl je svega 108 kb, ali adobe reader nece da ga otvori, a pdf plus ga otvara po nekoliko minuta. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Najbolje resenje je i po meni konvertovanje tog fajla u .rgo i otvaranje putem RepliGo-a. To je i najbrze i najjednostavinije i najefikasnije resenje  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
Najbolje resenje je i po meni konvertovanje tog fajla u .rgo i otvaranje putem RepliGo-a. To je i najbrze i najjednostavinije i najefikasnije resenje  Smile Smile

ja sam se mucio sa tim programima pdf+... na staroj 3650 file od 40kb je otvaro par minuta do nisam otkrio repligo koji je fantastican program i nebi ga menjao ni za jedan drugi!!! kad se bude pojavio za os 9.1 uzecu n73!!!!!

ja koristim RepliGo v2.0 jel ima neka nova verzija???
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 18:05:54 od ivicaa »
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
O čemu vi pričate ... Smile Mislim ... babe i žabe ...

Alooo Smile .... ovde se radi o .pdf dokumentu i trebalo bi se ograničiti na tome, a ne na tome da isti fajl konvertujemo u .rgo za prikazivanje programom RepliGo jer to nije moguće u mob. telefonu uraditi već samo na PC-u.

Što znači da važan fajl koji smo dobili putem email atačmenta, poslatog putem bluetooth veze ili download-ovanog sa interneta putem ugradjenog web browser-a, ... koga trebamo odmah pregledati i pročitati u pokretu, jer zato i služi taj smart "mobilni" telefon u stvari treba skladištiti u telefonu i tamo iz Subotice sa službenog puta otrčati do kuće u Vranju, sesti za PC konvertovati ga u.rgo i videti najzad šta piše?!? Smile Smile

Valjda je zato i prednost jebenih smart phone tj., Symbian aparata da ih nosimo sa nama svuda u pokretu kako bi ta dokumenta pročitali u trenutku na mestu gde smo se trenutno zadesili?!? Smile

Ako je nekome do konverzije u neki drugi format onda to i nema blage veze sa mob. telefonom već sa kućnim kompjuterom i takve dokumente možemo ladno primati na neki web mail, skinuti kući na PC-u i nema potrebe čak ni mučiti se da ih konvertujemo u bilo šta - pročitamo ih i to je ...

Mislim ...
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 18:32:24 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Potpuno tacno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
E probao sam ovaj RepliGo i mogu da vam kazem da je odlican. Dobro, tacno je sve to da nije prakticno i tako dalje, ali evo meni je trebao jedan pdf da ga imam na telefonu i ni jedan drugi program nije mogao da mi pomogne, a ovaj je to resio bez problema. Mana je jedino sto izgleda malo osakati kvalitet, tako da ne moze previse da se uvelica. Ovaj moj dokument recimo se vidi, ali jedva, jer bi moralo jos malo da se uvelica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja sam pomocu pdf++ otvarao dokumenta.Za manje stvari koristim word,a za knjige je ipak najbolji repligo.Ranije mi je bio pun mob svakakvih knjizica pa sam citao u prevozu ili kada negde putujem.Za takve stvari vredi konvertovati,al za trenutni pregled,to je nesto sasvim drugo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC U 11
Postoji li aplikacija koja može da sakupi sve SMS poruke sa jednom osobom u jednu celinu? Na primer, sa nekim razmenim desetak poruka i kasnije da mogu da pregledam ceo razgovor, znači da idu poruke naizmenično moja pa njegova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
da, odgovor ces naci u Top Temi "Index korisnih tema"
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.