Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 127432 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Koliko sam ja shvatio ne postoji aplikacija kojom bih mogli da ocistimo repove od lose obrisanih programa(nesto kao ccleaner za komp)?Ovaj appman 1.04 mi javlja da nije kompatibilan sa N70 pa nisam ni nastavio instalaciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Cim sam je video, odmah sam je spazio!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 7610
Da li neko zna kako se zove aplikacija (da li je uopste ima) koja uvelicava dolazne pozive tj. da kada te neko zove budu veci brojevi nego sto je to fabricki podeseno. To mi treba za caleto koji ima malo slabiji vid a zeli da vidi ko ga zove pre nego sto se javi! Matorci Smile
IP sačuvana
social share

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony Z2
Da li neko zna kako se zove aplikacija (da li je uopste ima) koja uvelicava dolazne pozive tj. da kada te neko zove budu veci brojevi nego sto je to fabricki podeseno. To mi treba za caleto koji ima malo slabiji vid a zeli da vidi ko ga zove pre nego sto se javi! Matorci Smile
A o kom modelu je rech ?
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

imas jedan lijep program koji se zove       nice dial  ja ga koristim za svoju n70 

zivio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
joj  sorry  krivo ???
velika isprika  >>>>zivio....

Smile Smile Smile Smile Smile Smile[b][/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Zna netko mozda neku aplikaciju koja bi mi recimo poruke sa nekog broja stavljala negdje bilo gdje da se NE vide, isto tako da ne obavjestava da je stigla poruka od toga i toga itd... Nego onako ako ocu procitat te poruke moram ucni negdje posebno sa nekom sifrom... Ima netko kakav program u tom stilu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Zna netko mozda neku aplikaciju koja bi mi recimo poruke sa nekog broja stavljala negdje bilo gdje da se NE vide, isto tako da ne obavjestava da je stigla poruka od toga i toga itd... Nego onako ako ocu procitat te poruke moram ucni negdje posebno sa nekom sifrom... Ima netko kakav program u tom stilu...
Pogledaj temu: [Pregled S60 aplikacija za zakljucavanje galerije, slika, SMS-a, imenika, prog...]
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pogledaj temu: [Pregled S60 aplikacija za zakljucavanje galerije, slika, SMS-a, imenika, prog...]

Instalira san ginu i nista. Ona uredno filtrira sve tamo i njenom spremniku, kad udjem u ginu vidim poruku i filtrirani broj kad je zvao ali ja ocu da se NE VIDI kad me taj broj zove i da se NE VIDI poruka koja stigne nego samo kad udjem u ginu da vidim sve... jeli to izvedivo sa kojim programom i sa Ginom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2

Instalira san ginu i nista. Ona uredno filtrira sve tamo i njenom spremniku, kad udjem u ginu vidim poruku i filtrirani broj kad je zvao ali ja ocu da se NE VIDI kad me taj broj zove i da se NE VIDI poruka koja stigne nego samo kad udjem u ginu da vidim sve... jeli to izvedivo sa kojim programom i sa Ginom?
Aman bre, nije samo Gina tamo predstavljena?!? predstavljen je recimo i Intellisense.Infotech.ZPlus.v1.00, ili Mumcode Software MumSMS, ili najkorišćeniji po mnogima -> Webgate.Advanced.Device.Locks.v1.01, .... sve ti je u toj temi i nastavi u njoj i raspravu ako te nešto zanima - nemoj na dva mesta!

Pored toga, predstavio sam i par SMS Spam aplikacija u ovoj temi na prethodnim stranama ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
Odakle tacno da skinem symbian s60 seria 8.0 za 6680?! Treba da flashujem telefon  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.