Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 128125 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Skinem sa opreinog oficijalnog sajta opera s60 865 i ona radi odlicno nigde ne pise da je trial verzija .Istu takvu nadjem na drugim sajtovima krekovanu.U cemu je razlika izmdju ove krekovane i ove zvanicne.
Daj ako ti nije problem, postavi ovde link do tog download-a na operinom sajtu!
Edit: našao sam link. Well ... izgleda da je verzija Opera 8.65 zaista free --> . Pretpostavljam samo kao upgrade na prethodnu verziju 8.60 koja se plaća, ili ne?!' Smile Ne kapiram baš previše, jer kada se klikne na "buy" dobija se mogućnost kupovine verzije 8.60 - Opera 8.60 for S60 Price: USD 24?!'
ok, nokia nije problem a kako mpx-a

daj neko kratko uputstvo(hvala na brzom odgovoru) Smile
Pa valjda baš ta Motorola MPx220 ima bolju sinhronizaciju sa Outlook-om od neke Symbian Nokie, ili se bar tako predstavljalo u raspravi o ovoj motoroli?!? U čemu je onda problem? Sinhronizuješ motorolu sa Outlook-om i onda iz Outlook-a nazad u Nokia E50.
Btw. bolja ti je ta Motorola Mpx220 od te Nokie E50 i stvarno mi nije jasno šta te je nateralo da kupiš taj model?!?
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 17:57:00 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxys I9000
Evo linka

http://www.opera.com/products/mobile/products/

E vec si nasao nisam video izmenu posta.Ja sam je download-ovao, a nisam imao ni jednu verziju u telefonu i radi mi odlicno
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 18:01:26 od romeo79 »
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Da da, kao što sam i rekao: Opera 8.65 jeste besplatna ali samo kao upgrade jer se podrazumeva da je već ranija verzija preinstalirana na dotičnim telefonima!
Pogledaj na tom linku imaš sa desne strane "Legend" sa slikovitim ikonicama objašnjenja šta je šta, pa protumači sam šta znači! Smile

--> Opera is preinstalled and can be updated
--> Opera is available for a free 30-day trial download
--> Opera is available for a free 14-day trial download
--> Opera is pre-installed
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 18:06:21 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxys I9000
Video sam video sam  Smile
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ima li iko za ime Boga SlovoEd srpsko-engleski recnik za 6630, ali da radi, ne da mi nakon 10 upotreba izbacuje ekran da nije registrovan. Treba mi za putovanje hitno, opasno sam pogubio zivce oko njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ima li iko za ime Boga SlovoEd srpsko-engleski recnik za 6630, ali da radi, ne da mi nakon 10 upotreba izbacuje ekran da nije registrovan. Treba mi za putovanje hitno, opasno sam pogubio zivce oko njega.
Na žalost .... moraš kupiti program ako te nervira onaj banerčić ili ekran o registraciji!
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 21:04:17 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
sta treba da uradim da povezem 6600 sa pc suiteom preko bluetootha, tragac mi pronadje telefon ali nemoze da se poveze Smile
IP sačuvana
social share
b@gira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 5700
ok, nokia nije problem a kako mpx-a

daj neko kratko uputstvo(hvala na brzom odgovoru) Smile
Pa valjda baš ta Motorola MPx220 ima bolju sinhronizaciju sa Outlook-om od neke Symbian Nokie, ili se bar tako predstavljalo u raspravi o ovoj motoroli?!? U čemu je onda problem? Sinhronizuješ motorolu sa Outlook-om i onda iz Outlook-a nazad u Nokia E50.
Btw. bolja ti je ta Motorola Mpx220 od te Nokie E50 i stvarno mi nije jasno šta te je nateralo da kupiš taj model?!?
Citat

sjajno si mi objasnio da sam kupio sranje ali mi nisi objasnio kako da odradim ono sto mi treba

mpx nema sinhronizaciju sa outlook-om a nokia ima.. koliko ja znam

a kupio sam "sranje" zato sto sam u mogucnosti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Blago tebi kada si u mogućnosti da kupuješ sr**a! Smile
Btw. pitanja u vezi sinhronizacije Motorole MPx22o postavljaj u temi: Sve u vezi Windows Mobile Smartphone, a ne ovde!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
jel hoce neko da mi odgovori na pitanje sta da radim da bi povezao nokiu 6600 sa pc suiteom preko bluetootha
IP sačuvana
social share
b@gira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.