Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 128867 puta)
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
Cao imam jedno pitanjce u fonu imam eti camcorderII e kad snimim neki klip on se nalazi u eti muvie albumu,kad ga pustim on se automaski pusta preko smart mouvi-a problem je u tome sto nemam zvuk!! sta da radim? da izbacim smart muvi?
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Cao imam jedno pitanjce u fonu imam eti camcorderII e kad snimim neki klip on se nalazi u eti muvie albumu,kad ga pustim on se automaski pusta preko smart mouvi-a problem je u tome sto nemam zvuk!! sta da radim? da izbacim smart muvi?
Odes lepo u fexploler i na bilo kopji avi fajl ides opcije,file,open with i onda nadjes taj album i on ce otvarati preko toga sve avi fajlove koji ti pokrenes iz galerije ili iz samog programa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Starije verzije SmartMovie nisu puštale zvuk dok je kod novijih verzija taj problem otklonjen. O tome je pisano mnogo puta ovde. Koju verziju SmartMovie imaš???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 412
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A da li neko zna kako da snimanje video klipova bude neograniceno za nokiu 6600? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
A da li neko zna kako da snimanje video klipova bude neograniceno za nokiu 6600? Smile Smile

instaliras naprimer ETI.Camcorder.2.v2.02.S60 u telefonu i pici

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
Starije verzije SmartMovie nisu puštale zvuk dok je kod novijih verzija taj problem otklonjen. O tome je pisano mnogo puta ovde. Koju verziju SmartMovie imaš???

Jaoo ja se izvinjavam sto nisam napisao evo koristim 3,25
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Tebi Miloše ništa ne radi kako treba?!?
Zašto se žališ u vezi programa ETI II i zvuka koji ne pušta SmartMovie kada reprodukuje snimke koje je usnimio ETI II, kada tebi ne rade ni obični .avi fajlovi sa zvukom??
Žalio si se ranije takodje:
JAAOOOJ jos ne mogu da resim problem sa smart mouvijem demo snimci su ok ali kad ubacim avi fajl u tel ide samo slika a ton se ne cuje!! dok kod mog druga na 6630 taj isi avi snimak radi ok!! jel moze neko da mi napise koji codeci idu uz smart mouvi da odem lepo na sajt i da ih kupim ili sta god?? Smile Smile
Jesi li prvo rešio ovaj problem?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
Tebi Miloše ništa ne radi kako treba?!?
Zašto se žališ u vezi programa ETI II i zvuka koji ne pušta SmartMovie kada reprodukuje snimke koje je usnimio ETI II, kada tebi ne rade ni obični .avi fajlovi sa zvukom??
Žalio si se ranije takodje:
JAAOOOJ jos ne mogu da resim problem sa smart mouvijem demo snimci su ok ali kad ubacim avi fajl u tel ide samo slika a ton se ne cuje!! dok kod mog druga na 6630 taj isi avi snimak radi ok!! jel moze neko da mi napise koji codeci idu uz smart mouvi da odem lepo na sajt i da ih kupim ili sta god?? Smile Smile
Jesi li prvo rešio ovaj problem?!?

HVALAAA BOGU JESAM Smile
sad mi smart movie radi samo tako!!! ali se pojavio ovaj problem!! zasto me jednostavno smart mouvi prilikom instalacije ne pita da li ja zelim ili ne da on otvara sve fajlove koje nadje u fonu!! eh koliko bi mi bilo lakse Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 39
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E51
Unapred se izvinjavam ako je o ovome bilo reci ali tema je velika pa je tesko pronaci.

Neki programi nisu potpisani i zahtevaju da se to uradi. Sta to znaci i kako se izvodi.

Hvala.
IP sačuvana
social share
Nevolja sa svjetom je što su glupi sigurni u sebe a pametni puni sumnje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Unapred se izvinjavam ako je o ovome bilo reci ali tema je velika pa je tesko pronaci.

Neki programi nisu potpisani i zahtevaju da se to uradi. Sta to znaci i kako se izvodi.

Hvala.
Probaj ovdje pronaci odgovor:  Smile
http://forum.burek.com/index.php/topic,189582.0.html -Tutorijal: kako da uradite neku aplikaciju koja nema Sertifikat za S60 v9.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.