Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 129046 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple iPhone 5
a da li postoji program koji bi mi prekrio broj da ga citac(onaj ko cita poruku)ne pozna,npr da pise nepoznat broj,naravno u poruci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
naravno da ne postoji tako nesto.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 4s
a da li postoji program koji bi mi prekrio broj da ga citac(onaj ko cita poruku)ne pozna,npr da pise nepoznat broj,naravno u poruci...
al ipak preko neta moze nesto tako da se izvede,al nemoze da pise nepoznat br.nego ti stavis nadimak pod kojim oces da nekome stigne poruka,a on nevidi sa kojeg broja je stigla.Dobra stvar za zafrkanciju.Potrazi pomoc u sekciji "Free sms yu sajtovi" tamo ce ti ljudi pomoci
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
@Cigla tel - zanimljiva situacija sa ovim Worldmate-om - nisam nasao onu verziju koju si mi preporucio,ali jesam neku v2.60.4 series60 OS 7/8,instalirao sam je i sve je super radilo,onda sam je pregazio ovom v2.20(posto je za OS 8.1,tj. n70),i opet se izgubio Beograd iz prognoze Smile?!?I zanimljivo da u verziji 2.20 Beograd je u Jugoslaviji,a u ovoj 2.60.4 je u SCG.A ja mislio da je ova 2.20 najnovija,iako po oznaci se ne bi reklo?Da dodam samo da sam odustao od v2.2.06 verzije,jer mi ova druga super radi Smile!!!
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 00:47:31 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Radiće ti "super" mesec i kusur dana i posle opet nema prognoze za Beograd i td., jedino ako ne rešiš lepo da kupiš dotičnu aplikaciju, onda možeš da je koristiš neograničeno.
Ja rekao kako jedino naterati dotičnu aplikaciju da radi neograničeno i to valjda po 1000-ti put ovde na forumu. Ako ne slušate i mislite da ste pametniji - samo izvolite! Smile
No, ako je već do kupovine, onda bih ti radije preporučio da kupiš EpocWare Handy Weather!
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 17:58:21 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
Kakva je razlika ako je aplikacija instalirana u tel a ne na karticu? mislim imali nekih prednosti??? Smile
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Kakva je razlika ako je aplikacija instalirana u tel a ne na karticu? mislim imali nekih prednosti??? Smile
Ima, prednost da ti što pre "isuši" memorijske resurse i ovako slabe za N6600 i time uspori telefon, naravno kada se popuni memorija telefona. Doduše, postoje aplikacije koje zahtevaju da budu instalirane na memoriji telefona jer se vezuju za dosta sistemskih fajlova ali takve aplikacije se uglavnom i automatski tu i instaliraju bez da korisniku nude mogućnost odabira instalacije.
Sve ostalo - treba instalirati na memorijskoj kartici!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Omnia II i8000
da ne otvaram novu temu, valjda moze i ovde. naime konvertovo sam neki film sa smart movie converterom i ubacio u njega titl koji je 100% ispravan. medjutim, kad upalim taj film na mobitelu, pola titlova ne prikazuje. zasto mi se to desava i zna li neko kako rijesiti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White

Pa telefon brže i stabilnije radi sa tim programom...posebno ako je neophodno da program ostane aktivan u pozadini...i naravno manje troši bateriju...to je fora i sa themama...kad koristiš temu instaliranu na internoj memoriji fon brže radi i manje troši bateriju... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
JAAOOOJ jos ne mogu da resim problem sa smart mouvijem demo snimci su ok ali kad ubacim avi fajl u tel ide samo slika a ton se ne cuje!! dok kod mog druga na 6630 taj isi avi snimak radi ok!! jel moze neko da mi napise koji codeci idu uz smart mouvi da odem lepo na sajt i da ih kupim ili sta god?? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.