Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 129695 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Da u tome je poenta...Koristim pvPlayer 3.04...sada cu sigurno otvarati video klipove preko pvPlayera  Smile
nemoj odmah da se ljutis( Smile)
a za ovaj All In One OS8,ne bi mogo na nase telefone(mislim da OS7,tj.6670)
Iako moja gornja pisanija nije uopšte bila odraz neke ljutnje, sada bih stvarno prokomentarisao tu navodno moju ljutnju.
Kako bre čovek da se ne ljuti na kraju krajeva kada prvo, postavljate nepotpuna pitanja bez ikakvog obrazloženja već neko mora umesto vas da pogadja .... zatim, drugo, nikada ne iskoristite pretragu, jer da to uradite, shvatili bi da je već je odavno formirana tema o pvPlayer-u i samo čeka da je neko pročita?!? U njoj brate sve piše lepo crno na belo -> [Nova verzija MediaPlayer-a firme PacketVideo - pvPlayer].
Ne razumem zašto nikada, baš nikada, ne pročačkate nešto sami na ovom forumu nego baš sve očekujete na tacni a da prstom ne mrdnete??? Smile

Pored ovoga, postoji "All in One" i za nokiu 6670, tj., OS verzije 7.0!
« Poslednja izmena: 19. Jan 2007, 17:31:29 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
dobro nisam mislio na onu ljutnju 100% stotnu nego ono malo kao da se iznerviras... Smile Smile
(ne oprtavdavam ti se)
u pravu si za pretragu,ali mi nije stvarno jasno kako da ukucam u pretrazi ovaj moj problem(koji sam resio)
niko nece da pise jednake probleme... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
AUUUU ljudi ja stvarno imam problema sa smart mouvijem i sa divX playerom ni jedno ni drugo mi ne radi nikako ne mogu da uskladim zvuk i sliku Smile Smile,a smart mouvi mi je radio super dok nisam formatirao fon i karticu jer mi je fon pukao zato sto sam ga napunio korisnim i beskorisnim stvarima!! sad sam ostavio ono sto mi stvarno treba!!i od tada mi ne radi smart movi isprobao sam nekoliko verzija i nijedna ne sljaka kako treba!!stvarno neznam sta vise da radim Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97
izvini mr.b hitno mi je...
potreban mi je program koji sluzi za backup,znaci imao sam snimak,izbrisao formatirao i tel i karticu,a sada mi trebaju ti video klipovi Smile Smile,znaci jeli moguce da te video klipove ponovo vidim? Smile

Kad se uradi format totalno je nemoguće povratiti stare podatke jer formatiranje obriše baš sve podatke i ostavlja karticu (ili bilo šta drugo što se formatira) potpuno praznu (kao novu)

Izvini buraz al tu nisi u pravu...
Postoji citava set programa bas za tu namjenu da vracaju podatke nakon formata...
Sa memori karticama nisam radio,al sa hard diskovima, memory stikovima, disketama jesam i povratak podataka nakon formata je moguc pod uvjetom da nisu ispisivani novi podaci po formatiranim sektorima...Npr. Uspio sam povratiti podatke koje sam izgubio zbog greske pri rad sa Partition Magicom,pa sam mor`o da formatiram particije i kasnije sam uspio vratiti fileove...Isto se desilo i sa formatiranim stikom,disketom itd. Samo nisam radio sa memory karticama....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC U 11
AUUUU ljudi ja stvarno imam problema sa smart mouvijem i sa divX playerom ni jedno ni drugo mi ne radi nikako ne mogu da uskladim zvuk i sliku Smile Smile,a smart mouvi mi je radio super dok nisam formatirao fon i karticu jer mi je fon pukao zato sto sam ga napunio korisnim i beskorisnim stvarima!! sad sam ostavio ono sto mi stvarno treba!!i od tada mi ne radi smart movi isprobao sam nekoliko verzija i nijedna ne sljaka kako treba!!stvarno neznam sta vise da radim Smile Smile Smile

Vrati one beskorisne stvari, možda proradi   Smile šalim se. Mislim da nedostaje neki kodek  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Koje si to verzije probao, imenuj ih bar jednom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
da,reci koja je verzija,ja sam se jednom opeko i odsad uvek kada hocu da pitam napisem puno ime i prezime programa.. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
evo ovako od diviX playera sam probao verzije 0.80,0.83 i 0.85
a od SmartMouvija v3,25 i 3,20...samo da dodam da sam pre formatiranja fona i kartice imao verziju 2,25,koja je super radila!!!stvarno mi nije jasno sta nije uredu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
a da li u fonu imas oba,mislim i dvix i smart move,uninstalliraj smart move(ako hoces da koristis dvix,a ako hoces smart move,obratno),Pre nekoliko stranica Cigla tel je naveo da najbolje radi verzija dvix-a 0.80,probaj to da uradis,pa nam javi sta si uradio
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
naravno da nemam oba playera u fonu pa nisam ret....a probao sam divx 0.80 instalirao sam ga i kada sam ga otvorio pisalo mije u fazoni verzija 0.80 vise ne radi molimo vas instalirajte najnoviji verziju!!! e sad me interesuje dali to tako treba ili?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.