Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 128610 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Da li bi meni neko lepo u detalje objasnio kako da na mem. karticu prebacim sve aplikacije koje su u mem. tel. (bili u paketu sa kupovinom tel.( jer kao sto sam vec rekla bespovratno mi ode Lifeblog),ne bih da mi se to ponovi sa ostalim programima. Naravno,podrazumeva se da mislim na sve,sve apsolutno sve sto je u tel. Karticu ne smem formatirati jer sam u paketu na njoj dobila Kodak mobile i picture studio pa bih ostala bez toga (koliko sam ako sam shvatila upozorenje za formatiranje).
Evo ovako:
U meniju telefona pokreneš ikonicu memorijske kartice "Memorija" pa ideš dalje na "Opcije/Kopiraj mem. tel. i to je to - imaš sve što postoji u memoriji telefona bekapovano na samoj memorijskoj kartici(od kontakata do aplikacija, ... ma sveee)!
Posle ove operacije možeš da formatiraš telefon do mile volje jer prilikom narednog ubacivanja mmc kartice posle formata opet se ode na tu "Memoriju"(gde se ikonica iste kod mene nalazi u "Alatke") pa "Opcije/Rekonstr. sa kartice" i imaš sve kao što je i bilo pre formatiranja telefona! Smile
Recimo, tu memorijsku karticu izvadiš iz telefona i ubaciš u Card Reader na PC-u, pokreneš recimo Total Commander odeš gore na "Konfiguracija/Opcije/Prikaz" i tu štikliraš "show hidden files and folders"(prikaži srivene/sistemske fajlove) i onda ceo sadržaj te mmc kartice iskopiraš u neki proizvoljni folder na PC-u.
Na taj način si bekapovala i memoriju telefona i samu mmc karticu i sada možeš da formatiraš i memorijsku karticu i sam telefon bez bojazni da će i jedna aplikacija i li podatak da ti zafali.
Kada poželiš da vratiš sve "na staro" lepo gurneš opet mmc karticu u Card Reader formatiraš je(odaberi FAT sistem a ne FAT32) i onda iz tog foldera na PC-u samo vrati sve što je prethodno iskopirano, ubaci karticu u telefon i primeni gornju proceduru Opcije/Rekonstr. sa kartice" i imaš sve kao tog dana kada si pravila rezervnu kopiju ili ti back-up!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Hvala na ispravci cigla tel,fakat sam fulao slovo  Smile piše se PowerLock,a ivicanikolic034,ako želi može mi se javiti rado ću mu poslati mailom aplikaciju u punoj verziji krekovanu naravno,nadam se da je to dozvoljeno i da se to ne poistovjećuje sa piraterijom na forumu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
pitanje?
Gdje da nađem Total Commander Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
ramboamadeus, kao prvo : nemoj postavljati vise postova za redom, koristi dugme izmeni
                                kao drugo : sto se tice Total Commander-a, na ovom forumu ga neces naci jer je piraterija ovde zabranjena! 
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 23
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6680 1.0
mob
Nokia 6680
Hvaaaala! Cmok
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Omnia II i8000
imam jedan program instaliran u telefonu, zove se copyware ali nikako ne mogu da ga nadjem u manageru da ga uninstalliram. evo ikonice od programa i screenshot iz fexplorera, gdje sam nasao folder copyware u E:\system\apps; ne znam da li ga smijem jednostavno izbrisati?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

FEscr(018).jpg
(22.55 KB, 176x208)
FEscr(020).jpg
(29.54 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
LG Nexus 5
imam jedan program instaliran u telefonu, zove se copyware ali nikako ne mogu da ga nadjem u manageru da ga uninstalliram. evo ikonice od programa i screenshot iz fexplorera, gdje sam nasao folder copyware u E:\system\apps; ne znam da li ga smijem jednostavno izbrisati?

samo ga izbriši i teraj dalje , nemaš više problem  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Kličevo,Župa,Dragova Luka...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava Tshabong,Botswana
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
ne znam gdje je mjesto ovom pitanju,pa cu ovdje postavit...odakle da downloadujem full verziju smart movie-a s obzirom da ne radi download sekcija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
ne znam gdje je mjesto ovom pitanju,pa cu ovdje postavit...odakle da downloadujem full verziju smart movie-a s obzirom da ne radi download sekcija
Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma

Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Dali neko ima parametre za podesavanje profi maila i ako ima molim da mi napise postupak podesavanja.Unapred hvala.Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.173 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.