Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 128520 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mobi footbal manager za simbian -nokia 6600
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
LG Nexus 5
da li neko zna da li eti camcorder 2.02 ima opciju bright (osvetljaj) u toku snimanja , jer kad snimam pod
slabijim svetlom snimci budu baš zatamnjeni što ja primećujem i u toku snimanja. dok sa default camerom pod istim uslovima video 3gp ispadne dosta svetliji--bolji  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
slucajno neko da ne zna gde mogu simnem Slovo Ed na srpski ili na hrvatskom za nokia n 80 free
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
LG Nexus 5
slucajno neko da ne zna gde mogu simnem Slovo Ed na srpski ili na hrvatskom za nokia n 80 free
na ovom forumu je piraterija zabranjena   Smile
progooglaj malo i naći ćeš željenu aplikaciju registrovanu    Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
na ovom forumu je piraterija zabranjena   Smile
progooglaj malo i naći ćeš željenu aplikaciju registrovanu    Smile

Smile
"Registrovanu" za Symbian verziju 9.1?!? Smile Hmmm ... čisto sumnjam. No, neka lepo poseti oficijelni sajt i kupi istu, jer kada je imao love tj., 400 i kusur evra da baci na N80 onda verovatno neće osiromašiti za siću od 20€ koliko treba izdvojiti za aplikaciju koja mu treba.
Ovde više ne delimo ništa free!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Zdravo!
Imam problem sa smart muvie,koristio sam dugo krekovanu verziju ali sada od jedanput se nakon nekoliko filmova ne može pokrenuti i moram ju ponovo reinstalirati da bi radila takođe opet nekoliko sati. Molim vas da mi kazete sta da radim i kako da to vratim na normalno stanje, ili ako netko ima registracijski kod za smart muvie.
Takođe sam skinuo i free aplikaciju divx ali ne podržava titl pa mi i ne vrijedi puno.Molim vas da mi pomognete jer cesto putujem pa mi to dođe kao dobra razonoda.
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
LG Nexus 5
Zdravo!
Imam problem sa smart muvie,koristio sam dugo krekovanu verziju ali sada od jedanput se nakon nekoliko filmova ne može pokrenuti i moram ju ponovo reinstalirati da bi radila takođe opet nekoliko sati. Molim vas da mi kazete sta da radim i kako da to vratim na normalno stanje, ili ako netko ima registracijski kod za smart muvie.
Takođe sam skinuo i free aplikaciju divx ali ne podržava titl pa mi i ne vrijedi puno.Molim vas da mi pomognete jer cesto putujem pa mi to dođe kao dobra razonoda.
Hvala

na forumu je piraterija zabranjena  Smile
počni od formata za početak možda je neki virusčić uleteo a i možda mu je vreme za format C  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ovo jer stvarno česta pojava da se korisnici SmartMovie žale da im plejer pobrljavi posle par odgledanih filmova? Najviše je bilo žalbi na slabije Symbian aparate sa verzijom OS-a 7.0 što opet dovodi u vezu sa memorijom?!?
Verujem da je sigurno memorija u pitanju i popunjenost iste ili ti sam SmartMovie ima bag, težak ko vrata, tj., nije ni predvidjen za višečasovno uživanje već za gledanje kratkih animiranih klipova ili reklama.
Baš je mnogo žalbi a jedino rešenje koje se svuda nameće je formatiranje tj., oslobadjanje memorije?!? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better safe than sound.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6630
Jel postoji telefon koji ima i symbian i radio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Jel postoji telefon koji ima i symbian i radio?
n70
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.