Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 127588 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
jel hoce neko da mi da odgovor  Smile

hoce, cim se pojavi neko ko to zna....
ja sam isto imao muke sa povezivanjem 6600 sa PCSuite-om, dok sam imao taj fon, pa sam bio odustao od toga.... 
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy S
kako da povezem nokiu 6600 breko blututa sa pc suite
lepo kliknes sa desnim klikom na ikonu PC suite kod sada dole u desnom donjem uglu ,udjes manage connections/bluetooth/configure/next i tu onda nadjes svoj fon !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
kako da povezem nokiu 6600 breko blututa sa pc suite
lepo kliknes sa desnim klikom na ikonu PC suite kod sada dole u desnom donjem uglu ,udjes manage connections/bluetooth/configure/next i tu onda nadjes svoj fon !
da li je bitno koja se verzija pc suita instalira?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
sad sam probao,pc suite ne vidi bluetooth konekciju,radi se o Nokia_PC_Suite_68_rel_22_eng_w eb.msi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ja imam onu prvu verziju za 6600 i radi mi super. Samo instaliras BT, insatliras PC Suite i to je to sve radi ko podmazano.
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
imam bluetooth sto radi na usb 1.1 i kad instaliram onaj control freak na telefon on ga prepozna seve super radi, ali nikako nemogu da pristupim kompjuteru preko telefona. A dok kod mog druga on ima bluetooth usb 2.0 kod njega mi program funkcionira super. A imam i u winamp instalirano plug in i sve, a ono mi stoi conected ali isto kao da sam promasio onaj COM port, a nisam ga promasio . E sad zanima me koliko verzija control freak-a ima za telefon i koju bi bilo najbolje da instaliram, ili neku alternativu da potrazim, ali nece ni onaj RemotePC2 blokira mi telefon kad ga pokrenem.  Smile    Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2006, 01:34:53 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ja koristim 2.25 valjda. Pogledaj u mRouter-u da li ti je cekiran port koji koristi control freak ako jeste, unchekiraj ga!
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ja koristim 2.25 valjda. Pogledaj u mRouter-u da li ti je cekiran port koji koristi control freak ako jeste, unchekiraj ga!
nece ni sad, moram po svemu izgleda da kupim novi bluetooth  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
imam bluetooth sto radi na usb 1.1 i kad instaliram onaj control freak na telefon on ga prepozna seve super radi, ali nikako nemogu da pristupim kompjuteru preko telefona. A dok kod mog druga on ima bluetooth usb 2.0 kod njega mi program funkcionira super. A imam i u winamp instalirano plug in i sve, a ono mi stoi conected ali isto kao da sam promasio onaj COM port, a nisam ga promasio . E sad zanima me koliko verzija control freak-a ima za telefon i koju bi bilo najbolje da instaliram, ili neku alternativu da potrazim, ali nece ni onaj RemotePC2 blokira mi telefon kad ga pokrenem.  Smile    Smile
Ima tema o programu ControlFreak i sve moguće fore i objašnjenja konekcije. Potraži medju starijim. No ako znaš proceduru(pokreneš WinAmp i Ctrl/F na tastaturi i podesiš ono što treba) a ipak neće da ti radi onda probaj i program pod nazivom PuppetMaster koji je veoma sličan CtrlFreak-u!!! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jel nije problem da mi kazete adresu za pitanja u vezi memorijskih kartica posto ne mogu da nadjem.Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.