Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 129506 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Imam jedan problem:

Kad god mi stigne nova poruka telefon ne zvoni, niti prikazuje na glavnom ekranu da imam novu poruku, vec moram da udjem u messages da bi to znao, a kada posaljem poruku uopste mi ne stigne status report... Isti slucaj i sa propustenim pozivima - uopste ih nema na glavnom ekranu... Tek kada udjem u Log mogu da vidim da ih uoste ima... Kada restartujem telefon stignu mi svi status reports i prikaze mi sve propusteno, ali onda opet vise ne registruje... P.S. Takodje i na screensaveru mogu da vidim da imam propustane stvari...

Da li ovo moze da se resi bilo kako sem formatiranjem? Sad sam u velikoj guzvi i nemam vremena za format...

isti takav prblem sam ja imao na 6600 pa haj reko da probam na drugi telefon ubacm karticu zazvonim ne zvoni uopste kad prekinem pojavi 3-4 sekunde da imam propusten poziv i skloni se samo sa ekrana. I ja odlucim da se javim kod operatora i u toku razgovora su proverili i sredili mi to bila greska do njih. da proveris u drugi telefon kako radi ako radi sito onda ti je greska kod operatora a ne do tebe Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 4s
Moze li neko ko koristi operu mini na 6630 da mi kaze da li i kod njega program malo baguje.Kod mene ponekad zeza,ispisuje neke errore i tako to.....neradi bas u punoj snazi. Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG Nexus 5
Moze li neko ko koristi operu mini na 6630 da mi kaze da li i kod njega program malo baguje.Kod mene ponekad zeza,ispisuje neke errore i tako to.....neradi bas u punoj snazi. Smile

do sad sve mini verzije (preko 6-7) koje sam probao su radile odlično.

možda bi bio poželjan format.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
Ja stvarno retko kad imam taj bug,ali ko sto rece gospodi @seizmos mozda pomognde format Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
Imam jedno pitanjce!?! dali ce na mojoj nok6600 raditi igrice  od 10mb pa navise??? ako neko ima iskustva sa tim neka napise,da se ne macujem da skidam te igrice mislim treba da pucam kintu za njih Smile
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
Ili sam ja lud ili...jel normalno da kad proveravam memoriju na MMC kartici pokaze 126kb audio data! ja imam trenutno 9689kb
video snimci 0 a imam 6000kb
slike 4240kb a imam vise mrzi me da racunam koliko je tacno!! Jel to normalno Smile Smile
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6630 + N95
Imam jedan problem:

Kad god mi stigne nova poruka telefon ne zvoni, niti prikazuje na glavnom ekranu da imam novu poruku, vec moram da udjem u messages da bi to znao, a kada posaljem poruku uopste mi ne stigne status report... Isti slucaj i sa propustenim pozivima - uopste ih nema na glavnom ekranu... Tek kada udjem u Log mogu da vidim da ih uoste ima... Kada restartujem telefon stignu mi svi status reports i prikaze mi sve propusteno, ali onda opet vise ne registruje... P.S. Takodje i na screensaveru mogu da vidim da imam propustane stvari...

Da li ovo moze da se resi bilo kako sem formatiranjem? Sad sam u velikoj guzvi i nemam vremena za format...
Šta ti je život Smile. Pa to je ono što ja tražim ( to Gina radi ) a kod mene neradi  a ti imaš ali ti ne treba  :mrgreen:Predlog : menjamo fon za fon Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2007, 08:39:42 od zoograf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6630 1.0
@Miloss1...Ako misliš na n-gage igre , radiće i one od 30 Mb. Ne vidim razloga zašto ne bi radile.
A sto se tice tih podataka u galeriji , treba ih uzimati sa rezervom. Na primjer 6600 ne podrzava mp3 muziku , i ti ako si instalirao neki program za pustanje mp3 i ako si ubacio 100 Mb pjesama na mmc, nece ti to prikazati u galeriji. Prikazace ti samo podatke za amr , midi i  sl.... tj. formate koje podrzava taj tvoj telefon. Slicno je i sa video klipovima. Ako si ubacivao divx filmove ni njih ne racuna. Jedino sa slikama situacija bi trebalo da bude priblizna.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2007, 11:10:29 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
Ili sam ja lud ili...jel normalno da kad proveravam memoriju na MMC kartici pokaze 126kb audio data! ja imam trenutno 9689kb
video snimci 0 a imam 6000kb
slike 4240kb a imam vise mrzi me da racunam koliko je tacno!! Jel to normalno Smile Smile
Mozda format pomogne

Imam jedno pitanjce!?! dali ce na mojoj nok6600 raditi igrice  od 10mb pa navise??? ako neko ima iskustva sa tim neka napise,da se ne macujem da skidam te igrice mislim treba da pucam kintu za njih Smile
A za ovo jel skidas sa neta???
ja sam nasao samo demo verzije ali ne i cra*k
javi na pp,gde to nabavljas(ako hoces)
pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
mislim da je jedino format resenje....

Pretpostavljao sam da je tako...  Smile

isti takav prblem sam ja imao na 6600 pa haj reko da probam na drugi telefon ubacm karticu zazvonim ne zvoni uopste kad prekinem pojavi 3-4 sekunde da imam propusten poziv i skloni se samo sa ekrana. I ja odlucim da se javim kod operatora i u toku razgovora su proverili i sredili mi to bila greska do njih. da proveris u drugi telefon kako radi ako radi sito onda ti je greska kod operatora a ne do tebe Smiley

Tesko da je do operatera, jer meni poruka stigne, ali ja ne znam da je stigla... Sigurno je do softvera...

Šta ti je život Smile. Pa to je ono što ja tražim ( to Gina radi ) a kod mene neradi  a ti imaš ali ti ne treba  :mrgreen:Predlog : menjamo fon za fon Smile Smile

Smile Ako hoces da krijes poruke ili bilo sta drugo samo instaliraj Advanced Device Locks i miran si  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.