Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 244603 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zasto 1000 puta isto pitanje?
Telefon je bolji, ali da je toliko bolju da treba dati duplo vise novca.. ako ti ne treba 1.3 mpix camerica, nije. Ima svoje prednosti ali i svoje mane jer je potpuno nov kao model.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Imam par kratkih pitanja:

1. Kako da (u bilo kom exploreru_a ja koristimFExplorer 1.11) vidim ".dll" fajlove (koji su pretpostavljem negdje setovani kao sistemski pa se ne vide)?Ono kao u windowsu treba mi da ukljucim opciju "show hidden and system files".Naravno ne bukvalno da li postoji takva opcija ali na taj fazon.
2. Da li je neko imao problema sa aplikacijom CallRecorder (probao sam sve verzije sa ovog foruma 1.01,1.03) kod snimanja dolaznih poziva.Znaci ne dajite odgovore tipa setujes u "rules"  to i to jer sam sve varijente probao (a i engleski znam vrlo dobro).Sta sam skontao:znaci odlazni pozivi funkcionisu savrseno (mislim snimaju se) a kod dolaznih otprilike kao da se snimaju pozivi kojih nemas u imeniku (svi), oni koje imas u imeniku se nekad snimaju a nekad ne (nisam skontao neko pravilo ali se nagovjestava da se duzi pozivi snime mada ni to nije striktno pravilo ali se ne snimaju uvijek (iako je setovanje u pravilima da snima sve dolazne i odlazne i da me ne pita prije poziva da li hocu da snimam tj. uvijek je setovano da sve snima automatski bez pitanja kako dolazne tako i odlazne pozive).
3. Vec se pricalo o problemu zvuka za doom.Ni jedna aplikacija postavljena ovdje ne rjesava taj problem tj.doom na mom N6600 je bez zvuka.Neko rijesenje na vidiku?Instalirao sam fifa2005 (namjenjenu NGage platformi_oko 8MB) i sve radi savrseno osim (pretpostavljate) zvuka.Naime zvuk ide u pozadini normalno ali imate neprestani ton na svakih par sekundi koji mnogo iritira (ono cvak,cvak kao kad vam probija zvucnik).To je vrlo tih ton ali dovoljan da vam se igra ne igra (a inace je igra do jaja_grafika,igrivost,kompleksnost ne pretjerana,mogucnost real game ili management varijanta,bluetooth mPlayer i to).Mogu je staviti u sekciju za download ako ima zainteresovanih ali ako ne rijesimo taj zvuk mnogo ce da iritira.
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Ja nisam uspeo da igram fifu 2005 na 6600.
Mislim,radi,ali da bi dao gol moras da stanes tacno ispred njega.Fale mi oni dugmici za koso kretanje sa n-gage-a.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Probaj profiexplorer i fileman, meni rade posao..
Sto se callrecordera ... jebem li ga nisam imao problema pa ne znam
Za doom... postavio sam i verziju sa ispravljenim bugom sa zvukom...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Profiexplorer i Fileman cu da probam pa da vidim da li ce se vidjeti ".dll" fajlovi .Nisam mijenjao FExplorer iako ima dvije velike mane (nema opciju rada s vise fajlova odjednom_ono selektujes n fajlova pa radi s njima sta hoces copy/paste/cut/delete vec jedan po jedan ili da brises cijeli folder_procitao sam da ce v.1.2 to omogucavati_ i drugo sto vec rekoh ne vidim ".dll" fajlove_za to ne pise da ce se rijesiti sa v.1.2)

Onaj doom sto je postavljen poslednji Sound_fixed_v1.2 (rvgDOOM.sis od 1699KB) nazalost na mojoj N6600 nema zvuka ni s tom fix verzijom.Probao sam i tu verziju (kao sto sam i gore naveo)

Sta je sa Fifom2005?

@lukpot
Da li i ti imas problem sa zvukom kod fife2005 kao sto sam gore naveo (ili samo imas problema sa igranjem)?

PS.Da li je neko cuo za Symbian program koji moze navodno da detektuje radar (mislim da N6600 uz pomoc tog programa "uhvati" radar_naravno policijski mi je najzanimljiviji )
Kako sam lice iz tehnike to se cini prakticno tehnicki nemoguce (jer GSM telefoni rade na 900/1800MHz a frekvencija radiotalasa koji emituje radar je sigurno drugacija_jer da je ista ometala bi prijemno polja od bazne stanice).Sto se tice ovih novih laserskih radara tu je sigurno mrka kapa sto se tice detekcije na ovaj nacin.
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Ima li neko paraemtre za GPRS i MMS za Sony Ericsson k700i 063 Mreza.
SerbianFighter da ne znas mozda ti?
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Ima li neko parametre za GPRS i MMS za Sony Ericsson k700i 063 Mreza.
SerbianFighter da ne znas mozda ti?
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Da li postoji Karaoke program za nokiju koji moze da pusta .kar fajlove???
i naravno ako postoji da li postoji u bazi sa programima i igrama za symbian?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
MOBTEL 063 - GPRS PODEŠAVANJE:

Uđite u Meni i odaberite opciju Connectivity
Odaberite Data comm. i zatim Data accounts
Odaberite New account , za Account type oznacite GPRS data
Kao ime upisite mobtel gprs , i unesite sledece parametre:
APN: internet
User id: mobtel
Password: gprs
Pritisnite Save za zavrsetak unosa i dva puta tipku NO da biste se vratili u Connectivity
Odaberite Wap options
Odaberite Wap profiles , a potom izaberite New Profile
Unesite novo ime profila gprs wap i pritisnite OK
Connect using : izaberite predhodno setovanu “ mobtel gprs ” data konekciju i pritisnite OK
Sa strelicom prema dole dodite do IP address : 217.065.192.033 , pritisnite OK i potvrdite sa Save
Izaberite profil “ gprs wap ” s popisa profila i pritisnite Select, pa ponovo udite u WAP profiles , bice Vam oznacen Vas profil, odaberite Edit , pa udite u Advanced , pritisnite Select.
Odaberite Chg. Homepage i pritisnite Select, za ime upisite npr. “ mobtel ”, i jos jednom pritisnite OK.
Udite u Address, unesite http://wap.mobtel.co.yu , i pritisnite OK
Za User ID : ostavite prazno
Za Password : ostavite prazno
Izaberite Security , potom izaberite Off i potvrdite sa Select
Izaberite Show pictures , potom izaberite On i potvrdite sa Select
Vratite se u glavni meni,odaberite Internet services
Odaberite opciju More u donjem desnom uglu, oznacite mobtel , i pokrenite konekciju ili pritisnite dugme sa desne strane aparata.

MOBTEL 063 - MMS PODEŠAVANJE:

U glavnom meniju pronađite opciju Connectivity - pritisnite Select
Data comm.- pritisnite Select
Data accounts - pritisnite Select
New account - pritisnite Select
GPRS data - pritisnite Select
Name - Upišite: Mobtel MMS
APN – Upišite: mms
User ID – Ostavite prazno
Password – Ostavite prazno
Izaberite Save
Pritisnite Back da bi se vratili do opcije Connectivity
WAP options - pritisnite Select
WAP profiles - pritisnite Select
New profile - pritisnite Select
Name – Upišite: Mobtel MMS
Connect using – pritisnite Edit i izaberite Mobtel MMS
IP address – Upišite: 217.065.192.033
Izaberite Save
Pritisnite Back i vratite se do glavnog menija.
Izaberite opciju Messaging - pritisnite Select
Picture - pritisnite Select
Options - pritisnite Select
Validity period – Izaberite Maximum
Read report – Izaberite Off
Delivery report - Izaberite On
Restrict messages - potvrdite
Home network – Izaberite Allow
Roaming network – Izaberite Always ask
Filter – Nisu potrebna podešavanja
Content alert – Izaberite On
Message server – Upišite: http://mms.mobtel.co.yu/servlets/mms
WAP profile - pritisnite Select i odaberite Mobtel MMS
Pritisnite Back i vratite se u glavni meni
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
kako moze na nokiji 6600 da se sms poruke iz inbixa sa tel. memorije prebace na mmc memoriju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.