Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 238580 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
mob
Nokia E71
Nije u tome problem, nego on izmedju ostalog trazi i neki IMEIs koji niti znam na shta se odnosi niti igde mogu da nadjem...
IP sačuvana
social share
Potpis prevelik.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
O boze.
Imei je jedinstveni broj koji svaki telefon ima i na osnovu koga se svaki telefon razlikuje.. kako si uspeo da registrujes i jednu aplikaciju kad svi kegeni traze imei.... kucas *#06# i on ti ispise.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
mob
Nokia E71
To sam i predpostavio i ukcao. U jednoj verziji programa mi je i prihvatio i nishta se nije promenilo (pritom je rekao da je registracija uspela) a ovaj koji si ti postavio nece ni da prihvati.
IP sačuvana
social share
Potpis prevelik.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Radi bez ikakvih problema. Svi ga koristimo i radi kao pesma.
Sam si kriv sto instaliras novije verzije bez registacije pa preko njih starije, ako ti pravi probleme mi sa time nista nemamo.
350 ljudi je probalo taj oxygen i svima radi bez ikakvih problema.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
mob
Nokia E71
Evo sad mi je prihvatio reg. iz jedno 30-og puta......
IP sačuvana
social share
Potpis prevelik.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To znaci da ga nisi pravilno ukucavao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Citat: mandoyu
3. Neka mocna stoperica ali da bude .sis (ima neka .jar ali neradi kako treba, takodje sam naisao na stopericu u programu "talkingclock" ali mi to ne odgovara jer mi treba jednostavniji pristup)
4. Neki bolji Notes od ovog sto ide uz softver (znaci smeta mi sto kada citam text umesto da prelazi na sledeci red on nekad predje a nekad skoci kao na kompu kada pritisnete "Page Down", e sad ne bi bio problem da stalno skace nego ovako kako mu se cefne. A to znacajno otezava citanje tekstova. I nije samo to zamerka, jos je i sto su veliki fontovi pa mi malo teksta stane na "jednu stranu", pa se cesto odlucim da tekstove pisem kao MMS poruku jer mi je preglednije.

3. Ima stoperica: Ja koristim PocketCounter (mora biti instaliran na telefonu, ne na MMC), a ima i neki mSWatch ili tako nesto...
4. Ako nadjes, javi i nama jer i ja tako nesto trazim.
IP sačuvana
social share
"Cuda nisu u suprotnosti s prirodom, nego sa nasim saznanjima o prirodi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Citat: pisac_1
Skinuo sam ovdje Media Safe i instalirao na 6600 bez ikakvih problema. Medjutim, nakon sto sam ukucao onaj prvi cod i napravio novi pasword, a zatim izasao iz programa, nisam vise mogao ponovo uci. Kada ukucam odgovarajuci pasword, izbaci mi da sam ukucao pogresan. Vise puta sam izbrisao i ponovo instalirao probram i uvijek mi se isto desava. Gdje je zapelo???

Nadji fajl Mediasafe.ini negdje u C:\System\ ili C:\System\Apps\ pa ga obrisi i onda startuj program. trebao bi te pitati za sifru ponovo, kao prvi put... podesi je i to je to.
IP sačuvana
social share
"Cuda nisu u suprotnosti s prirodom, nego sa nasim saznanjima o prirodi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa jel probao neko power notes?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
Ja sam probao Power Notes, ali nisam shvatio kako se u njega ukucava tekst, shvatio sam sa je to neki podsetnik tipa snimis glas i onda te to podseti... uglavnom nije ono sto meni treba.
E sad jedno pitanje:
Sta znaci potpuno formatiranje telefona....
Pretpostavljam da to nije sa sifrom *#7370#
Ako nije - ako je to neko "povrsinsko" onda zna li neko kakva je razlika. Posto se meni cini da sam jednom formatirao telefon sa nekom sifrom sto pocinje sa *#3???#...
I jos samo jedno pitanje. Posto ja imam samo Card Reader... Logican je problem da uvek kada formatiram telefon moram da nadjem nekog ko ima slican tip telefona da bi mi preneo (preko bluetooth-a) neki od File Manager-a da bih mogao da nastavim sa snimanjem softvera. E sad moje pitanje se odnosi na to da li neko ima ideju kako taj problem da se prevazidje... da li je moguce snimiti na karticu (MMC) raspakovan neki od File Managera...kako bih uopste mogao videti bilo koji file na telefonu.
Uzgred da ponovim da imam 3650 (tako da nemam ugradjen file manager kao 6600).

Antitheif, photocute - ne funcionise na mom telefonu (naravno zato sto su predvidjeni za 6600 i 7610  ali da skratim vreme ljudima koji ce procitati sta radi na 3650 a sta ne) - kroz moj telefon je proslo najmanje 500 aplikacija... a imam jos da testiram 350 MB
Quick Word - je samo za pregled file-ova, ali ne i za edit-ovanje

Evo ako nekog zanima sta kod mene radi OK a da iole vredi:

AppMan v.1.04
AnsweringMachine v.1.13
BlackList v.1.0
Blustreamer
Calcium
CallCheater
CallRecorder v.1.01
CamcoderPRO v3.7.4
Camtimer
FaceWave Messaging v.4.2
FExplorer v.1.10
Gscalc
Lady Chatterley's Lover 1.0
MateFinder
NetFront v.3.1
OplogoMan v.1.0
Print (Hewlett Packard)
ProfileMail
Psiloc Extended Log Evaluation v.1.11
Psiloc Total irRemote Evaluation v.1.45
PhotoFusion v.2.25
Resco Viewer v.4.20
SeleQ v.1.6.5i
SmartMovie
SMSFake
SMSTimer v.1.10i
SlovoEd CR-EN v.1.1
Symbianware Fullscreen Caller v.2.07
TallkingClock
Torch
UltraMP3 Player v.1.22
Wallpaper Changer v.1.02
Yellow PhotoSMS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.