Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 237631 puta)
Svakodnevni prolaznik

;-)

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 474
mob
SonyEricsson Xperia ARC
Ejjjjj ne radi mi mumsms
znaci i stavim na listu i sve i opet nista zasticeno nije Smile((((
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
@SerbianFighter ili ko god moze
jel ima negde da se nadje sledece:

Gobbles The Turkey Mobile Pet
Ellite Trooper Mobile Pet
Handwriting Spy
Wayfinder EuroGuide
Volcano DSS
Tiger Mobile Pet
Profi Tool:Black list
My Staff
Hustler Poker "Lady"
Strip-Poker:Mariah

Hvala unapred Smiley
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Zastava Beograd
Citat: GoGzS
Ej ljudi, downloadao sam neke igre za n-gage i kupio za njega MMC karticu od 128 megabajta, interesuje me kako da prebacim te igrice na mobilni, imam USB kabel za Nokiu i ne mogu da ga j***š
(downloadao sam tony hawka)

Primetio sam da coveku bas niste dali najbolji odgovor...pa reko da pripomognem, iako je bilo davno,ali mozda se nadje jos neki kao on.

Za Tony Hawk Pro Skater ti treba Blizzard Installer, igooglaj ga, znam da ja jesam.

Kada ga intaliras (kao svaki .sis fajl, to imas na forumima lepo objasnjeno)
Pokrenes instalaciju iz blzinstapp, tj. tog Blizzard Installer-a, pri tom da ti bude instalacija na root-u. A druge igre se instaliraju kao i svaki srudi .sis fajl.
I potpuno je pogresno terati jude da kupuju bluetooth adapter kad su vlasnici N-Gage blagosloveni USB-om!!!!!!!!!!

A sto se toga tice da da ne mozes da prebacujes fajlove preko USB-a...jednostavno nije moguce posto ga svaki XP prepozna k'o lood!
Jedino ako nemas neki stariji Win.Onda stvarno trebaju neki driveri, pa probaj da ih nadjes(btw. prepoznaje N-Gage kao local disc (npr. I: )).

Ako nekome treba pomoc oko n-gage-a neka mi pise.
IP sačuvana
social share
C'est La Vie...

Carpe Diem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Zastava Beograd
Citat: SerbianFighter
Jel ti malo 2000 aplikaija koje sam postavio?!
Gleda li iko od vas uopste kad ovde ulazi.

E Brate, veruj mi da sam pregledao bar 3 cela foruma koja uredjujes i stvarno ti se divim sta trpis...

Way to go...

I samo nastavi!!!
IP sačuvana
social share
C'est La Vie...

Carpe Diem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Zastava Beograd
I da ne zaboravim, kad pises za koji je teelefon u 90% slucajeva ne pises da je I ZA n-gage! Pazi da se razumemo, nemaju svi n-gage samo zbog igrica!
On je takodje ubedljivo najjeftiniji telefon sa 6.1S OS-om...Zar ne???
Ne racunam  tu i 7650, jer nema MMC karticu, a i on je 6.0S OS ako se nevaram.
Uzgred,radi mi 90% programa odavde, ako ne i vise.
Btw. citao sam na stranim forumima da su liku mobilni operateri (zaboravih gde???) ugradili dzabe 7.0 na n-gage. Kolko sam shvaatio otisao lik kod njih i oni, opa, 7.

Eh, sto to nema kod nas. Secam se kad sam sam upgrade-ovao moj SL45. To su bili dani.

I interesuje me, ne bilo koji, probao sam vecinu odavde, vec neki GLASNI MPplayer!!!
To je toliko tiho u odnosu na radio, da to nije normalno!!!

Da li ima neki rogramcic da probijem onu barijeru i da g apojacam bar skoro kao radio...

Btw. MP3 player je najjaci na SL45, kvalitetan je do bola. Ladno daju iste sluske kao sto su bile na njemu i za SX1, a verovatno i za neke novije.
IP sačuvana
social share
C'est La Vie...

Carpe Diem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Tehnicki je nemoguce uraditi upgrade sa 6.1 na 7.0 Smiley Isto tako 7650 ima 6.1 al to i nije toliko bitno.
Gavro... nemoj sreco nemoj danas, svima radi samo si ti nadaren pa ne umes da podesis...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
Citat: SerbianFighter
Probaj promeniti ekstenziju fajla iz .rar u .jar

pa probao sam i nece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Onda je u pitanju rip igre iz njenog direktorijuma... = treba je iskopirati onakvu kakva je u system/apps/ime igre/ na mmc
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Zastava Beograd
Ok, onda opet lazu... ja se opet izvinjavam. Nisam izmislio majke mi mislim i da imam negde sacuvano...cekaj...

"N-Gage Forums -> N-Gage Forums -> General N-Gage Discussion

Edwardo Posted: Feb 27 2004, 06:50 PM  

The network can do it because a mate of mine went to the T-Mobile shop and had his upgraded by them. Took them 2 hours... "

Evo da ne bude da lazem!!!!

E, posto ja uvek trazim nemoguce, da li postoji neki file manager za PC>N-Gage preko USB-a!
I da pomenem onaj PROFI Mail i SnakeS su supeeer!
Ono je definitivno najbolja zmijica...
Da li neko zna koji jos mail preko kog web mail servera mogu da saljem poruke preko Profi mail-a, posto mi blue bottle ne radi...
IP sačuvana
social share
C'est La Vie...

Carpe Diem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Btw...gore navedene igre i aplikacije se mogu videti na sajtu http://www.jamster.co.uk , naravno ,sve se placa, a + ne podrzavaju nase operatere
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.