Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 694 695 697 698 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 246384 puta)
Ucesnik diskusija

bolje da sam kupio alcatel DB

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia n91
Postavio sam ovo slicno pitanje pre neki dan ali nisam dobio konkretan odgovor!
Imam problem sa slanjem poruka sa N91! dok se poruka salje telefon ne moze da se koristi(kao da je zablokirao) nekih 40 sekundi! kako da otklonim kvar? da li da mi neki servis ubaci novu verziju symbiana 9.1 i da li ce to da bude resenje za moj problem? hvala unapred!
« Poslednja izmena: 17. Avg 2006, 18:00:51 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Jesi li probao neku drugi SIM karticu od nekog drugog operatera u tom telefonu?!?
Jesi li možda instalirao neku aplikaciju "pisanu nogama" koju si kasnije kao izbrisao?!?
Možda ima nekih extra podešavanja u samim porukama?!? Kako ti je podešen telefon "dual" ili ne? Zatim, podešavanja za SMS - centar, pa trajnost, kako se šalje(text ili sl.) .....
Ako ništa od ovoga .... onda je stvarno do telefona.
Mada iskreno, rešenje mi nije poznato!
Stvarno ne verujem da je do firmvera - no sve je moguće kod ove nove serije! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ovako da li moze neko da mi okaci fajl koji u smart settings pretvara onu glupavu zvezdicu u nesto drugo ili je sklanja,postavio je cigla to ali meni to nece da radi kaze da ce mozda imati neki error kad instaliram i pita da li da instaliram ili ne ja kazem da i posle kad zavrsi pise system error i onda mi pomeri ceo smart settings.Znaci da li ima neko neki fajl koji je za 6630  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Postavio sam ovo slicno pitanje pre neki dan ali nisam dobio konkretan odgovor!
Imam problem sa slanjem poruka sa N91! dok se poruka salje telefon ne moze da se koristi(kao da je zablokirao) nekih 40 sekundi! kako da otklonim kvar? da li da mi neki servis ubaci novu verziju symbiana 9.1 i da li ce to da bude resenje za moj problem? hvala unapred!
P.S. samo da dodam: nisi jedini koji ima ovaj problem sa slanjem SMS poruka. Ceo net je pun pritužbi na slanje SMS poruka sa nokije N91 i uglavnom se svi slažu da je u pitanju firmver i nekompatibilnost istog sa gomilom mobilnih mreža. Verovatno će ovaj problem rešiti neka od narednih revizija firmvera, no do tada ... kako neko reče: "prodao sam ga" .... prodaj ovu kantu i kupi ko čovek N70 ili 6680 i uživaj u softveru do mile volje!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ovako da li moze neko da mi okaci fajl koji u smart settings pretvara onu glupavu zvezdicu u nesto drugo ili je sklanja,postavio je cigla to ali meni to nece da radi kaze da ce mozda imati neki error kad instaliram i pita da li da instaliram ili ne ja kazem da i posle kad zavrsi pise system error i onda mi pomeri ceo smart settings.Znaci da li ima neko neki fajl koji je za 6630  Smile
Ja sam postavio 1.10/1.11 verziju windows ikonice(koja pretvara onu glupavu zvezdicu) zajedno sa programom u download sekciji i svima radi perfektno.
Samo pazi, za verziju 1.0 i 1.01 ikonica nije ista - instalira se poseban fajl za promenu ikonice i takodje ga ima u download sekciji!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630
Ovako da li moze neko da mi okaci fajl koji u smart settings pretvara onu glupavu zvezdicu u nesto drugo ili je sklanja,
zar nemas u start menu /start icon/disabled ?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia n91
koristim 065,a probao sam i 063! isto se desava!
ma nisam ni jednu aplikaciju instalirao(iskreno nisam ni jednu nasao :[1]Smiley
od podesavanja za sms koje nije imala 6680 ima "haracter encoding"(moze da se odabere reduced support i full support)
bio je podesen na GSM sad sam ga stavio na dual i isto se desava! za sms centar mi je sve ok podeseno!
Ja mislim da je do softvera ili ne daj boze do telefona! ako je tel u pitanju ima da se ubijem! jedino mi preostaje da odnesem tel u neki service i da mi ubace novu verziju pa neka mi BOG POMOGNE!
Hvala ti u svakom slucaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia n91
znaci nije samo moj fon u pitanju! sad mi je lakse! pa ja sam prodao 6680 zato sto sam ovaj dobio ,a sad treba da ga kupim ponovo! STA SAM BOGU ZGRESIO!!! sta da radim!sacekacu novi firmver pa sta bude neka bude!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple Iphone 4
Help!!! Instalirao sam na N70 program- Skyestream.Ltd.SkyeCaller.v1.50.S60.SymbianOS7.Cracked-SyMPDA.sis da probam umjeto FSCaller-a sa kojim nisam zadovoljan i ne moze da se pokrene samo blicne na tren!Sto je u pitanju,da li mu smeta FSCaller(kojeg sam disejblovao,mada postoji na fonu)ili ova verzija nije kompatabilna za N70,pa ako nije nek neko postavi link sa verzijom koja provjereno radi...thanks
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Uglavnom pravi problem kada je više takvih programa instalirano. Obriši FSCaller, pa probaj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 694 695 697 698 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.