Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 594 595 597 598 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 246960 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6233
Da li je neko koristio neki slican program programu Papirus, neki scheduler?
Interesuju me iskustva, i to pre svega kako je uredjen deo za postavku rodjendana i da li ga ima uopste.
Da li postoji neka aplikacija koja ovu tematiku obradjuje na nacin kao sto je na npr. 7210(i citavu liniju nokia aparata), hoces da postavis podsetnik za rodjendan, dobijes izbor da uneses godinu rodjenja, vreme podsecanja...?

U Papirusu ne postoji kategorija Birthday, mozes da je napravis, ali kad hoces da stavis podsetnik rodjendan moras da ides na anniversery...itd, a to nije bas to.

Svaka pomoc i savet su dobrodosli, jer me uzasno razocarava ceo kalendar i sistem podsecanja na symbian60 telefonima.
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
molim vas pomozite gasi mi se moj 6600 zamijenio sam bateriju i opet isto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6600
Full phone formatting on a 6600!

If you encounter situation like below on your 6600,
1. Blank screen phone unable to reboot.
2. Phone only able to boot-up to "Nokia" word screen.
3. Install some program but not able to uninstall it after that.
4. Error messages such as "Child Installer" keeps popping-up.

Do a Full phone formatting on your 6600! as steps below,

1. Make sure you have at least 3/4 charge of battery power left.

2. Backup your contacts list and personal files to MMC memory card.

3. Switch-off your 6600 phone.

4. Press and hold 3 keys;

Green dial key, * (star key) & no. 3 key and then press the power on/off to swtich on the 6600 phone.

Remember, do not let go all of the keys and hold keys until you see a formatting word screen show!

5. After a few minutes when the Full phone formatting completed, your 6600 will back to original system and factory settting.

All apps installed & not of the phones' default will be lost. If you did a backup on your mmc, you can restore it back to the C drive again.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
Da li je neko koristio neki slican program programu Papirus, neki scheduler?
Interesuju me iskustva, i to pre svega kako je uredjen deo za postavku rodjendana i da li ga ima uopste.
Da li postoji neka aplikacija koja ovu tematiku obradjuje na nacin kao sto je na npr. 7210(i citavu liniju nokia aparata), hoces da postavis podsetnik za rodjendan, dobijes izbor da uneses godinu rodjenja, vreme podsecanja...?

U Papirusu ne postoji kategorija Birthday, mozes da je napravis, ali kad hoces da stavis podsetnik rodjendan moras da ides na anniversery...itd, a to nije bas to.

Svaka pomoc i savet su dobrodosli, jer me uzasno razocarava ceo kalendar i sistem podsecanja na symbian60 telefonima.

Nema boljeg podsetnika od Papirusa...ne kazem da je savrsen, vec dai bolji nije napravljen...nazalost... Smile

Sto se tice rodjendana...postoji Smart Birthday...u koji se unose datumi rodjendana...imas mogucnost da postavis i da te alarm podseti na taj dan...a u vezi je sa defaultnim podsetnikom tako da se to sto uneses i tamo cuva...Ima jos i Happy.Birthday program koji je slican ovome...mislim da jos jedino ima dodatak da podesis da telefon sam, na taj dan kad je nekom rodjendan, posalje SMS poruku sa rodjendanskom cestitkom...
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
znam kako se koristi pretraga ali preko nje ne moze da ga nadje Smile,a sto se tice pitanja,pa tema se tako zove,zar ne?
Ljudi, @kope vam je napravio uzuzetno laku i preglednu pretragu download sekcije("Symbian S60 download: Games and applications") - precizno: ovde: [pretraži na Ctrl/F]

Za više informacija: - Postavljanje programa samo u Symbian S60 Download-u!]
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630, N79
pitanj nije u vezi symbian programa, nisam hteo da otvaram novu temu!

interesujeme koji telefoni, PDA i pocket pc poseduju integrisam GPS u sebi???  Smile
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4s
Jel postoji neki program preko koga bih bluetooth vezom mogao da udjem u drugi telefon i pogledam fajlove sa tog telefona(tu funkciju imaju samsung telefoni,koji su za 10 klasa losiji po funkcijama od nasih S60 telefona)
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Jel postoji neki program preko koga bih bluetooth vezom mogao da udjem u drugi telefon i pogledam fajlove sa tog telefona(tu funkciju imaju samsung telefoni,koji su za 10 klasa losiji po funkcijama od nasih S60 telefona)
Bilo je price,Bloover 1 i 2,bt exploler i jos neki ne mogu da se setim,ali nece ti nicemu sluziti jer mogu da provaljuju u starije telefone...i da imas ih u dw. sekciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
pitanj nije u vezi symbian programa, nisam hteo da otvaram novu temu!

interesujeme koji telefoni, PDA i pocket pc poseduju integrisam GPS u sebi???  Smile

ne mogu da ti nabrajam.... mogu da ti dam preporuku jednog, kako kazu, odlicnog telefona sa integrisanim GPS-om u sebi..... u pitanju je Motorola A1000.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 sisa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800
kupio sam rs mmc card 256mb marke hama. kad je ubacim u nokiu 6630 nece da radi. u telefonu pise da nema mmc. probao sam je na foto aparatu i radi. zna li neko sta daradim
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 594 595 597 598 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.