Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 547 548 550 551 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 236352 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
zna li neko odakle mogu da se skinu mape Beograda i Srbije za program,Map View GPS2 Smile

Evo linka za mape SCG-a, Beograda, Novog Sada, Niša ...i još nekih gradova Srbije...
http://www.gpsserbia.com/A925%20maps.htm
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Svaka čast mudrice!  Smile Smile Smile
Ja se ubih tražeći baš ovaj sajt i nikako da naletim u moru nekih gluposti na hard-u!!!!
Ovo je jedan od možda najboljih sajtova posvećenih samostalnoj izradi GPS mapa. Stvarno vredi prelistati ga. Pored softvera potrebnog za takvu izradu postoji i dobar tutorijal za rad sa softverom!!! Smile
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
Cigla tel. ... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 4s
NinaNina         m n o g o      t i     h v a l a Smile       Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5800xm
hm Smile imam problem sa "VideoRingtones v1.02 S60v2 SymbianOS" kada namestim neki video snimak u formatu 3gp ili mp4 ide zvuk a slika zamrljana totalno ,sta da radim i sto se to desava? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
SlovoED 2.0 je bolja verzija. Ja već dva meseca koristim ovu trial verziju (nema kreka) i nema nikakvih ograni�enja, �ak ni ne smara da mora da se registruje! [SlovoED 2.0]
Ima "leka" i za "dvojku", samo je trenutno beskoristan, jer program radi lepo i bez nj.!!!

koji je "lek" za dvojku,jer kad ubacim neki novi jezik onda neće da radi nego uduši pitajući za registraciju. Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 4s
Da li postoji neki program za kameru na 6630,koji pravi slike veceg kvalitete,od ovog ugradjenog fabrickog,pitam posto sam imao takav program na 6600,pa me interesuje da li nesto tako postoji i za 6630 Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Da li postoji neki program za kameru na 6630,koji pravi slike veceg kvalitete,od ovog ugradjenog fabrickog,pitam posto sam imao takav program na 6600,pa me interesuje da li nesto tako postoji i za 6630 Smile
Postoji onaj što daje sliku od dva megapiksela. Raspravljano je o tom programu samo ne mogu da se setim imena. Javiću ti vrlo skoro, samo malo da prelistam hard......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6600
Ne znam da li je neko postavljao slicno pitanje, pretrazio sam malo i nisam vidio.Naime, formatirao sam mmc karticu a na njoj je bio file manager. Sada nemam file managera a imam n3650. Trenutno nemam bluetooth dongle da ga instaliram a kada ga prebacim preko card readera ne mogu da dodjem do programa na kartici jer nokia 3650 ne posjeduje nikakav fabricki file manager. Zna li neko nekakvu caku, nema sta nisam probao ali ne mogu da pristupim mmc kartici nikako  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
koji je "lek" za dvojku,jer kad ubacim neki novi jezik onda neće da radi nego uduši pitajući za registraciju.
slovoed 2.0 aesthetic patch - uklanja ekran koji traži registraciju i samim tim čini program registrovanim. Vidim da korisnici tvrde da "leči odlično"!!!
Postaviću ga u download sekciju do programa SlovoED Srpsko - Engleski 2.0.zip na 21. strani! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 547 548 550 551 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.