Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 485 486 488 489 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 250146 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Jaoo, ma pitaj bre @kope, on je mislim 100 puta objašnjavao. Ja moram da priznam da nisam zapamtio celu proceduru. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

BP

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N-Gage
dajte ljudi stvarno nisam toliko pametan, neznam u cemu je stos igra je za ngage a nemu gu je ni pregba cit na mobitel "memory low"
kako cu da instaliram trebali mi neki poseban software ili sto??????????igra je iz 6 djelova po 7,5 mb

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Mr Thq
uni 8
Ogame
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1
mob
HTC wildfire
cigla sta je sa mojim mp3 problemom
u pcsuitu ti je podeseno da automatski konvertuje fajlove trebas to da iskljucis ili ubacuj direktno kao poruku ili preko citaca kartice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 6600
Ne mogu da otvorim program uopste, izbaci me odmah. Lako bi sve islo da se moze otvoriti. Isao sam preko SeleQ-a i nadjem ga u memoriji telefona izbrisem iz foldera “Install” i nestane u app manageru ali folder “Disinfector” ostane na C disku, kada bilo sta pokusam iz njge izbrisati odmah mi se vrati. I onda mi izbaci poruku: “App. closed disinfector ldr-import 2”. Ovu poruku mi u poslednje vrijeme cesto izbacuje, bilo da nesto radim na telefonu ili da telefon miruje. Nervira me strasno. Evo opet izbaci joooooj!!! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1
mob
HTC wildfire
instaliraj appman 1.04 preko njega vidis aplikacije koje su otvorene onda lepo stanes na tvoju imas opciju kill onda odes i deinstaliras je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Pa instaliraj ponovo program, zatim primeni proceduru koju ti ranije objasnih i deinstaliraj ga laaganica. Ja sam takodje probao ovaj prog., i onda Tools/unload disinfector i potvrdiš i onda deinstaliraš kao bilo koju drugu aplikaciju!
Btw. ovo je antivirus koji pronalazi virus u telefonu obavezno pa postojao on u njemu ili ne(meni je našao jedan) i to po rečima gotovo svih korisnika istog programa! Smile

Ili lepo uradi kako reče @djole ako te mrzi da ga ponovo instaliraš. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
dajte ljudi stvarno nisam toliko pametan, neznam u cemu je stos igra je za ngage a nemu gu je ni pregba cit na mobitel "memory low"
kako cu da instaliram trebali mi neki poseban software ili sto??????????igra je iz 6 djelova po 7,5 mb

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Počni odavde: [NGage games....], pa zatim nastavi: [ovde] ili cimni @djwhite ako je raspoložen da ti objasni problem "memory low"!
« Poslednja izmena: 07. Apr 2006, 16:21:24 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

BP

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N-Gage
djole daj molim te pomoz,i koliko puta moram zamoliti da mi neko pomogne,
kako instalirati igru na ngage igara je iz 6 delova po 7,5 mb jedva je nadje i sad nista
dali postoji neki program ili nesto slicno
IP sačuvana
social share
Mr Thq
uni 8
Ogame
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

BP

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N-Gage
ej cigla legenda si
IP sačuvana
social share
Mr Thq
uni 8
Ogame
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 6600
U appman-u ne mogu da killujem sledeci proces "mdkernel32" a to je dio ovog programa, kad hocu da ubijem taj proces izbaci me iz appmana, sve sam to pokusao. Izbaci mi poruku "app. closed appman kern-svr 1" pokusam opet da ga izbrisem i nece!!! Probao sam da ga ponovo instaliram ali mi i to nije moglo da pomogne, ne mogu da udjem u program, ne znam zasto. Zna li neko jos neki nacin??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 485 486 488 489 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.