Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 234417 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Vapa Cacak
mob
LG G2
Zeleo bih da kupim SIEMENS SX1,pa Vas molim za misljenje o telefonu,trajanju baterije,kucanju poruka... UNAPRED ZAHVALJUJEM.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne bi zeleo da ga kupis, samo mislis da bi zeleo Smiley
Telefon je skup, nekonvencionalan , ima zastareo symbian, ima istu autonomiju kao i ostali telefoni.
Na onome je nemoguce bez 2 ruke uposlene ista otkucati a posto ima mator symbian dosta aplikacija na njemu ne radi + sto vecina igara i programa koji koriste mogucnosti koje daje 3x4 tastatura ne rade normalno jer je raspored tastera uvrnut.
Velik je, jako lose lezi u ruci a skuplji je od konkurencije.
Uz njega ne dolazi cak ni mmc i pored visoke cene.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Citat

Cim ih instalira znaci da ih stavlja u za njih predvidjeno mesto, one kao sis file ne mogu funkcionisati, raspakuju se na mbm i skn file i onda rade

Ma sad je sve OK sto se tice tema.
Juce sam prvi put otkako imam ovaj telefon probao instalirati neku temu te sam zato malo zapinjao (znate i sami kako je kad se nesto radi prvi put) ali sad je sve OK.
Jedino je jos uvijek aktuelan "closing main application" problem ali valjda cu i to rijesiti nekako.
Ako formatiram telefon da li ce to pomoci nesto i da li cu izgubiti podatke sa MMC-a (pretpostavljam da necu ali opet da priupitam)?
I da li ce aplikacije koje sada rade dobro nakon formata telefona nastaviti raditi OK ili ce se morati reinstalirati (pretpostavljam da svaka aplikacija koja je instalirana na MMC instalira neke male fajlove i u memoriji telefona pa zato to pitam)? :|
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nemoj da formatiras telefon, nije to do telefona, to je do mmc.
Kad uradis full format, telefon nece ni moci da pristupi mmc.
A ako uradis *#7370# neces obrisati nista sem od aplikacija i onako, te neces resiti problem verovatno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Pa sta da radim onda?
Ovo mi je potpuno nova MMC koju sam dobio prije par dana i sve je bilo super, programi su lijegali u nju jedan po jedan (pazio sam da instaliram samo one za koje sam se "uvjerio" kroz vase diskusije da su full i da rade) a onda sam pokusao instalirati Space Doubler i cini mi se (mada nisam bas najsigurniji) da su od tada poceli problemi.
Evo sta se zapravo desava. Kad startujem telefon prije nego se i pojavi ona scena sa rukama koje se drze zacuje se zvuk koji obicno oznacava da se neka aplikacija zatvara. Par sekundi nakon toga se pojavi poruka"App. closed Main" i ja imam samo opciju OK koju ja stisnem i onda se pojavi osnovni ekran ali samo sa opcijom Back. Kad je stisnem onda se tek u potpunosti pojavi cjelokupan osnovni ekran.
Sta bi tu mogao biti problem?
Napominjem da sam prije ubacivanja navedene nove MMC (512 MB) izvrsio format telefona i da je telefon prihvatio karticu bez prolema.
Takodje, dva programa (total ir i media safe) su na pocetku radili lijepo da bi se nakon par dana desilo da total ir-u ne mogu uopste pristupiti (nema sanse da ga otvorim, jednostavno ne reaguje) a media safe mi trazi neki password (neko je vec objasnio da ima isti ovakav problem).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa sto si instalirao space doubler.... to ima smisla koristiti na 7650 gde nemas memorije, na 6600 ima koliko volis Smile Mislim ne znam je li do toga ili nije, ali svejedno to ti ne treba u zivotu...

Sto se total remote tice.. ne znam meni on od danas ne radi, juce je radio, a danas ne radi jer sam celo popodne pokusavao da nabudzim nesto od psilicovih proizvoda pa sam u principu boga oca obrisao..
On the other hand... media safe mi radi savrseno....

Korisna stvar.
Probaj pri bootu izvaditi mmc, tj bootovati telefon bez mmc pa vidi da li brljavi, ako ne, dakle sve je ok, ako da, format mmc pa jovo nanovo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa sto si instalirao space doubler.... to ima smisla koristiti na 7650 gde nemas memorije, na 6600 ima koliko volis Smile Mislim ne znam je li do toga ili nije, ali svejedno to ti ne treba u zivotu...

Sto se total remote tice.. ne znam meni on od danas ne radi, juce je radio, a danas ne radi jer sam celo popodne pokusavao da nabudzim nesto od psilicovih proizvoda pa sam u principu boga oca obrisao..
On the other hand... media safe mi radi savrseno....

Korisna stvar.
Probaj pri bootu izvaditi mmc, tj bootovati telefon bez mmc pa vidi da li brljavi, ako ne, dakle sve je ok, ako da, format mmc pa jovo nanovo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Citat

Korisna stvar.

Uradio sam ovo sto si mi predlozio i bez MMC-a telefon se dize bez ikakvih problema a kad ponovo stavim MMC i startujem ga desava se vec opisano.
Sta to znaci, da je greska do MMC-a ili sta vec?
I ako je greska do MMC-a kako da je formatiram pravilno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne greska do mmc, nego greska na mmc, dakle neka od aplikacija koje su na mmc zezaju. Probaj uninstalirati najsumnjivije dakle one koje ti ne rade. Ako nece, postavili smo uputstvo u tips&tricks kako da obrises.
Pa onda vidi sta ce biti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
moze li mi neko reci koji se prog koristi za pravljenje teama za 6600?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.