Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 715 716 718 719 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 237675 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N70
Decaci pomozite mi da nadjem igricu all SolSuite tako nekako,imala sam ali mi je isteko registry,pa ako neko ima ili zna gde da skinem zahvalicumu se.To je igra sa kartama ima ih oko 100 u toj igrici?I da umalo da zaboravim postoji li program koji uz pomoc bt menjas programe na svom televizoru ili nesto radis na kompu?ako postojiima li neko upustvo za to?
« Poslednja izmena: 03. Sep 2006, 04:14:04 od administratorka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 
Trazim igru "War Diary: Torpedo" by Rovio za symbian60.

Ako je neko ima ili zna gde moze da se nadje, molim da prijavi.
Mada na emule je nisam nasao, tako da sam prilicno izgubio nadu da cu je u skorije vreme nabaviti.
Da si kojim slučajem pogledao sekciju o igricama(tema: Koje su vam ubedljivo najbolje igre za symbian...) na ovom forumu shvatio bi da je ista igrica "WarDiaryTorpedo.jar" postavljena od strane @djole33 na strani 116. Smile
No, izgleda nešto nije u redu sa tim uploadom i biće postavljena ponovo na poslednjoj strani iste teme danas!

Isao sam na search, al nista mi nije nasao, a mrzelo me da pretrazujem svaku stranu topika pojedinacno.
Hvala u svakom slucaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Trazim igru "War Diary: Torpedo" by Rovio za symbian60.

Ako je neko ima ili zna gde moze da se nadje, molim da prijavi.
Mada na emule je nisam nasao, tako da sam prilicno izgubio nadu da cu je u skorije vreme nabaviti.
Da si kojim slučajem pogledao sekciju o igricama(tema: Koje su vam ubedljivo najbolje igre za symbian...) na ovom forumu shvatio bi da je ista igrica "WarDiaryTorpedo.jar" postavljena od strane @djole33 na strani 116. Smile
No, izgleda nešto nije u redu sa tim uploadom i biće postavljena ponovo na poslednjoj strani iste teme danas!

Isao sam na search, al nista mi nije nasao, a mrzelo me da pretrazujem svaku stranu topika pojedinacno.
Hvala u svakom slucaju Smile
Djole33, je postavio ponovo istu igricu. Samo treba da se vratiš dve strane unazad na toj temi i download-uješ igru. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Decaci pomozite mi da nadjem igricu all SolSuite tako nekako,imala sam ali mi je isteko registry,pa ako neko ima ili zna gde da skinem zahvalicumu se.
Igrica "all SolSuite tako nekako" je verovatno -> EpocWare.One for All Solitaires

Ista postoji u full verziji i biće postavljena u sekciji o igricama!
I da umalo da zaboravim postoji li program koji uz pomoc bt menjas programe na svom televizoru ili nesto radis na kompu?ako postojiima li neko upustvo za to?
Ne postoji zato što tvoj TV nema bluetooth daljinac već IR! Smile
Oko kompa i daljinskog upravljanja njime preko bluetooth-a je bilo i više nego reči. Spomenuću samo dve aplikacije:
-ControlFreak 2.50
-Puppet Master
« Poslednja izmena: 03. Sep 2006, 14:13:56 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
koj program mi treba da bi mogo da nokiji 6600 da prebacujem fajlove preko USB-a
IP sačuvana
social share
b@gira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
koji program mi treba da bi nokiji 6600 mogo da prebacujem programe preko usb-a
IP sačuvana
social share
b@gira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy S6 White
koj program mi treba da bi mogo da nokiji 6600 da prebacujem fajlove preko USB-a

Instaliraj PC suite na komp, imas najnoviju verziju 6.81.13.0 ... i ona radi super... Smile ... pokreni ga na kompu i sam ce ti instalirati fajl koji ti treba na mobilnom... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Knowledge is Power !!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N82; E71
Ljudi ja sam trazio na forumu vec duze vreme, ali izgleda da nema da ne bude da hocu na gotovo!

Elem, interesuje me igrica "Timeline Battleships BT" za symbian ono kao potapanje brodova ali preko bluetootha pa mogu da igraju dvojica u istoj prostoriji bez da cepaju papire u kockicama i crtaju brodice.

Bio bih veoma zahvalan na svakom odgovoru u vezi toga, igrica postoji ali ja nikako da je skinem cak ni demo

Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
UNIX
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
Xepmec...koliko sam upoznata, uvek mora da ima nesto...odn. neki program, koji je aktivan na kompu da bi se izvrsilo povezivanje i upravljanje...sama BT veza nije dovoljna za upravljanje i setanje kroz fajlove... Smile... a jel ti hoces da povezes mob i komp ili mob i neku drugu machinu koja ima BT??? Smile Mora da postoji neko resenje... Smile

Ocigledno se nismo razumeli a kad procitam svoje postove - jasno mi je i zasto, mada mi je u tom trenutku izgledalo sasvim logicno da pitanje postavaim na taj nacin  Smile

Dakle : Treba mi nesto kao PC anywhere, remote desktop ili slicno za N70. Program treba da preko IP protokola (dakle GPRS/EDGE) pristupa drugim racunarima - ne BT veza.
Ima li ideja?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Same shit, different day. ;-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 76
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia X6 32G, X3
Xepmec...koliko sam upoznata, uvek mora da ima nesto...odn. neki program, koji je aktivan na kompu da bi se izvrsilo povezivanje i upravljanje...sama BT veza nije dovoljna za upravljanje i setanje kroz fajlove... Smile... a jel ti hoces da povezes mob i komp ili mob i neku drugu machinu koja ima BT??? Smile Mora da postoji neko resenje... Smile

Ocigledno se nismo razumeli a kad procitam svoje postove - jasno mi je i zasto, mada mi je u tom trenutku izgledalo sasvim logicno da pitanje postavaim na taj nacin  Smile

Dakle : Treba mi nesto kao PC anywhere, remote desktop ili slicno za N70. Program treba da preko IP protokola (dakle GPRS/EDGE) pristupa drugim racunarima - ne BT veza.
Ima li ideja?  Smile Smile :flower:lec

Joj ljudi to bi bilo super ako zna neko. I meni bi to trebalo.
Uz put, koristili ko total commander na PCju? A na symb. telefonu? Dakle ko ne moze bez total komandera na svom racunaru, trebalo bi obavezno da proba "Griffon File Manager v.0.0.6 alpha", imaga na poslednjoj strani u download sekciji, isti je total commander samo sto je za symbian. Program je vise nego odlican.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 715 716 718 719 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.